Ολο προφητείες και προβλέψεις… Να κάνω κι εγώ μερικές?

Η Αμερική, η Ρωσία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Κίνα θα έχουν γενικούς ξεσηκωμούς μέχρι το Μάρτιο και άλλες χώρες σε μικρότερη έκταση, μεγάλες ανατροπές, επεισόδια και αστυνομίες ή και στρατούς στο δρόμο.

Οι περισσότερες κυβερνήσεις θα πέσουν από τις αντιπολιτεύσεις.

Ο Ελον Μασκ που θα συνεχίζει αποκαλύψεις θα κινδυνεύσει θανάσιμα.

Ο σβαμπ θα υποστεί ανακοπή.

Στην Κίνα θα επιβληθεί στρατιωτικό καθεστώς και μάλλον θα μπει στρατιωτικός στη θέση τού ΞιΠίνγκ. Θα γίνει ένας πολύ μεγάλος σεισμός εκεί.

Η Ιαπωνία θα φάει πολύ ξύλο από την Κίνα (μάλλον).

Η Αλβανία και η Τουρκία περιμένουν το ΟΚ να ορμήξουν σε Κόσσοβο και Συρία (κουρδικό) αντίστοιχα.

Ο γερο τζο θα αποχαιρετήσει το Λευκό οίκο μέχρι την άνοιξη, όχι ειρηνικά.

Η κλίκα του μπαιντενάκη ρύθμιζε σε διεθνές επίπεδο την πλάνηδημία… Πιθανό ο τύπος να κατέχει το πλέον ύψιστο αξίωμα στην θρησκεία του Εωσφόρου… Πιθανό στην Ουκρανία να είχαν τα 26 εργαστήρια κατασκευής ιών μαζί με άλλες μπίζνες πονηρές και σατανικές… Πάντως ο γιος του ψιλό πρεζόνι γιάπης είναι… εντεταλμένος του γεροδιάβολου που δεν τα προλαβαίνει όλα…. Πιθανώς θα έχουν κάνει επισκέψεις και στο νησί του επστάιν για να ξεσκάσουν λίγο….πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιοι έκαναν επισκέψεις στο νησί της ακολασίας….

Οσο για το θεμα εκλογων … Η αποχη στην Ελλαδα μεχρι το απογευμα των εκλογων ηταν κοντα στο 50% και ξαφνικα πηγε στο 42, και αυτο γιατι λενε οτι υπηρχε συμμετοχη στην επαρχια. Τα ιδια και στην Αμερικη, ξαφνικα ηρθαν οι επιστολικες και βγηκε ο μπιντες. Ετσι στηνουν το παιχνιδι οι πλασιεδες

loading...