ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΟΡΑ!!!

Ενώ η χώρα, διανύει, κρίσιμη περίοδο αναμονής, ενόψει πάντα, της τελικής (ευκταίας αν μη τι άλλο προοπτικής!!!) ρύθμισης του χρέους και της αποκατάστασης των δημοσιονομικών ισορροπιών...
γίνεται εμφανές ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας και οι τρόποι αντιμετώπισης τους, καθορίζουν την προσέγγιση της συνολικής κριτικής του πολιτικού γίγνεσθαι της χώρας. Οι τελευταίες εξελίξεις, ήτοι η δυνάμει επίτευξη ??? συμφωνίας της χώρας με τους δανειστές για την αξιολόγηση του προγράμματος (δόση 2,8 δισεκ.ευρω!!!) και η υφέρπουσα αντίληψη των κυβερνητικών διακηρύξεων ως προς την δανειακή συνέχεια του κράτους, ωθούν άμεσα, στη συνειδητοποίηση της υφιστάμενης πολιτικής πραγματικότητας, με τα πολλά εκκρεμή, σύνθετα ζητήματα, προβλήματα της χώρας.

  Η Ελλάδα, έξι (6) και πλέον χρόνια τώρα, έχει παραδοθεί στη δίνη του μνημονίου. Ο πολιτισμός, η ανθρώπινη παρουσία-αξιοπρέπεια, δοκιμάζονται καθημερινά λόγω της ανερμάτιστης και αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής, που αφαιρεί αντί να προσθέτει, στο εισόδημα του έλληνα φορολογούμενου πολίτη και μετατρέπει το ανθρώπινο όνειρο σε διαρκή εφιάλτη και την ευτυχία ή τη χαρά της δημιουργίας των νέων ανθρώπων, σε ανέφικτο στόχο (πρωτόγνωρη μετανάστευση χιλιάδων νέων ανθρώπων και δη επιστημόνων!!!) και ανέλπιστη προοπτική.

  Στο κυνήγι της οικονομικής άνοιξης-ανάπτυξης, εν μέσω μνημονίων και επενδυτικής άπνοιας, στο όνομα του επιθυμητού οικονομικού ορθολογισμού, η χώρα καθημερινά, έρχεται αντιμέτωπη με ανυπέρβλητες κοινωνικοοικονομικές αταξίες-αρρυθμίες και άλλες όψεις κοινωνικού ανορθολογισμού, που σε κάθε περίπτωση, απειλούν ευθέως την κοινωνική συνοχή και υπονομεύουν, αυτή καθαυτή, την προοπτική της. Κατά τα λοιπά, το αφήγημα του χρέους όλων (δυστυχώς!!!) των μνημονιακών πρωθυπουργών-κυβερνήσεων, με τις γνωστές τηλεοπτικές φιοριτούρες (πανομοιότυπες φιγούρες, που συμμετέχουν άφωνες στην εξέλιξη του δράματος και της σφαγής των ελπίδων του ελληνικού λαού!!!) και τη μόνιμη επωδό, περί οριστικής επίλυσης του και της άμεσης εξόδου της χώρας από τη γκρίζα ζώνη των μνημονίων, δίκην ιστορικού άλλοθι, για την ανάλγητη, αναποτελεσματική, ασκούμενη οικονομική πολιτική, αδιάπτωτα, καλά κρατεί…!!!

  Κάθε φορά, που συνεπεία των αδιεξόδων της ασκούμενης, ελέω μνημονίων, οικονομικής πολιτικής, οξύνονται τα καθημερινά και μείζονα προβλήματα της χώρας (ανεργία, απασχόληση, φτώχεια, κοινωνικός αποκλεισμός, αποβιομηχάνιση, εκροή επιστημονικού κεφαλαίου, μηδενική ανταγωνιστικότητα, επενδυτική άπνοια, πτωχεύσεις και λουκέτα επιχειρήσεων, εγκληματικότητα, ανεπάρκεια συστήματος υγείας, πρόνοιας, ασφάλισης και παιδείας, κλπ.) και αναδεικνύεται έτσι, η συνολική ευθύνη-αδυναμία-συνενοχή του πολιτικού προσωπικού, (αυτό, εν τέλει, ψηφίζει και νομοθετεί, ήτοι με την πολιτική βούλησή του, καθιστά νόμο του κράτους τα προτεινόμενα σχέδια νόμου!!!) να διασφαλίσει -δίκην εγγυητή- τη στοιχειώδη λειτουργία του κοινωνικοπολιτικού συστήματος και των θεσμών, η μπάλα, ας μου επιτραπεί ο όρος, πάει πάντα στην κερκίδα!!!.

