ΑΚΚΕΛ: Η Μετεωρολογική Υπηρεσία να ξεκαθαρίσει τί συμβαίνει με την υπόθεση διαφθοράς της Εύας Καϊλή

Έπεσε από τα σύννεφα ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη από την καταιγίδα διαφθοράς που αποκαλύφθηκε στις Βρυξέλλες κατά της σοσιαλίστριας Ευρωβουλευτού και Αντιπροέδρου Εύας Καϊλή και του … συντρόφου της. Ο ίδιος ο πατέρας της επίσης φέρεται να έχει συλληφθεί μεταφέροντας πολλές χιλιάδες ευρώ σε βαλίτσα.

Η σύλληψή της στα πλαίσια μεγάλης έρευνας για «πράξεις διαφθοράς και ξεπλύματος χρήματος στο πλαίσιο οργανωμένης συμμορίας», είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα αφού το συγκεκριμένο πρόσωπο αποτέλεσε πολύτιμη συνεργάτιδα σε διάφορους τομείς για τον ισχυρό πυλώνα της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Ευάγγελο Βενιζέλο και πρόσφατα πολύτιμη συνεργάτιδα για την ενσάρκωση-προσωποποίηση της καθαρότητας και δημοκρατικότητας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Αλλά και παλαιότερα για την δημοσιογραφική της λειτουργία στην Όαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, στο παλιό Mega Channel, που ποτέ δεν χαρίστηκε σε συμφέροντα ούτε στην κυβέρνηση του Σημίτη, που αποτέλεσε βράχο υποστήριξης της ελληνικής κοινωνίας, των εθνικών θεμάτων, των αξιών και ιδανικών του Ελληνισμού, που πολέμησε τα προδοτικά Μνημόνια, λέγοντας μόνο την αλήθεια.

Πέφτουμε από τα σύννεφα οι Έλληνες πολίτες σαν εκατομμύρια σταγόνες βροχής, όταν συνειδητοποιούμε ότι ένα τέτοιο πρόσωπο όπως η Εύα Καϊλή, που μεγάλωσε και εξελίχθηκε πολιτικά σε τέτοια περιβάλλοντα υποδειγματικής καθαρότητας και δημοκρατικότητας, είναι δυνατόν να κάνει έστω και ελάχιστα από αυτά που την κατηγορούν. Για αυτόν το λόγο το ΑΚΚΕΛ τονίζει ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να μελετήσει αυτό το φαινόμενο διαφθοράς, διότι οπωσδήποτε συνδέεται με την κλιματική αλλαγή.

Μία ερώτηση μόνο σε αυτούς που τόσα χρόνια ψήφιζαν την Εύα Καϊλή: Θα ζητήσετε συγνώμη από τον ελληνικό λαό;

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6996840866, 6984581480

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6996840866, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.tiktok.com/@vakis_tsiompanidis

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

10/12/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...