Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ .

ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΑΦΟΥ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣΕΩΣ ΤΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥΤΙΝ -ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ- ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΗΣΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ...ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η...ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ .ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΣΑΡΑΦΗΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΒΙΑΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ...ΕΝΩ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΨΑΡΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΙ ΕΣΦΑΓΗ ΑΝΗΛΕΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ .Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΚΑΙ 165 ΙΕΡΕΙΣ .ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΞΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΕΡΙ .....ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ .ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΩΣ...ΔΡΑΠΕΤΕΣ .

αναγνωστης

.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

19 σχόλια :

 1. Στις 14 Μαΐου 1964 ο τότε πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου ομιλώντας στη Βουλή προέβη στις εξής δηλώσεις:
  «Η πολιτική της κυβερνήσεως παραμένει σταθερά και αμετάβλητος επί των εξής σημείων: Ουδεμία γίνεται συζήτησις περί νομιμοποιήσεως του ΚΚΕ ούτε περί ομαδικού επαναπατρισμού. Είναι δυνατόν μόνον να εξετασθούν μεμονωμέναι περιπτώσεις. Ουδεμία σκέψις είναι δυνατόν να γίνει περί καταργήσεως του αδικήματος της κατασκοπείας. Η εκδίκασις τούτων μόνον θα γίνεται από τα πενταμελή εφετεία και όχι από τα στρατοδικεία. Εκ της γραμμής την οποίαν έχει χαράξει η Κυβέρνησις δεν πρόκειται να αποστή ούτε κατά κεραίαν».

  Σελίς: 152
  < 18-10-1948: "πρώτος και κύριος και μέγας σκοπός μας είναι η πάλη εναντίον τού κομμουνισμού....διότι Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ>

  ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Εμπιστευτικόν
  ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘ/ΣΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Μ.Ε. Εν Πύργω τη 13-3-65
  ΚΗ΄ΕΚΠ/ΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
  ΑΡΙΘ. Ε.Ε. 1
  Προς
  Τους κ.κ. Δ/ντάς των σχολείων της περιφερείας,
  Δημοσίων και Ιδιωτικών

  Κοινοποιούντες κατωτέρω, ως έχει, την υπ΄αριθ. Ε.Π.1010/11-3-65 εγκύκλιον του Υπουργείου, παρακαλούμεν όπως εις ειδικήν συνεδρίαν του Συλλόγου, λάβη ούτος γνώσιν του περιεχομένου της και εν συνεχεία εξετασθή ο τρόπος αντιδράσεως του σχολείου προς εξουδετέρωσιν τυχόν αναπτυσσομένης δραστηριότητος της Νεολαίας Λαμπράκη….
  Ο κομμουνισμός είναι εχθρός και του ΄Εθνους και της δημοκρατίας και τούτο πρέπει να καταστή συνείδησις της Νέας Γενιάς.
  Ο Εθνικός φρονηματισμός, καθώς και η εθνική και πολιτική αγωγή των μαθητών, είναι η πρώτη αποστολή του διδασκάλου…
  Πάσα εκτροπή πρέπει να κολάζεται αυστηρότατα. Και αν συμβή να υπάρξουν διδάσκαλοι, όχι ανήκοντες, αλλά και απλώς συμπαθούντες, ή ανεχόμενοι την κομμουνιστικήν προπαγάνδαν, δεν έχουν θέσιν εις την εκπαίδευσιν…

  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ !
  hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ
  Βλέπε εδώ
  zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=393726&cid=122

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι εσύ; πώς τους ξέφυγες;

   Διαγραφή
 4. ναί....αλλά όχι καί γέρος τής δημοκρατίας......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ο μεγαλούτσικος της δημοκρατίας ίσως; ή μήπως ο μαθουσάλας; έτσι κι αλλιώς τέτοια δημοκρατία που είχαμε και έχουμε κάτι τέτοιους θέλει για ηγέτες της. ΄Αντε γεια μας άσπρο πάτο.

