ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ !

Η κρίση που μας επιβλήθηκε είναι τεχνητή ,γνωστόν σ’ όλους .Είναι ένα καλοσχεδιασμένο και προμελετημενο πείραμα για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να διαχειριστουν οι Παγκοσμιοποιητές τις υπερχρεωμένες χώρες.

Θέλουν δηλαδή να διαπιστώσουν, μέχρι πόσο μπορούν να αντέξουν οι αντίστοιχοι λαοί την οικονομική καταπίεση , την πείνα και την τρομοκρατία, πριν εξεγερθούν οι λαοί .

Έτσι κι αλλιώς οι πάντες του Ευρωκοινοβουλίου – αυτοί που δημιούργησαν το χρέος σ’ όλους τους λαούς – , είναι γνώστες ότι το ελληνικό χρέος δεν μπορεί να αποπληρωθεί ποτέ .

Γι’ αυτό λοιπόν δεν το κάνουν βιώσιμο, ώστε να αποπληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του, χωρίς να υποφέρει ο λαός.
Η κρίση μπορεί να τερματιστεί το ίδιο εύκολα όπως μας επιβλήθηκε.

Θεωρώ ο,τι Είναι θέμα «πολιτικής» βούλησις για το χρέος της Ελλάδας και πολιτικής απόφασης , που στην ουσία θα προέλθει -όχι από τους δικούς μας προδότες κυβερνώντες, αλλά από την διεθνή οικονομική ολιγαρχία δηλ. τους επικυρίαρχους του πλανήτη , η οποία στην πραγματικότητα αυτή ηγείται της Παγκοσμιοποίησης και του ευρωπαϊκού τέκνου της, δηλαδή της Ευρωζώνης.

Το πείραμα επομένως πιθανολογώ ότι θα σταματήσει σύντομα και απότομα, λίγο πριν τη λαϊκή εξέγερση.
Δεν τους συμφέρει να το πάνε παρακάτω, δηλαδή σε αιματοκύλισμα των λαών , ειδικά μέσα στην Ευρωζώνη, θα είναι κάτι που θα αμαυρώσει τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης και θα οδηγήσει σε αναβίωση των εθνικιστικών κομμάτων πράγμα κατά το οποίον, χωρίς να το θέλουν, αυξάνονται τα ποσοστά τους σ’ όλη την Ευρωζώνη .

Όσο όμως εμείς φοβόμαστε, και είμαστε τα υπάκουα και πειθήνια παιδιά και ανεχόμαστε το πείραμα αυτό, τόσο προφανώς θα συνεχίζεται .. και θα πηγαίνει όλο και πιο βαθιά.

Τι μας απομένει να πράξουμε; ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!

Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδόνισσα «₪₪₪₪₪₪₪₪₪
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

72 σχόλια :

 1. Μέσα στους παγκοσμιοποιητές να βάλεις καί όλους αυτούς που μας κυβέρνησαν τα τελευταία 42 χρόνια, διότι άν δεν το ήθελαν αυτοί, δεν θα φτάναμε στο σημερινό μας χάλι!... Ο θυμόσοφος λαός μας λέει: η πόλη παίρνεται από τα μέσα!... Αφού με τους εγωισμούς καί τις ιδεοληψίες μας, καταφέραμε να μας κυβερνούν τόσα χρόνια ανθέλληνες καί προδότες, αφού το μόνο κριτήριο στις εκλογές ήταν το προσωπικό συμφέρον καί όχι το συμφέρον της Πατρίδος!... καλά να πάθουμε!..... Το πείραμα ήταν καλοσχεδιασμένο, αλλά καί εμείς δεν φέραμε καμμιά αντίρρηση!... Μιά Ελλάδα που κτίστηκε με ποταμούς αίματος καί θάλασσες ιδρώτα, την παραδώσαμε καί την παραδίδουμε αμαχητί στους ξένους καί στους εχθρούς του Έθνους μας!.... Ανάξιοι απόγονοι αξίων προγόνων!.... ΑΙΣΧΟΣ!.......... ...Λ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ..!!

  Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και απολαύει πλήρους ασυλίας.

  Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) :
  >>ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
  ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ .
  Στον Ν.4389/2016 διαβάζουμε μεταξύ άλλων:
  1. Συνιστάται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) (στο εξής η «Αρχή»), με σκοπό τον προσδιορισμό, τη βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων, που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της.
  2. Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές. Η Αρχή υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής και τη διαδικασία του άρθρου 4 του παρόντος νόμου.
  3. Η Αρχή έχει, ιδίως, τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
  α) τον προσδιορισμό, τη βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών και τελωνειακών εσόδων, καθώς και την είσπραξη λοιπών δημοσίων εσόδων,
  β) την παρακολούθηση και τον έλεγχο της πορείας της βεβαίωσης και της είσπραξης των δημοσίων εσόδων και της εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας για την είσπραξη δημοσίων εσόδων,
  γ) τη λήψη και την εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων για την αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών υπηρεσιών της, στους τομείς της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της φορολογικής απάτης και της παραοικονομίας, της εφαρμογής των διατάξεων της φορολογικής και τελωνειακής νομοθεσίας, της βεβαίωσης και είσπραξης και της βελτίωσης της εισπραξιμότητας των δημοσίων εσόδων,
  δ) την έκδοση κανονιστικών αποφάσεων, εγκυκλίων, οδηγιών και λοιπών διοικητικών εγγράφων που αφορούν
  εν γένει στην ερμηνεία και στην εφαρμογή των διατάξεων της φορολογικής, τελωνειακής και λοιπής νομοθεσίας που σχετίζεται με τους τομείς αρμοδιότητάς της,
  ε) την έκδοση κανονιστικών αποφάσεων, εγκυκλίων, οδηγιών, ατομικών διοικητικών πράξεων και λοιπών διοικητικών εγγράφων που αφορούν σε θέματα οργάνωσης υπηρεσιών και διαχείρισης των πάσης φύσεως πόρων της,
  Με μια απλά ανάγνωση των παραπάνω αντιλαμβανόμαστε ότι συστήνεται μια ''Αρχή'' , ένα συλλογικό δηλαδή όργανο , το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ και απολαύει πλήρους ασυλίας.
  Αυτό δε το συλλογικό όργανο , που δεν έχει νομική προσωπικότητα, δεν είναι δηλαδή ούτε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, ούτε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟ δια να προσδιορίζει ,να βεβαιώνει και να εισπράτει αναγκαστικώς κάθε είδους φόρου εντός του ελληνικού Κράτους...
  ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ??????

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1869059686650868&set=a.1613539832202856.1073741914.100006405637501&type=3&theater

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ???????
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΙΑΚΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ε.ΣΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΟΥ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ Ε.ΣΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ Ε.ΣΥ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ Ε.ΣΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ

   ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΓΙΩΝ ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

   ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

   Διαγραφή
  2. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΜΠΑΟΚ ΚΑΡΑΦΛΗ ΣΕΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΕ ΜΟΡΦΕΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΡΩΜΑΤΑΤΖΟΥ

   ΑΟΡΑΤΟΣ

   Διαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
   ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝΕ ΤΟ ΦΑΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ,ΨΕΥΔΟΥΣ,ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ..

   ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ,ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ..!!!

   ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΟΚ..!!!

   Διαγραφή
  5. okey svrras to kolaraki hou morfea na oyme

   Διαγραφή
 3. Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!ΑΛΗΘΕΥΕΙ?ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ – ΒΙΚΥ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΝΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 28/10/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)
  http://alfeiospotamos.gr/?p=25775

  (αποσπασμα)

  Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Θέλω να δώσω και τον λόγο στην κ. Θεοχάρους που έχω δίπλα μου η οποία είναι οικονομολόγος και ας μας πει και εκεί από πού προέρχεται και ποια είναι η κατάρτιση της.

  Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Είμαι Ελληνο-αυστραλέζα, έχω γεννηθεί εδώ στην Μελβούρνη, έχω σπουδάσει στο…πανεπιστήμιο και είμαι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Ε.ΣΥ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ 2.

  Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Κ. Θεοχάρους έχετε δει τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα. Εσείς, ως οικονομολόγος, μπορείτε να μας δώσετε την δική σας άποψη προς την φερεγγυότητα των τίτλων, των συναλλαγματικών που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία;

  Α. ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Θα πω κάτι πολύ απλό: τα χρεόγραφα, είτε οι συναλλαγματικές που έχουν κατατεθεί από τον Α. Σώρρα, βρίσκονται αναρτημένα στις οθόνες του U.C.C1 δηλαδή τον Universal Commercial Code της Αμερικής.

  Το U.C.C1 είναι η εμπορική πλατφόρμα όπου καταχωρούνται όλες οι εμπορικές πράξεις σε σχέση με την Αμερική, αλλά και πέραν της Αμερικής, που έχει σχέση με αυτήν.

  Αναγνωρίζονται από την Federal Reserve Bank, δηλαδή την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής και τα αποτυπώματα από την οθόνη αυτή αναγνωρίζονται ως τραπεζικό τεκμήριο, όπως εμείς λέμε bank statements.

  Οι πράξεις που αφορούν το δημόσιο και ιδιώτη, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση οι συγκεκριμένες Συναλλαγματικές αναγνωρίζονται ως Επιταγή πληρωμής, διότι, ότι η ίδια η Federal ελέγχει αυτές τις αξιώσεις και τις απορρίπτει εάν και εφόσον δεν αναγνωρίζονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Είναι πασιφανές ότι όλοι εμείς οι άνθρωποι, όπως είπατε κι εσείς στην προηγούμενη εκπομπή, έχουμε μετατραπεί σε έναν Άυλο Τίτλο Χρέους στα χρηματιστήρια των δανειστών και είμαστε εσαεί σκλάβοι και υπηρετούμε αυτό το απύθμενο χρέος.

   Θα δώσω τον λόγο στην κ. Γεωργοσοπούλου. Η κ. Γεωργοσοπούλου είναι δικηγόρος με πολυετή πείρα στα οικονομικά και τραπεζικά θέματα,

   διότι διετέλεσε νομική σύμβουλος ελληνικών τραπεζών για πάνω από 10 χρόνια. Έχει σπουδάσει στην Ελλάδα, αλλά μετεκπαιδεύτηκε στην Μ. Βρετανία.

   Κ. Γεωργοσοπούλου όπου βρεθούμε ο κόσμος κατηγορεί απροκάλυπτα πλέον την αντισυνταγματικότητα των μνημονίων.

   Κατηγορεί τους πολιτικούς για το Έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας και της Απιστίας. Συνηγορούν ότι οι δανειστές, πολιτικοί, τράπεζες και νομοθέτες δρουν κατά συναυτουργία από κοινού και ξεχωριστά, ως Εγκληματική οργάνωση κι ότι κατά Παράβαση Καθήκοντος εκτελούν προσχεδιασμένα Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας αλλά και οδηγούν τους Έλληνες στην φυσική τους εξόντωση. Ποια είναι η γνώμη σας;

   Α. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ: Με την ευκαιρία της σημερινής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, όπου οι πρόγονοι μας είπαν το ΟΧΙ στους κατακτητές Γερμανούς και στις δυνάμεις του άξονα που θέλησαν να καταλάβουν στρατιωτικά και να καταλύσουν την Δημοκρατία στην πατρίδα μας,

   θέλω να πω τα εξής: όπως είπατε και εσείς προηγουμένως και η κ. Χαραλάμπους,

   τα τελευταία χρόνια ζούμε στην Ελλάδα και γινόμαστε εμείς οι ίδιοι πειραματόζωα και τα θύματα δύο τεράστιων εγκλημάτων που τελούνται ερήμην μας κατά συναυτουργία από το πολιτικό κατεστημένο και την διεθνή τραπεζοκρατία.

