Για εκείνους που δεν μας… “βλέπουνε” – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε την πρωτοβουλία να απαντήσει σε μία ανθελληνική πρόκληση, η οποία επρόκειτο να λάβει χώρα στον ιερό τόπο της Μακεδονίας μας. Ένα υπό ίδρυση σωματείο, το οποίο έχει κριθεί από τον Άρειο Πάγο ότι απειλεί την εθνική ακεραιότητα
της Ελλάδος, είχε σκοπό να κάνει εκδήλωση στην ακριτική Φλώρινα.

Αντίδραση καμία, αντίδραση μόνο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και από κάποιους απόλυτα σεβαστούς ανεξάρτητους πατριώτες. Οι “σωτήρες” και οι “μεσσίες” του λεγόμενου ακροδεξιού χώρου σιωπή… και πώς άλλωστε θα μπορούσαν να μη σιωπήσουν; Εάν δεν είναι καλά παιδιά δεν θα υπάρχουν στα τηλεπαράθυρα των “νταβατζήδων” και αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν καν γιατί μόνον εκεί υπάρχουν.

Η ανθελληνική πρόκληση τελικά δεν έλαβε χώρα λόγω της αντιδράσεως της εθνικής, η οποία υπήρξε και την οποία βεβαίως και δεν πρόβαλε κανένας τηλεοπτικός σταθμός, καμία εφημερίδα, κανένα από τα μεγάλα μέσα του διαδικτύου. Και ύστερα κάποιοι παραπονιούνται ότι δεν μας… “βλέπουνε”!

Την ίδια μάλιστα ημέρα μία ομάδα μελών του Μετώπου Νεολαίας έκανε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς και κατευθύνθηκε προς το άγαλμα του Παύλου Μελά. Ούτε αυτό το πρόβαλε κανείς. Κάποιοι όμως θέλουν να μας “βλέπουνε” και δεν μας “βλέπουνε”. Θα επανέλθουμε σε αυτό.

Η χώρα έχει ήδη μπει σε περίοδο προεκλογική και σε όλες τις δημοσκοπήσεις η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και με τάσεις ανόδου και αυτό σε δημοσκοπήσεις οι οποίες παρουσιάζονται από μέσα απόλυτα εχθρικά προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και παραμένει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δυνατή και προχωρεί μέσα σε συνθήκες ενός πολέμου ολοκληρωτικού ενάντια σε κάθε δράση της, σε κάθε δήλωσή της, σε κάθε δραστηριότητά της.

Απαγορευμένη από τα ΜΜΕ ακόμη και από τους μικρούς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τους οποίους απειλούν οι “δημοκράτες” προκειμένου να μη μας παρουσιάζουν…

Είμαστε το μοναδικό κόμμα, σε ολόκληρη την πολιτική ιστορία της Ελλάδος, του οποίου βουλευτές φυλακίστηκαν και στους οποίους επιβλήθηκαν πρόστιμα, αποκλεισμοί και απαγορεύσεις. Και όμως, κάποιοι ανύπαρκτοι λένε πως δεν κάνουμε τίποτε.

Όλα άρχισαν από τον Μάιο του 2012 όταν νικηφόρα υψώθηκε η Σημαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην πολιτική ζωή της χώρας. Πρόφαση και φτηνή δικαιολογία ενός ολόκληρου συστήματος ότι ο αποκλεισμός μας έχει να κάνει με την δίωξή μας και την πολιτική σκευωρία που στήθηκε εις βάρος μας τον Σεπτέμβριο του 2013. Λένε ψέματα και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι ο αποκλεισμός είχε αρχίσει ήδη από τον Μάιο του 2012.

Οκτώ ολόκληρα χρόνια προσπαθούν να λυγίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλάζοντας κάθε τόσο τακτικές. Δοκίμασαν την τακτική να μας παρουσιάζουν στα ΜΜΕ γιατί έτσι θα πέσουμε και δεν πέσαμε, ανεβήκαμε. Μας έβαλαν φυλακή γιατί έτσι θα τελειώσουμε και δεν τελειώσαμε, ανεβαίνουμε. Τα τελευταία δύο χρόνια ακολουθούν την τακτική μιας απόλυτης συνωμοσίας της σιωπής και πάλι όμως ανεβαίνουμε. Είναι δεδομένο ότι το οποιοδήποτε άλλο κόμμα δεχότανε τον πόλεμο τον οποίο δέχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είχε διαλυθεί.

Μέσα στα πλαίσια της πολεμικής τους τα τελευταία δύο χρόνια και εκμεταλλευόμενοι την συνωμοσία της σιωπής προχωρούν σε μία χοντροκομμένη παραπληροφόρηση λέγοντας ότι δεν υπάρχουμε! Και κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν μας “βλέπουνε”…

Κάποιοι από αυτούς είναι καλοπροαίρετοι και είναι θύματα της προπαγάνδας των εχθρών μας, αλλά και κάποιων που υποκρίνονται τους “φίλους” μας. Βεβαίως την πρωτοβουλία γι’ αυτό το βρώμικο πόλεμο έχουν οι πληρωμένοι λακέδες και κομματάρχες των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου με πρώτη την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά και τους “πατριώτες” των μνημονίων. Για να τελειώνουμε με όλους αυτούς.

Εάν θέλουνε να μας “βλέπουνε”, να μη περιμένουν τα πληρωμένα δελτία ειδήσεων της τηλεοράσεως, να σταθούν δίπλα μας όπως στάθηκαν με ψυχή γενναία και αδάμαστη βούληση εθνική όσοι βρέθηκαν δίπλα μας στην Φλώρινα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...