Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΡΕΤΑΛΙΩΝ

Δεν θα λέμε ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ για μας τους Έλληνες δεν υπάρχει αμφιβολία θα ρωτάμε όμως αν η κυβέρνηση των δοσιλόγων ρεταλιών είναι Ελληνική.

Συνέλληνες

Σας στέλνω μερικά στοιχεία για ενημέρωση και προβληματισμό.

Ακούγοντας τις ηλιθιότητες που μεταδίδουν τα βοθροκάναλα του ψυχασθενή  Τσίπρα στα σποτ για το σκοπιανό θυμήθηκα την παρακάτω κομμουνιστική προπαγάνδα. 

-Ο πρόεδρος Νικήτας Κρουτσώφ της κομμουνιστικής Ρωσίας επισκέφτηκε τις ΗΠΑ επί προεδρίας Τζον Κένεντι. Μετά το φαγητό πήγαν στο προαύλιο του Λευκού Οίκου και ο Ρώσος πρόεδρος μεγάλης ηλικίας σε σχέση με τον Αμερικανό του είπε χαριτολογώντας να τρέξουν οι δυο τους 100 μέτρα, όπως και έγινε και ο Ρώσος πρόεδρος έμεινε πολύ πίσω λόγω ηλικίας. Την επομένη η εφημερίδα «Πράβντα» (Αλήθεια) του κομμουνιστικού κόμματος έγραφε την εξής είδηση «σε αγώνα δρόμου που έγινε στον Λευκό οίκο συμμετείχαν οι πρόεδροι Κένεντι και Κρουτσώφ. Ο σύντροφος Κρουτσώφ ήρθε δεύτερος και ο αμερικανός πρόεδρος ήρθε προ τελευταίος». Ούτε πρώτος ούτε τελευταίος. Παρέλειπαν να αναφέρουν τον αριθμό των δρομέων. Δηλαδή χαρίζουμε την Μακεδονία στα Σκόπια για το δικό μας καλό!!!!

Ο τρελός Νέρωνας όταν έκαιγε την Ρώμη γελούσε απολαμβάνοντας το θέαμα.

-Έτσι πρέπει να χαιρόταν και ο σχιζοφρενής Τσίπρας όταν η αστυνομία τους έπνιγε τα γυναικόπαιδα και τους γέρους με ληγμένα χημικά.

-Η Ελληνική αστυνομία δεν είναι η πιο άχρηστη του κόσμου για να μη μπορέσει να συλλάβει δεκαπέντε αλήτες. Από του εφτά φασίστες ακροδεξιούς που συνέλαβε η ηρωική αστυνομία του υποτακτικού της ναζίστριας Μέρκελ Τσίπρα, ο ένας ήταν υπόδικος αναρχικός κατηγορούμενος για εμπρησμό, ο δεύτερος ήταν ένας μαύρος που ομολόγησε ότι πληρώθηκε για να συμμετάσχει, ο τρίτος ήταν ένας αρκουδόγυφτος σκοπιανός, μια γυναίκα και οι άλλοι τρεις δεν που δεν συνελήφθηκαν στο σύνταγμα.

-Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν προς δόξα της Ελληνικής αστυνομίας μόνο 60.000 άτομα μάλλον μέτρησαν αυτούς που εμπόδισε να περάσουν στην περιοχή Αυλώνας.

-Επιχείρημα των αθλίων για τα χημικά, ανακάλυψαν ότι οι διαδηλωτές θα καταλάμβαναν τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ που λέγεται βουλή, είναι κομμουνιστικά τερτίπια για να δικαιολογήσει η πουλημένη κυβέρνηση το έγκλημά της.

Συνέλληνες

Κλείστε τις τηλεοράσεις να μην ακούμε τα βοθροκάναλα του Τσίπρα και ας σκεφτούμε πως να σταματήσουμε τους προδότες που εκποιούν την εθνική μας κυριαρχία.

Φοίβος

loading...