Αγριογούρουνο επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα στα Φιλιατρά

Η 56χρονη διακομίστηκε αιμόφυρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Φόβο ακόμη και για την ζωή της ένιωσε μία 56χρονη αγρότισσα στην περιοχή Μάλη των Φιλιατρών στη Μεσσηνία, όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της ένα αγριογούρουνο, το οποίο της επιτέθηκε και την τραυμάτισε σοβαρά χτυπώντας την επανειλημμένα με τους χαυλιόδοντές του!
Η 56χρονη που είναι και κτηνοτρόφος είχε πάει στην περιοχή το πρωί της Τετάρτης, για να φροντίσει και να βοσκήσει τα ζώα της, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα συνέβαινε λίγες στιγμές αργότερα. Όταν απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά από τα ζώα της με σκοπό να μαζέψει άγρια χόρτα, πετάχτηκε μέσα από την πυκνή βλάστηση ένα αγριογούρουνο το οποίο όρμησε με μανία πάνω της και της κατάφερε αλλεπάλληλες δαγκωματιές.
Η άτυχη γυναίκα πήρε τεράστια τρομάρα, αλλά ευτυχώς το αγρίμι -που μάλλον φοβήθηκε από την παρουσία της- την άφησε κι έφυγε. Όμως, ήδη της είχε προκαλέσει ένα μεγάλο και βαθύ τραύμα στον δεξί μηρό. Η 56χρονη διακομίστηκε αιμόφυρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, της έγιναν ράμματα και παρέμεινε για νοσηλεία στην Ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, όπου προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ.
loading...