Κάηκε το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη- «Έγινε στάχτη όλη μου η ζωή»

Κάηκε το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη- «Έγινε στάχτη όλη μου η ζωή»

Ολοσχερώς κάηκε το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα από την καταστροφική πυρκαγιά. Η αγαπητή ηθοποιός είναι συντετριμμένη καθώς όπως δήλωσε χάθηκε όλη της η ζωή.
«Δεν έμεινε τίποτα. Ούτε τα μάρμαρα. Επισκέφθηκα το σπίτι σήμερα στις 6:30 το πρωί και δεν το πίστευα. Κάηκε μέχρι και το ψυγείο, τόσο δυνατή ήταν η πυρκαγιά. Μια καριέρα ετών έγινε στάχτη. Σήμερα δεν έχω ρούχα να φορέσω. Κάηκαν οι ντουλάπες μου, οι αναμνήσεις μου, όλα! Αυτό ήταν το κύριο σπίτι μου δεν ήταν το εξοχικό μου. Πήρε αμέσως φωτιά γιατί ήταν επενδεδυμένο με ξύλο. Εκεί μέσα είχα όλη μου τη ζωή. Τα πορτρέτα μου, τις παιδικές μου φωτογραφίες, τις φωτογραφίες των γονιών μου, όλα έγιναν στάχτη. Δεν αναπληρώνονται με τίποτα όλα αυτά. Τι να κάνω, δεν ξέρω. Έχω σοκαριστεί», δήλωσε συγκινημένη στο protothema.gr.  
Η ίδια όταν ξέσπασε η πυρκαγιά αποχώρησε από την περιοχή και φιλοξενήθηκε από φίλους της στο Λουτράκι. Σήμερα επισκέφθηκε το σπίτι της στην Κινέτα και δεν πίστευε ότι κόποι ετών καταστράφηκαν, έτσι ξαφνικά. Χθες, έφυγε για να προστατευτεί από τον καπνό που είχε εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή. «Έφυγα, γιατί ο καπνός ήταν ανυπόφορος. Έβλεπα τη φωτιά να κατεβαίνει, αλλά δεν περίμενα τέτοια καταστροφή», λέει χαρακτηριστικά. 
loading...

4 thoughts on “Κάηκε το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη- «Έγινε στάχτη όλη μου η ζωή»

  1. Χωρίς μεμψιμοιρίες, και χωρίς κακία, άλλωστε πέρασαν τόσα χρόνια. Μια λαϊκή παροιμία λέει. Ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα. Με ποιους κόπους μιας ζωής έγινε η βίλα στην Κινέτα της κ. Σαπουτζάκη. Ας είναι καλά η Πειραϊκή – Πατραϊκή (με τον Θύμιο) ας μην τα ξεχνάμε; Εμείς οι παλαιοί θυμόμαστε. Αυτά για την ιστορία και τίποτε παραπάνω. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.Πάρις.

  2. Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Μου πέρασε απ' το μυαλό να έγραφα ένα παρόμοιο σχόλιο, αλλά το άφησα μέρες που είναι…

  3. Αλήθεια τι απέγινε το κορόιδο που ήταν λαμόγιο ο θύμιος;

  4. Διαβάζουμε στο διαδίκτυο: "Η εντυπωσιακή Ζωζώ Σαπουντζάκη σε κάθε ευκαιρία επαναλάμβανε πως η βίλα της Κινέτας χτίστηκε με δικά της χρήματα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πολυήμερης δίκης της είχε αρκετά ξεσπάσματα και μια λιποθυμία.

    Τελικά, το δικαστήριο καταδίκασε τη δημοφιλή ηθοποιό σε 5 μήνες φυλάκιση κρίνοντας την ένοχη μόνο για το αδίκημα της ψευδορκίας. Ο αδερφός της απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες. Όσο για τα κοσμήματα, συνολικής αξίας 1,5 εκατομμυρίου δραχμών, η Ζωζώ Σαπουντζάκη τα είχε επιστρέψει στον πρώην σύντροφό της, μετά τον χωρισμό τους.

    Για πολλά χρόνια η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν ήθελε να αναφέρεται στην υπόθεση.

Comments are closed.