  Πρόκειται, για κινήσεις αντιπερισπασμού και ανεπιτυχούς απόπειρας, συγκάλυψης της αλήθειας (τα μνημόνια, δυστυχώς είναι υπόθεση όλων των κομμάτων, πλην του Κ.Κ.Ε., της Χ.Α. και ελάχιστων τινών μέχρι σήμερα βουλευτών, ανεξαρτήτου ιδεολογικοπολιτικής προέλευσης) υπό το βάρος του πανικού, της ροής, της έντασης και της έκτασης των πραγματικών προβλημάτων. Τίποτε, δεν είναι πιο εύκολο, για τους επαγγελματίες της πολιτικής, όπως οι πολλοί, ανεπάγγελτοι (σπεκουλαδόροι) του πολιτικού συστήματος της χώρας, από τον αναθεματισμό εκείνων, που τολμούν να διαφωνούν κριτικά, με την άποψή τους.

  Ο φόβος της κριτικής, μαρτυρά την αδυναμία και την ανασφάλεια του ανεπαρκούς πολιτικού προσωπικού, προδίδει τον πανικό και την αμηχανία που το διακατέχει, πλην όμως, για τον αφελή, ανυποψίαστο και αδαή έλληνα πολίτη, με την διαμεσολάβηση των πρόθυμων, εθελόδουλων Μ.Μ.Ε., βρίσκει λυτρωτική, δημιουργική διέξοδο στη βολική, φθηνή δαιμονολογία και τους επακόλουθους, ρηχούς, εύπεπτους, ιδεολογικοπολιτικούς αφορισμούς και τη συνακόλουθη, στοχοποίηση των ιδεολογικών τους αντιπάλων.

  Αναντίρρητα, αν κάτι χρήζει της προσοχής όλων, είναι το γεγονός ότι, όλες οι έρευνες και τα δημοσκοπικά στοιχεία αυτών, συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ως χώρα, ζούμε στο μεταίχμιο, αν όχι στην κορύφωση, καθοριστικών, δομικών αλλαγών (η ορθή και όχι επιλεκτική ανάγνωση, των τελευταίων ερευνών, εμμέσως πλην σαφώς¸ δείχνουν ότι 45 πολίτες στους 100 πολίτες της χώρας, ζητούν νέα πολιτική έκφραση, μιλούν για νέους πολιτικούς οργανισμούς, κόμματα!!!) στο χώρο της οικονομίας και της πολιτικής.

  Το υφιστάμενο παραπαίον πολιτικό σύστημα της χώρας και οι μόνιμοι εκφραστές του, απολίθωμα μιας περασμένης εποχής, συμπλήρωσαν το βιολογικό τους κύκλο. Απομένει μόνο η κατάθεση εντολής του περήφανου ελληνικού λαού για την μόνιμη συνταξιοδότησή του, προκειμένου έτσι, επί τω τέλει, άμεσα, να μετουσιώσει την ευφορία και τις πολλές υψηλές προσδοκίες των δημοσκοπήσεων για ρήξη με την σύνολη κατεστημένη αντίληψη και την ολική ανάταξη της χώρας, σε σαφή αναπροσδιορισμό και αναπροσανατολισμό του πολιτικού μας συστήματος σε επίπεδο ιδεών, δομών, προσώπων, οργάνωσης και λειτουργίας!!!

  Οι εργολάβοι του κύκλου της παρακμής, οι θεμελιωτές της τάξης των νεόπτωχων, οι διαχειριστές της αγωνίας των νέων, των ανέργων, των συνταξιούχων, οι κάπηλοι της λαχτάρας όλων για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια, δε μπορούν να σταθούν ή να γίνουν εμπόδιο σε αυτή την αμετάκλητη απόφαση του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Η ελληνική κοινωνία έχει τη δύναμη, έχει τη γνώση, νιώθει την ευθύνη έναντι τη μοίρας και της ιστορικής προοπτικής της στο μέλλον, μπορεί να λύσει και να κόψει, αν χρειασθεί, τον οποιοδήποτε γόρδιο δεσμό!!! Είναι από πολλού, ικανή και πρόθυμη, να κάνει άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά!!! Σε κάθε περίπτωση, το χθες, δε μπορεί και δε μας δεσμεύει, να χτίσουμε το αύριο, αρνούμενοι το σήμερα!!! Το χρωστάμε στα παιδιά μας….

  Χρήστος Κ. Μακρίδης
Εκπαιδευτικός-Καθηγητής Μ.Ε.
Πολιτικός Επιστήμων -Τεχ.Γεωπόνος - Παιδαγωγός
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

 1. ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΝΔ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ (ΣΥΡΙΖΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΧΩΡΙΣΕΙ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ????

  ΟΛΟΙ ΜΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΜΑ.!!!
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ.!!
  O Δημήτρης Καζάκης σχολιάζει την ειδησεογραφία της ημέρας καθώς και θέματα της οικονομικής και πολιτικής επικαιρότητας στην εκπομπή του διαδικτυακού σταθμού E-ROI «Στο Μικρόφωνο».

