Θυμάμαι εκείνο του Σαμαρά, ότι το Αιγαίο είναι Ευρωπαϊκό σύνορο.... Με την Χίο ή χωρίς;

Υπάρχουν Έλληνες που είναι Ευρωπαίοι; Ανήκουν στην Ευρώπη των λαών με τις πανανθρώπινες αξίες. Με τα ανθρώπινα δικαιώματα, τους αγώνες κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και
τις αντίστοιχες μπαρούφες. Ευρώπη είναι η Ευρώπη της τσέπης και του συμφέροντος. Αυτό ήταν πάντα, οι ανθρώπινες αξίες και οι ιδεολογίες ξεκινάνε μόλις τελειώσει η σκοπιμότητα. Από τους Γερμανούς έχουμε καλές εμπειρίες. Ο Αυστριακός Μέτερνιχ, ο Βασιλέας Όθωνας, πεντακόσιους χιλιάδες νεκρούς στον Βπαγκόσμιο πόλεμο, τους δωρίσουμε εύσπλαχνα της αποζημιώσεις, κάναμε τις δουλίτσες για να μπούμε στο Ευρώ και στην Ευρώπη, αρπάξαμε ένα χρέος τριακόσια δις και δεχτήκαμε και τα μνημόνια για να σώσουμε τις τράπεζές τους. Όσο για τους πρόσφυγες, αυτοί εισπράττουν από τον πόλεμο στην Συρία και εμείς τους φιλοξενούμε. Πήραν και οι Γερμανοί πρόσφυγες; Ναι, αλλά μετέχουν στον πόλεμο, είναι εμπλεκόμενοι μαζί με τους Άγγλους, Γάλλους, Τούρκους, Τσέχους, Βούλγαρους κλπ. Ναι, αυτοί που δεν θέλουν τους πρόσφυγες βγάζουνε από τα όπλα που πουλάνε και τις δουλίτσες. Το Συριακό έγινε πρόβλημα μόλις αρχίσανε να έρχονται οι πρόσφυγες. Άμα δεν υπήρχαν οι πρόσφυγες όλα θα ήταν εντάξει. Εμείς, γιατί παίρνουμε τους πρόσφυγες; Σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία αλληλέγγυα θα μας κοιτούν από μακριά. Θυμάμαι εκείνο του Σαμαρά, ότι το Αιγαίο είναι Ευρωπαϊκό σύνορο. ..Με την Χίο ή χωρίς; Είστε αλήθεια Ευρωπαίοι; Άντε και εις ανώτερα.

αναγνωστης

.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. MHN AΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΧΑ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΑΘΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!! κ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ κ ΟΔΕΝ ΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΕΟΣ!!!!! ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΑΤΑ ΣΑΛΑΤΑΣ Ο ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΣΒΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΟΛΟΦΩΝΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΣΤΑΣ ΓΥΡΟ ΠΟΛΟΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ ΕΦΕΡΑΝ ΞΕΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΑΓΓΛΟΥΣ,ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΓΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΛΠ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΡΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 100, 200, η 400,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΚΟΥΝ κ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!!!! ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΝΗΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΟΣΗΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΗΡΟΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ!!!!!!! ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΚΟΤΟΝΕΤΕ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟ Η ΜΑΣΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΜΗΝ!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντε γαμησου εσυ ρε μαλακα

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]