Φάρσα θανάτου: Επιστάτης σκότωσε για πλάκα εργάτη με πεπιεσμένο αέρα! (βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε η πλάκα που επιχείρησε να κάνει ένας Ινδός επιστάτης σε υπάλληλο μέσα σε εργοστάσιο.

Ο Ρακές Γουαγκμόρ πίστεψε ότι θα ήταν αστείο να ρίξει πεπιεσμένο αέρα στο ορθό του Αντίτιγια Τζαντχάβ. Αυτό που δεν περίμενε ήταν ότι ο αέρας θα προκαλούσε τόσο σοβαρά τραύματα στο θύμα της φάρσας του ώστε αυτό τελικά να καταλήξει δύο εβδομάδες αργότερα.

Στο βίντεο φαίνεται ο Γουαγκμόρ να ακουμπά στο ορθό του άτυχου υπαλλήλου τον σωλήνα από τον οποίο βγαίνει ο αέρας.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Τζαντχάβ φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του και να πέφτει στο πάτωμα.

Άμεσα ο άτυχος υπάλληλος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκαν τα πολύ σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί και τα οποία οδήγησαν στο θάνατό του, δύο εβδομάδες αργότερα.

Η αστυνομία πλέον αναζητά τον Γουαγκμόρ, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την ημέρα της θανατηφόρας φάρσας.

loading...

1 thought on “Φάρσα θανάτου: Επιστάτης σκότωσε για πλάκα εργάτη με πεπιεσμένο αέρα! (βίντεο)

  1. Το ιδιο ακριβως περιστατικο εγνε το 1973 σε εμπορικο πλοιο (Tanker) που εργαζομουν τοτε. Δυο πακιστανοι λιπαντες (λαδαδες) που εργαζονταν στο μηχανοστασιο ξεραμε οτι πνιγανε το κουνελι μεταξυ τους και σε καποια στιγμη ακουσαμε φασαρια ενα βραδυ.Τρεξαμε κατω στην μηχανη του πλοιου στο μηχανοστασιο να δουμε τι συμβαινει και ειδαμε το απαισιο θεαμα να ειναι ξεκοιλιασμενοσ ο ενας απο τους δυο κουληδες (τοτε ετσι τους λεγαμε) γιατι? γιατι ποιος ξερςι τι παιχνιδια κανανε ματαξυ τους και τελίκα εγινε αυτο που ειδαμε. Εβαλε ο ενας το ακροφυσιο του αερα υπο πιεση απο το κομπρεσερ στον πρωκτο του αλλου και τον καθαρισε τουμπανο το ξεκοιλιασε του πεταχτηκαν μεχρι και τα ματια εξω.
    Ηλθαν οι αρχες ειμασταν στην Σαουδικη Αραβια πηραν το θυμα και τον αλλον που του εκανε την ιστορια με το κομπρεσερ και μετα δεν τον ξαναειδαμε ουτε μαθαμε ποτε τι εγινε με αυτον. επι 3-4 χρονια και πλεον ρωτουσε η εταιρεια για την τυχη του κανενας ποτε δεν εμαθε τιποτα ουτε δοθηκε ποτε καποια απαντηση στα ερωτηματα απο τις αρχες.

Comments are closed.