  Επίσης απαντά σε email με ερωτήσεις/απορίες/προβληματισμούς φίλων ακροατών.
  Καθημερινά 14:00 - 15:30.

  Συντονιστείτε στα:
  http://www.e-roi.gr/
  http://eroigr.caster.fm/
  http://eroigr.listen2myradio.com

  Σελίδα ακρόασης χαμηλού κόστους (56Kbps, 32KHz) για κινητά, καρτοinternet, στικάκια κλπ: eroigr2.listen2myradio.com

  Email εκπομπής «Στο Μικρόφωνο» [email protected]
  Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΕΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Νο2 ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ ΜΑΣΟΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS
   ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΣΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ,ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ...

   ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ,ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΕΙΡΩΝΙΕΣ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ,ΨΕΜΑ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ..

   ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟ ΣΕ Ρ/Σ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ,ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ...

   ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

   ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΖΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΨΕΜΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ,Η ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΠΟΤΕ..!!

   ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΡΑΒΒΙΝΟΣ Η ΠΑΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ,ΓΙΟΥΣ,ΑΔΕΡΦΟΥΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ...

   Διαγραφή
 2. Ρε κανίβαλε Πατεράκη θα συμορφώσεις τη φρασεολογία σου; εάν όχι αντε απο κη που ηρθες, δεν υποφέρεσαι άλλο,
  Καλά εσείς στο βλοκ τη δουλειά κάνετε,
  πως δέχεστε ένα αρθρο τύπου Πατεράκη, δεν ντρέπεστε όταν το διαβάζετε, τι να σας πώ, αυτός ειναι κάτι περισσότερο από κανίβαλος. Αυτό λεγεται μαζιχισμός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΤΣΙ??
   ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΑΒΡΑΑΜ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΟΤΕ,ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΟΥΣ,ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ,ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ...!!!
   -------------------------------------

   Ανώνυμος4 Οκτωβρίου 2016 - 2:38 μ.μ.
   ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑΚΗ, ΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ!!!

   T3 Οκτωβρίου 2016 - 3:55 π.μ.
   GIANNI PATERAKI, KATHE FORA PU GAMIS TI MANA SU GENA k APO ENA ADERFOPEDI??? MPRABO!!!GAMEBESTE k PLINTHINESTE IKOGENIA PATERAKI MULOSPARTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ανώνυμος30 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:38 μ.μ.
   ΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΥΣΤΑΡΑΚΗ,
   ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
   ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!
   ΟΡΕΣΤΗΣ

   Ανώνυμος30 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:15 μ.μ.
   ΩΠΑ! ΝΑΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ! ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ Η ΜΑΥΡΙΔΕΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ!

   Ανώνυμος23 Σεπτεμβρίου 2016 - 6:37 μ.μ.
   Ε ΡΕ ΚΑΤ ΚΑΥΛΑΡΕΣ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
   ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΤΣΑΠΕΛΟΥΦΡΙΔΙΟ

   Ανώνυμος24 Σεπτεμβρίου 2016 - 3:49 μ.μ.
   ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΑ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙΕΚΑ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΩΤΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΟΥΡΗ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΓΥΦΤΟ

   Διαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΜΝΗΣΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΩ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ..!!!!

   Διαγραφή
  3. Απατεωνες με τη μκο να αρπαζεται τα 50αρικα!!!!που ειναι ρε καραγκιοζη γυφτο τα μετρητα?????γεμισατε τον τοπο και το ιντερνετ χαρτουρα!!!!!στο ηρακλειο σας ψαχνει ο εισαγγελεας!!!!

   Διαγραφή
  4. Απαντα γιατι ο απελευθερωτης της ελλαδας απο τους εβραιους ελληναρας πσωρας πουλησε σε εβραιους υπερτεχνολογια???????τοσο ελληναρας ειναι??????

   Διαγραφή
  5. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ!!!Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!!

   Διαγραφή
  6. ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ..!!!

   ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΣΝΟΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ,ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ,Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ Η ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ...

   ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!
   ΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...!!!!

   ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ,ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ 117 ΤΡΙΣ ΜΕΡΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

   ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ..

   ΕΔΩ Ο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=MJQB61EF-7A

   ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...
   1=ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΙΑ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..

   2=ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....ΟΜΩΣ...!!!!!

   ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...!!!

   Διαγραφή
 4. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ!!!!ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΣΠΙΤΙ ΦΤΩΧΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ 5.21,Η ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ...

   ΟΜΩΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΞΤΕ...!!!!

   ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΗ ΜΗΤΣΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟΥ "ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΣ" ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΖΑΚΗ,ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΚΕΡΔΙΖΕΙ...

   ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΜΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ 10.000 ΕΥΡΩ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε.ΣΥ.!!!!

   ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ ΜΗΤΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ...!!!!

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]