Η Περιφέρεια Στερεάς στηρίζει τους νέους αγρότες...

Το ποσό των 17,7 εκατ. ευρώ διαθέτει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την ενίσχυση νέων, έως και 40 ετών, που θα εισαχθούν στην γεωργική απασχόληση.


Στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020», στο οποίο συμμετέχει η Περιφέρεια, αναμένεται να ενταχθούν περίπου 950 νέοι γεωργοί από ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα, οι οποίοι θα κληθούν να υλοποιήσουν τετραετές επιχειρηματικό σχέδιο.

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, από 31 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου 2016, μέσω του πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pste.gov.gr/?p=27338

«Η συμμετοχή της Περιφέρειας σε αυτό το πρόγραμμα σημαίνει την σταθερή πεποίθησή μας ότι η πρόοδος και ο εκσυγχρονισμός έρχονται από τη στήριξη νέων ανθρώπων που έχουν όραμα να δημιουργήσουν. Αυτοί θα ανοίξουν τους νέους δρόμους για την έξοδό μας από την κρίση, θα δώσουν θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της παραγωγής σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης μετά την έγκριση της συμμετοχής της Περιφέρειας στο πρόγραμμα.

πηγη
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΤΑ ΕΞΑΚΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ,ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΑΝ .ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ . ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 100.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οποιος θέλει ίδρυμα να το φτιάξει από τη τσέπη του και όχι μόνα, αλλά να κοπούν και όλες οι επιδοτήσεις, δεν μου προσφέρουν απολύτως τίποτα.
  'Οποιος το θέλει να του πληρώνει και τα έξοδα συντήρησης . Τι καλό έχουν κάνει σε αυτό το λαό , απολύτως τίποτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]