ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΛΙΣΜΟ

Άλλοι από ιδεολογικές καταβολές, άλλοι από εμπειρικά ερεθίσματα, λίγο πολύ όλοι έχουμε αποδεχτεί ως απαράβατο πανανθρώπινο κανόνα τον ιστορικό υλισμό. Ότι δηλαδή η οικονομία κινεί την ιστορία. Κάθε τι άλλο ανήκει σε ένα ιδεαλιστικό εποικοδόμημα που θεωρούμε πως έχει αξία να το δούμε, μόνο στην έκταση που αυτό συνεισφέρει στην οικονομική διαδικασία. Τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους τους απασχολεί η καταναλωτική και σαρκική ευδαιμονία και η ματαιοδοξία που εκφράζουν μέσα από αυτό.

Όσοι λοιπόν ασχολούνται πολιτικά με τον
τρόπο μεγιστοποίησης του οικονομικού (κυρίως ατομικού) αποτελέσματος, εξασφαλίζουν σίγουρα «ευήκοα ώτα» μεταξύ των ψηφοφόρων. Όσοι όμως καταφεύγουν στο ιδεαλιστικό εποικοδόμημα (αξίες, θεσμούς, πολιτεύματα κ.λ.π.) δεν καταφέρνουν να τους ακούσει ούτε η ίδια η μάνα τους. Γι’ αυτό και η θεατρική σύγκρουση μεταξύ των επαγγελματιών πολιτικών και των κομμάτων, που γνωρίζουν άριστα την πιο πάνω πραγματικότητα και την ανθρώπινη φύση, είναι γύρω από το οικονομικό όφελος ή την οικονομική ζημιά, ακόμα και σε ατομικό επίπεδο.

Γι’ αυτό και κάθε μέρα βλέπουμε στα ΜΜΕ να ασχολούνται με τις αυξήσεις ή τις μειώσεις, με τα επιδόματα, με τους μισθούς και τις συντάξεις και με τα οικονομικά σκάνδαλα και όχι με τμήματα του εποικοδομήματος, με αξίες, με θεσμούς, με τη λειτουργία του πολιτεύματος, με τη συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις κ.λ.π. Την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δεν την ενδιαφέρουν αυτά, γι’ αυτό και τα ΜΜΕ που θέλουν ακροαματικότητες, καταφεύγουν στα πρώτα.

Όμως, ο τομέας της οικονομίας δεν είναι για απλούς καθημερινούς ανθρώπους ή για ιδεολόγους πολιτικούς. Εκεί, την ιστορία την κινούν «γκάνγκστερς» του χρήματος, απατεώνες με λευκό περιλαίμιο, αδίστακτοι έμποροι ματαιοδοξίας και ελπίδων και κοινοί ληστές που δεν έχουν ακόμα συλληφθεί. Ο τομέας αυτός είναι άγριος, όπως εξάλλου άγρια και γεμάτη πολέμους είναι ολόκληρη η ανθρώπινη ιστορία που κινείται από αυτούς.

Για να αλλάξει η ιστορική πορεία, θα πρέπει να αλλάξει και ο άνθρωπος και να σηκωθεί λίγο πιο πάνω από απλά ένα καταναλωτικό μέσο.

hassapis-peter
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. ΑΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΧΕΣΤΑ ΚΙ' ΑΣΤΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟ 1700 Μ.Χ. ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΝΟΝ ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ.ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 1700 Μ.Χ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ Σ' ΑΛΟΙΨΩ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΙΤ 6000 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ (Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ).
  Η ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ,ΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΠΟΛΕΙΣ Η' ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Η' ΠΑΤΡΙΔΑΣ Κ.Λ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ :{{Κατοικούνε αυτήν την χώρα, χωρίς ούτε να εκδιώξουνε
  άλλους εξ αυτής ούτε να την καταλάβουνε έρημο ούτε να
  εγκατασταθούνε σε αυτήν ως ανάμεικτος ομάδα από διάφορα
  ανόμοια φύλα, απεναντίας είναι τόσον ευγενές και γνήσιο το
  γένος τους, ώστε τη χώρα, στην οποίαν είδανε το πρώτο φως,
  εξακολουθούνε συνεχώς να κατοικούνε, διότι είναι αυτόχθονες
  και μόνον αυτοι από όλους τούς άλλους έχουνε το δικαίωμα να
  προσφωνούνε την πόλη τους με τις ίδιες λέξεις, δια των οποίων
  προσαγορεύουν τούς πλέον γνωστούς συγγενείς".
  (Ισοκράτης, «Πανηγυρικός», 24 -25).
  Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο Μ-Α-Κ-Ε-Δ-Ο-Ν-Α-Σ ΛΟΙΠΟΝ Η' ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ (ΜΑΛΛΟΝ)->ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ Ο ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ (ΗΤΟΙ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ).ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ).ΟΤΑΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ :{{Η' ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΞΑΣΘΟΥΜΕ-ΝΙΚΗΤΕΣ-Η' ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΑΦΗ,ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.}}.ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο Μ-Α-Κ-Ε-Δ-Ο-Ν-Α-Σ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΕ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ-ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΗ Μ-Α-Κ-Ε-Δ-Ο-Ν-Ι-Α ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ , ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΗ ,ΜΕ ΜΥΘΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ?ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΥΠΝΑΓΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ,ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ Ε-Λ-Ε-Υ-Θ-Ε-Ρ-Ι-Α ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ.ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΛΙ, ΤΟ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ 6000 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΦΑΝΕΙΑ".
   ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ :
   1) ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΙΕΣ-ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ
   2) ΕΡΩΤΙΚΟ-ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ --------------ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ-----------
   NA ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠ-ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ Μ-Α-Κ-Ε-Δ-Ο-Ν-Α ,ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ,Ο ΑΤΟΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ.
   ΜΟΝΟ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ.
   ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΗΧΟΥΣ ,ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ!
   ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑ-Μ-Α-Κ-Ε-Δ-Ο-Ν-Α ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑ.
   https://1drv.ms/f/s!AmjvI_FttCqKimjUohy4HV5vouEN

   Διαγραφή
 2. Αφηστε τα σαπια περι ιδεολογιων και αλλων μπουρδολογιων.ποτε δεν υπηρχαν αληθηνες ιδεολογιες,οσες κυκλοφορουν ειναι δημιουργηματα των καραγκιοζοπαιχτων,που κουνανε τις φυγουρες και σκοπο εχουν να κρατανε το ποπολο ακουνητο,να γυριζει γυρω γυρω απο τα ιδια με σκοπο να μην υπαρξει κατι καινουργιο που ξα τους χαλασει τον υπνο.το ποπολο οι ξεφτυλες φτωχοι μτ το μονο που ασχολουνται ειναι με το στομαχι και με το παχυ εντερο,με δυο τροπους.με ενα σισιτιακι ειναι ευχαριστημενοι.ειδικα τωρα που θα τους δωσουν και μιστουλακο? Αυτοι το μονο που θελουν ειναι να μην δουλευουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]