   Μιλάω βεβαίως για το έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και το έγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Ελληνικού λαού.

   Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχει στηθεί ένα σχέδιο, το οποίο μέχρι πριν από λίγο καιρό, ίσως κανείς δεν είχε καταλάβει, αλλά πλέον τώρα έχει ξεκαθαρίσει εντελώς πλέον ότι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα έχει καταληφθεί κάθε έννοια του Δικαίου, σχεδόν κάθε Άρθρου του Συντάγματος με μόνο σκοπό και στόχο, οι τράπεζες να καθίστανται όλο και πλουσιότερες και εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας να χάνουμε μέρα με την ημέρα τα ατομικά και κοινωνικά μας δικαιώματα, η πατρίδα μας να ξεπουλιέται και να χάνουμε πραγματικά τον ιδιωτικό μας πλούτο.

   Οι πολιτικοί, εκτελώντας εντολές, ως όργανα της Διεθνούς Τραπεζοκρατίας, τα τελευταία χρόνια εφαρμόζουν ένα οργανωμένο σχέδιο με μοναδικό σκοπό να υφαρπάξουν από την πατρίδα μας την δημόσια περιουσία, αλλά να αποστερήσουν και από εμάς τους πολίτες από κάθε ιδιωτική μας περιουσία.

   Διαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ; Α… ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΙΚΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΣ ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ‼…

   Διαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ,ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ??

   ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ,ΕΤΣΙ??

   ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ,ΟΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...

   ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΣΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ??

   ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ???

   Διαγραφή
  4. ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΕΑ ΚΩΛΕ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

   Διαγραφή
  5. ΜΟΡΦΕΑ-ΠΑΤΕΡΑΚΗ-ΤΑΡΑΡΟΜ

   ΘΑ "ΠΑΡΕΙΣ" ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΑΠΙ,Η ΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ";

   ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΙΑ "ΜΑΤΙΑ" ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ "ΔΕΙΣ".

   ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ; Η ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ;

   Διαγραφή
  6. Πατεράκη, για ρώτα τους ... οικονομολόγους σου έχουν φορολογηθεί τα δις;

   Διαγραφή
  7. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΩΠΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,100 ΧΙΛ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΕΣ...

   ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

   ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..!!!

   Διαγραφή
  8. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ,ΨΕΥΔΟΥΣ,ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ..

   ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ,ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ..!!!

   ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΟΚ..!!!

   Διαγραφή
  9. ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

   Διαγραφή
  10. Πατεράκη, άστα αυτά τα π..κα και ρώτα αν έχουν φορολογηθεί τα δις.

   Διαγραφή
  11. βρήκες την χαρά σου ψωριασμένη, ξεσάλωσες σήμερα, αυτό το ρεπορτάζ σου έρχεται κουτί για την μαύρη προπαγάνδα σου, τρελαμένη, να δείνεις όλα να πιάσεις νέους πελάτες άρρωστη

   Διαγραφή
 5. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ!!!ΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΡΑΦΛΕ ΓΕΛΟΙΕ 12ΘΕΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ!!!ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ!!!!ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ Νο 2 ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΕΗΣ!!!!ΡΕ ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΣΟΥ ΓΕΛΟΘΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. εσυ εχεισ ονομα ρε εβραικη σαπιλα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΖΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΒΓΑΖΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΕ Ο ΕΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΑΛΥΧΤΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσένα σε βλέπω να σε κυνηγά η Φιλοζωϊκή Εταιρεία.

   Διαγραφή
  2. σιγα τα ντοκουμεντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τετοιους ηλιθιους σαν τον πατερακη θελουμε 20!!!!!!!!!!!!!!!!πεςτο στον φουκαρααπ[ο τηυν πατρα πυ εχασε το σπιτι του μαλακες!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  3. ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ....

   ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ΤΕΛΟΣ...!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ..!!!!
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=8O37bmRsUnY

   ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ 100.000 ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ..

   Ευάγγελος Ηρακλείδης
   ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ...............ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ
   ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

   Στo Διδυμότειχο σήμερα, 20/ 07/ 2016, έγινε προσπάθεια να διενεργηθεί παράνομος και καταχρηστικός πλειστηριασμός, κατά της ιδιοκτησίας Συνέλληνα μας, σε ακίνητο και επιχείρηση μεγάλης αξίας. Η αναγκαστική κατάσχεση, δια λογαριασμό της Ανωνύμου Τραπεζικής Εταιρείας, με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.», γινόταν δια την ικανοποίησην ευτελούς χρηματικής απαιτήσεως, που η εν λόγω Τράπεζα, ισχυρίζεται ότι έχει λαμβάνειν παρ΄ αυτών, εκ της διαταγής πληρωμής, που δήθεν αποτελούσε και τον εκτελεστό τίτλο, επί του οποίου στήριζε η Τράπεζα, την εν λόγω απαίτησή της.
   Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ.

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΜΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΡΟΝΤΑ...

   Διαγραφή
  4. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ.
   ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΟΣΝΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ.ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.
   ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΣΙΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.

   Διαγραφή
  5. άρρωστη ................

   Διαγραφή
 9. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΑΣΟΝΟΣ 12 ΘΕΙΣΤΗΣ ΜΟΡΦΕΑΣ ΚΛΑΝΕΑΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
  ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΚΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΛΛΗΝΕΣ??
  ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ..


  ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ,ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ...
  ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΥΡ. ΘΑΝΟΥ,ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
  https://www.youtube.com/watch?v=MJQB61EF-7A

  ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...
  1=ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΙΑ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..

  2=ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....ΟΜΩΣ...!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ

   Διαγραφή
 11. για να δουμε ποτε θα κανει μηνυση ο γυφτοσ στον λαμπρακη επειδη τον ειπε πρακτορατων εβραιων!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΑΣ ΕΛΕΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ,ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2% ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ...

   ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ??
   ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΜΠΑΜΑ...

   Διαγραφή
  2. Πατεράκη, ζητάς ερωτήσεις και η δεν απαντάς η απαντάς με μαλακίες, τρίτη φορά σε ρωτάω : "Εχουν φορολογηθεί τα δις;"

   Διαγραφή
  3. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ


   Giannis Paterakis30 Οκτωβρίου 2016 - 11:43 μ.μ.
   ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΟΚ..!!!

   Διαγραφή
  4. "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 67650/13 ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ...

   ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΙ ΕΣΤΙ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ"...!!!

   Διαγραφή
  5. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ


   Giannis Paterakis30 Οκτωβρίου 2016 - 11:43 μ.μ.
   ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΟΚ..!!!

   Διαγραφή
  6. 12.05 ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΕ!!!!ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ 54 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ!!!!!ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

   Διαγραφή
 12. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ2012 ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΡΕ ΤΟ "ΜΑΛΑΚΑ" ΚΟΛΛΑ ΤΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΚΙΣ,ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ...

   Διαγραφή
  2. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ


   Giannis Paterakis30 Οκτωβρίου 2016 - 11:43 μ.μ.
   ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΟΚ..!!!

   Διαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ..

   ΣΤΟ 12.17 ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ??

   Διαγραφή
 13. ΞΕΡΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ??

  Η ΚΡΙΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΔΥΑΣ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΡΟΔΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ...

  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΕ Ο Λ Α..!!!!
  ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΕΣ ΠΙΣΩ,ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙΡΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ...

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ,ΕΧΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,ΠΟΛΛΑ...!!!

  ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΑΝ ΤΗ ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ,ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ...

  ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΛΠ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΤΗ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ (θεικη-νοηση) ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗ ΣΤΕΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Η ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ...

  Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ,ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ,ΟΛΗ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

  ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΠΑΣΙΚΛΑΣ,Ο ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ.ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΑΣ......

  ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ


   Giannis Paterakis30 Οκτωβρίου 2016 - 11:43 μ.μ.
   ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΟΚ..!!!

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΒΡΑΑΜ...

   ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΦΕΤΟΣ....
   ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΗΤΑΝ..!!!!

   Διαγραφή
  3. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ


   Giannis Paterakis30 Οκτωβρίου 2016 - 11:43 μ.μ.
   ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΟΚ..!!!

   Διαγραφή
  4. Πατεράκη, ξέρεις ότι θα πας σηκωτός με τις απειλές που εκστομίζεις για Ελληνες Πολίτες, όπως πιο πάνω για τους Επαιδευτικούς; Θα απαντήσεις απόψε αν έχουν φορολογηθεί τα δις η θα πάρεις γραμμή από το κόμμα;

   Διαγραφή
  5. Α.Φ.Μ. έχει η Ε.ΣΥ ;

   Διαγραφή
  6. ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$

   ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΒΡΑΙΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ??

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ Ε.ΣΥ.

   ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗΗ!!!

   ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΗΚΩΤΟΣ ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΔΙΜΦΗΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...

   ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ..!!!!

   Διαγραφή
  7. 12.24 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
   ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΣΗ

   Διαγραφή
  8. ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΖΩΟΟΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΓΕΡΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ

   Διαγραφή
 14. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
  ----------------------------------------------------


  Giannis Paterakis30 Οκτωβρίου 2016 - 11:43 μ.μ.
  ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΟΚ..!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ "ΚΑΗΜΕΝΑ" ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΟΚ..!!!

   ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΛΑΔΙΚΟ??

   ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΩ ΚΑΝΩ,ΤΟ ΞΕΡΩ..

   ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΔΙΟΡΘΩΤΗ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

   ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΓΩ...
   ΕΔΩ ΔΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

   Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
   • Η παιδεία αποτελεί ύψιστο καθήκον της Ελλήνων Πολιτείας και θα παρέχεται δωρεάν προς όλους, χωρίς κανέναν οικονομικό περιορισμό, για την ολόπλευρη παιδεία (πνευματική, ψυχική και σωματική) της νέας γενιάς.
   • Με σκοπό να διαμορφώσει νέους πολίτες με κριτική σκέψη, ικανούς να μετέχουν «κρίσεως και αρχής», απαλλαγμένους από δογματικές προκαταλήψεις.
   • Δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές να καλλιεργήσουν εντός του σχολείου, όλες τους τις δημιουργικές κλίσεις (γλωσσικές, καλλιτεχνικές, αθλητικές, εικαστικές, μουσικές κλπ) και την δημιουργική τους φαντασία.
   • Δημιουργία σχολείων με άρτια σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, αθλητικούς χώρους, θέατρα για παραστάσεις μάθησης, εργαστήρια έρευνας και τεχνολογίας, χώρους τέχνης και με απόλυτη επάρκεια λειτουργικών πόρων.
   • Στελέχωση όλων των σχολείων με ικανούς εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων, που θα αμείβονται οικονομικά και ηθικά, ως επιβράβευση, για το σημαντικό έργο που επιτελούν.
   • Η ιατρική περίθαλψη θα είναι υψηλής ποιότητας και θα παρέχεται δωρεάν, ενώ η συνταξιοδότηση όλων των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα αυτοδιοίκητο ταμείο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο θα λειτουργεί με διαφάνεια και ανταποδοτικότητα, ενώ παράλληλα θα δημιουργεί κερδοφόρες επενδύσεις για λογαριασμό των συνταξιούχων – μετόχων.
   • Με απόλυτο σεβασμό στα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα: λογική, ελευθερία, αρετή, ισότητα, δικαιοσύνη, αφθονία, αλήθεια, αισθητική, αρμονία, ανδρεία, ευδαιμονία, γνώθι σ’ αυτόν.