   Διαγραφή
 5. ο πορνόγερος ήταν πράκτορας των Άγγλων και βασικός υποκινητής του εμφυλίου
  διαβάστε λίγο ιστορία για να ξεστραβωθείτε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επειδή διαβάζεις ιστορία, ξέρεις ότι οι σταλινιστές ήταν φίλοι των ναζί με το σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ του 1939;

   Διαγραφή
  2. @12.48
   Καλά σου λέει ο 7.21. Διάβασε για το σύμφωνο Μολότοφ Ρίμπεντροπ... Πρόσεξε όμως. Μόνο γι' αυτό να διαβάσεις. ΄Οχι για το σύμφωνο του Μόναχου και μας τη χαλάσεις τη δουλειά... Ούτε ν΄αρχίσεις να εξηγείς στον 7.21 ότι ο Στάλιν ήθελε να κερδίσει χρόνο αφού οι δυτικοί "σύμμαχοι" δεν είχαν δεχτεί να δημιουργηθεί συμμαχία κατά των ναζί όπως τους είχε προτείνει ο Στάλιν. Αυτά δεν τα καταλαβαίνει ο 7.21. Προφανώς γιατί ποτέ δεν πήγε στο στρατό. Ούτε να του πεις του 7.21 ότι οι σοβιετικοί γαμήσαν στην κυριολεξία τους ναζί γιατί παθαίνει ένα ντελίριο όσο το σκέφτεται και του ανεβαίνει και το ζάχαρο. Κι όσο του ανεβαίνει το ζάχαρο τόσο συγχύζεται, κι όσο συγχύζεται τόσο του ανεβαίνει το ζάχαρο. Είναι και σε μια κάποια ηλικία ο άνθρωπος. Και οι συμπάθειες δεν κρύβονται. Μην τον παρεξηγείς όμως. Απλώς χρυσαυγιτιζει λίγο. Και ξέρεις. Οι χρυσαυγίτες καμία σχέση με το ναζισμο. Ούτε να τους δουν δε θέλουν τους ναζί. Νεκρούς. ΄Αντε καλό διάβασμα.

   Διαγραφή
 6. ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΚΕ, ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΩΣ..) "ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ"!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ο πράκτορας των σιχαμένων.

   Διαγραφή
 8. ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΛΑΘΗ ΛΑΘΗ ΠΟΛΛΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ''ΚΑΜΠΙΝΓΚ'' ΣΕ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΖΑΝΕ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΟΛΤΙΣΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑΒΛΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟ-ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΦΡΩΝ ΚΑΡΓΑ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ''ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ' ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ.Σ (ΚΟΜΜΙΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟ Κ.Σ) ΕΔΩ ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΥΣ? ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ''ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ευτυχώς που με τους δεξιούς γερμανοτσολιάδες περνούσαμε καλά και τώρα καλίτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και πού να δεις στο μέλλον.

   Διαγραφή
 10. Ευτυχώς που η χώρα μας είχε τέτοια άξια παιδιά Παπανδρέου - Μητσοτάκης - Καραμανλής , νέοι και γέροι και φτάσαμε στην πολύ ωραία σημερινή κατάσταση. Αλλα εκατό χρόνια σκλάβοι και μετά θα περνάμε εμείς καλά και αυτοι καλίτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί εξαιρείς την αριστερά από την σημερινή κατάσταση;
   Το ΚΚΕ κυβέρνησε στα χρόνια της μεταπολίτευσης, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
   Βλέπε εδώ:
   el.wikipedia.org/wiki/Οικουμενική_κυβέρνηση_Ξενοφώντα_Ζολώτα_1989

   Διαγραφή
 11. Μήπως αυτός που στέκεται εξ ευωνύμων του πατρός παπανδρέου, είναι ο γιος του αντρίκος, ο επονομαζόμενος παπατζής ή "κατρακύλας", που χαντάκωσε την Ελλάδα με το να θεωρεί σοσιαλισμό τους διορισμούς στο Δημόσιο;
  "Λογική" φυσικά που την εφάρμοσαν κατά κόρον και όλοι οι υπόλοιποι ζηλωτές σαρσέμηδες της γλυκιάς εξουσίας; (Κινέζος, ζαβό, δαμαλούκος, σαχλαμάρας, τούρκογλου και άλλοι φωστήρες....)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]