Τώρα κλαις, γιατί κλαις, συ δεν ήσουν που γέλασες χθες; (ψαχνόμαστε)

-Οι Μακεδόνες δεν τα ήξεραν όλα αυτά πριν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ;  Χάρισαν μόνοι τους τη Μακεδονία. Το είχαν πει ότι θα το κάνουν οι συριζαιοι.

-Ξέρετε κάποιον δημοσιογράφο , ηθοποιό, συγγραφέα δημοσιολογουντα, που δεν υποστήριξε Τσιπρα και επομένως δεν είναι υπεύθυνος για την κατάσταση που βιώνουμε  από το 15; Πείτε μου έναν/μια

-Γιατί το έκαναν αυτοί οι επηρεαστές του κόσμου; Από έλλειψη αντίληψης, από  συμφέρον για να ρίξουν την προηγούμενη κυβέρνηση  και να ωφεληθούν με άλλες, έστω και αν η πατρίδα τους θα πήγαινε πολύ πίσω; (έπεσαν οι μισθοί τώρα και το πήραν αλλιώς;)

-Έπαιρναν γραμμή η έπαιρναν μαύρα για να το κάνουν; (όταν έβριζαν απτο πρωί μέχρι το βράδυ την προηγούμενη κυβέρνηση ακόμα και αν έβηχε; (και τα δυο;)

 -Τα άτομα αυτά διαφέρουν πολύ συνειδησιακά απτους τσιπραιους;

-Πρέπει να τα θυμόμαστε,   ο,τι και να λένε τώρα και να τους μαυρίσουμε αν βάλουν υποψηφιότητα;( Κανονικά θα έπρεπε να τους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλεγεσθαι, αλλά παίζουν θέατρο , κάνοντας  ότι δεν είπαν ποτέ τίποτα -σαν τον Τσιπρα- μερικοί).

-Οι πολίτες που θα ψηφίσουν τέτοια άτομα  δημοσιογράφους, ηθοποιούς , συγγραφείς, κλπ, είναι ανασφαλείς σαν αυτούς που ψήφισαν Τσιπρα η υποστηρίζουν τον Σωρρα;

-Γιατί δεν σκέπτονται οι πολίτες  όταν ακούν ένα άτομο να μιλαει πολιτικά ,τι έλεγε πριν έρθει ο Τσιπρας; (Τον υποστήριξαν  τον Τσιπρα όλοι αυτοί, για το προσωπικό τους συμφέρον)

Αυτό εκμεταλλεύονται πάντα οι τσιπραιοι (με νοοτροπία)  όλων των κομμάτων, για τον μισθό βουλευτή;

Πόσο ηθικά και σκεπτόμενα  είναι τέτοια άτομα που ψηφίζουν για βουλευτές  ανθρώπους  που προβάλλονται  και αυτοκολακεύονται συνεχώς ;

Γιατί βάζουν στη Βουλή διαπλεκόμενους   που εκμεταλλεύονται τώρα το ότι θέλει ο κόσμος να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ;

-Έχετε ακούσει κάποιον απ αυτούς να λέει ότι πρέπει να μειωθεί ο μισθός βουλευτή και να μειωθούν τα προνόμια αυτών; ΟΧΙ γιατί μόνο εκεί αποβλέπουν. Να τους σιτίζουμε. Για αυτό τώρα άλλαξαν. Προσωπικό συμφέρον  εις βάρος μας το λένε. Όλοι αυτοί δήλωναν 40χιλ € το χρόνο και ξόδευαν 150χιλ

-ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ. ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ! ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ . ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ  ΚΟΜΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΑΓΝΑ ΑΤΟΜΑ. ΟΧΙ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.

loading...

5 thoughts on “Τώρα κλαις, γιατί κλαις, συ δεν ήσουν που γέλασες χθες; (ψαχνόμαστε)

  1. ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ?ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ?ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΒΟΡΕΙΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΓΟΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ? ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΦΩΝΕΙΤΕ ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .

  2. πολυ τον εξυπνο μας κανεις αρθρογραφε αντε παγαινε ξυσε τιποτα πατσες

  3. σύντροφε εσύ πρέπει να ψήφισες μαζί και τσίπρα και καρανίκα το 2015 έεεε;

  4. εσύ πρέπει να ψήφισες μαζί και τσίπρα και καρανίκα το 2015…
    μάλλον ψάχνεις άλλοθι, έεεε σύντροφε ;

  5. ΧΑΙΒΑΝΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

Comments are closed.