   Με τιμή Ευαγγελία Γιαδανού εκπ/κός Φυσικής Αγωγής MSc ,
   υποψήφια αιρετός για το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ξάνθης .

   Διαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΨΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


   Ανώνυμος11 Οκτωβρίου 2016 - 6:29 μ.μ.
   ΡΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

   Διαγραφή
  3. ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΈΡΝΕΤΑΙ ; ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ;

   Διαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΚΤΛ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

   Διαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Α.Φ.Μ. ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ; ΥΠΑΡΧΕΙ ; ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ;

   Διαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΑΧΛΑΚΙΑ ΣΑΛΙΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ / ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ/ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΣΑΧΛΑΜΠΟΥΡΔΕΣ

   Διαγραφή
  7. "Απαλλαγμένους από δογματικές προκαταλήψεις" σημαίνει ότι καταργούμε την Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία κυρία ... Υπουργέ της Παιδείας;

   Διαγραφή
  8. ΑΚΡΙΒΩΣ 12.47 ΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ 12ΘΕΟ!!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!!

   Διαγραφή
 15. Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  Giannis Paterakis11 Οκτωβρίου 2016 - 6:18 μ.μ.
  ΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑΠΩΝΥΜΟ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΜΑΙ ΜΗΝΥΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΙ ΑΓΩΓΗ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ...

  ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ??

  ΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ??
  ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΕΒΡΣΙΚΗ ΣΔΕΡΦΗ ΠΙΣΩ ΑΠ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ!!!

   Διαγραφή
 16. ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ....

  ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΦΕΡΤΕ ΚΑΜΙΑ 30ΡΙΑ ΕΒΡΑΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΛΕΣ,ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΗ...

  ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ...

  ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ,ΠΕΙΤΕ ΤΑ,ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ,ΦΑΛΑΚΡΑ,ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ,ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ,ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΙ,ΑΦΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΑΠΟΨΕ ΚΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΠΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΛΛΟ ΖΩΟΟΝ
   ΑΥΡΙΟ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΜΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΑΡΟΜ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

   Διαγραφή
  2. Πατεράκη, καλό ξημέρωμα και αύριο θυμήσου να ρωτήσεις αν έχουν φορολογηθεί τα δις. Πρόσεξε τι θα απαντήσεις.

   Διαγραφή
  3. παραστατικά στοιχεία έχετε για τα χρήματα που λάβατε από τους πολίτες για να τους βοηθήσετε για τα δάνεια που έχουν, όπως ισχυρίζεσται ; υπάρχουν τιμολόγια παροχής υπηρεσιών ; και σε ποιό όνομα ή σε ποιά εταιρεία ; υπάρχει Α.Φ.Μ ; μήπως πρέπει να επέμβει η οικονομική αστυνομία και η εφορία διότι γίνεται φοροδιαφυγή και διακίνηση μαύρου χρήματος από την συγκεκριμένη οργάνωση ή πολιτικό φορέα ;

   Διαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Η ΚΑΡΑΦΛΟΑΔΕΡΦΗ!!!!ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!! ΣΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ!!!!

   Διαγραφή
  5. σωστός κλεφτρόνια είναι, γι' αυτό δεν μιλάνε τα λαμόγια, ούτε στοιχεία έχουν ούτε τίποτα

   Διαγραφή
 17. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,ΣΝ ΒΗΞΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ!!!ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΥΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΦΑΡΑ ΝΣ ΜΗ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΒΡΩΜΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΑΙΤ.18 ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΓΕΜΑΤΑ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.ΜΑ ΤΙ ΠΑΡΤΙΣΤΑΝΕΙΣ?ΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ.ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ,ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣ.ΕΛΕΟΣ.18 ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΣΧΟΛΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΕΛΕΟΣ.........ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ Η ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΩΒΕΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΤΟΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΠΑΝΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΣ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. φερτε τον μπογια να το μαζεψει το κοπροσκυλο τον πατερ -ΑΚΗ ουστ ουστ κοπροσκυλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]