Aμερικανικές Εκλογές και Επακόλουθα Με τον Φακό Αμερικανού Συγγραφέα

Με τίτλο « Καλώς Ήρθατε στο Πανηγύρι  της Δημοκρατίας Τζωρτζ ΄Οργουελ», ο Αμερικανός συγγραφέας, κοινωνικός κριτικός και blogger  James Howard Kunstler*, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το ακόλουθο
άρθρο, που αναδημοσιεύθηκε στο  έγκυρο και δημοφιλές καταφύγιο της ελευθεροτυπίας Zero Hedge,  προφανώς επειδή είναι αντιπροσωπευτικό του πως βλέπουν οι σκεπτόμενοι Αμερικανοί αυτές τις προεδρικές εκλογές. Ιδού τι γράφει, (με δικές του υπογραμμίσεις):

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού
Γίνεται δύσκολο  και να μιλήσεις  γι’ αυτές τις εκλογές, ακόμη και αν νοιάζεσαι γι’ αυτή τη χώρα. Η ζημιά έγινε για τα δυο από μακρού κυρίαρχα πολιτικά κόμματα και ίσως αυτό να είναι κάτι καλό. Τους άξιζε να συρθούν στο βούρκο και τώρα μπορούν είτε να περάσουν από μια ριζική αναμόρφωση ή να αντικατασταθούν από ασχημάτιστες ακόμη συμμαχίες συμφερόντων στηριζόμενων στην πραγματικότητα.
Ο Τραμπ έκανε συνολικά την χειρότερη υπηρεσία στο κόσμο των ψηφοφόρων που υποθετικά εκπροσωπούσε. Η αγανάκτησή τους για την μεγιστοποίηση της οικονομίας-απάτης ήταν γνήσια και ο Τραμπ κατάφερε να τους κάνει να μοιάζουν με απειλητικούς κλόουν. Η γελοιογραφία του πλουσιόπαιδου χωρίς εσωτερικούς φραγμούς δεν κατάφερε να εκφράσει τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες τους. Εάν ο Τραμπ χάσει, μπορώ να φανταστώ πως το επόμενο βήμα των οπαδών του θα είναι κάποια μορφή βίας. Προς το παρόν, όσο κι’ αν αυτό είναι θλιβερό, ο Τραμπ είναι η τελευταία ελπίδα τους.
Με την Χίλλαρυ είμαι πιο άνετος –μολονότι δεν πρόκειται να την ψηφίσω. Επειδή θα είναι σωτήριο να γίνει η κατάρρευση του κυβερνώντος κατεστημένου μ’ αυτήν επικεφαλής. ΄Ετσι μόνο, η ενοχή για την κακοδιαχείριση των εθνικών μας πραγμάτων, θα καταλογιστεί στους πραγματικά υπεύθυνους. Αυτή η συμμορία των προυχόντων θα πρέπει να εκδιωχθεί από την εξουσία με τον σκληρό τρόπο, υπό το βάρος της αποκλειστικής δικής τους ατιμίας, χωρίς να μπορούν να συκοφαντήσουν κανέναν άλλον. Η εκλογή της Χίλλαρυ θα παροξύνει τη συνειδητοποίηση του εγκληματικού χαρακτήρα των χρηματοπιστωτικών μεθόδων που εφαρμόζαμε και την εγκατάλειψη της ρυθμιστικής λειτουργίας που χαρακτήρισε τους διορισμούς του Ομπάμα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και στην Επιτροπή Ελέγχου της Αγοράς Αξιών κατά την οκταετία.
Η συνθηματολογία, σ’ αυτά τα τελευταία στάδια  της εκστρατείας, συνίστατο στην δαιμονοποίηση της Ρωσίας – παιχνίδι πολύ πιο ηλίθιο από την ψυχροπολεμική υστερία του Μακαρθισμού στις αρχές της δεκαετίας του 1950, αφού δεν υπάρχει πια ιδεολογική σύγκρουση μεταξύ μας και όλα δείχνουν ότι για τις κακές μεταξύ μας σχέσεις υπαίτια είναι η Αμερική, ιδιαίτερα με την υποκίνηση του κρατικού ναυαγίου στην Ουκρανία και την μανιώδη εξάπλωση των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ  και με γυμνάσια στα σύνορα της Ρωσίας.
Η Χίλλαρυ είχε μαζί της την πλήρη δύναμη του κατεστημένου της εξωτερικής πολιτικής σ’ αυτή την εκστρατεία της πολεμικής τυμπανοκρουσίας, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να παρουσιάσει κανένα στοιχείο για τους ισχυρισμούς της ότι, για παράδειγμα, η Ρωσία βρίσκεται πίσω από τις υποκλοπές των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της  από την Γουίκι Λήκς. Είναι προφανώς θιασώτες της θεωρίας του Γκαίμπελς για την προπαγάνδα: Όταν πρόκειται να πεις ψέματα, φρόντισε το ψέμα να είναι τερατώδες και να επαναλαμβάνεται συνεχώς. (Απορία μεταφραστή: Ο Μπιλ να το δίδαξε στον Τσίπρα, σ’ εκείνη τη δεξίωση ή στο τηλέφωνο;)
Τα ΜΜΕ μπήκαν ολολύζοντα σ’ αυτή την εκστρατεία. Ειδικώτερα οι Τάϊμς της Ν. Υόρκης λειτούργησαν ως το νοικιασμένο μεγάφωνο για την ψευδολογία του κατεστημένου –σε πλήρη μεταμόρφωση από την εφημερίδα που ξέραμε από την ταραγμένη εποχή του Βιετνάμ. Τη Δευτέρα δημοσίευσαν ένα εκπληκτικό κύριο άρθρο, όπου «εξηγούσαν» την τακτική ανάγκη της ανεντιμότητας της Χίλλαρυ: « Στην πολιτική, η υποκρισία και η διγλωσσία είναι εργαλεία,» δίδασκε ο αρθρογράφος των Νιου Υορκ Τάϊμς. Θαυμάσια, πολύ καθησυχαστικό. Καλώς ήρθατε στο Πανηγύρι της Δημοκρατίας Τζωρτζ ΄Οργουελ.
Φυσικά ούτε ο Τραμπ ούτε η Χίλλαρυ δείχνουν να κατανοούν τα πραγματικά προβλήματα που δυναστεύουν τις ΗΠΑ. Δεν αναγνωρίζουν την βασική ενεργειακή εξίσωση που καθιστά αδύνατη την συνεχή ανάπτυξη των βιομηχανικών οικονομιών, ή τις παραμορφώσεις της τραπεζικής και χρηματοπιστωτικής λειτουργίας, που προκύπτουν από τις οργανωμένες προσπάθειες αντιμετώπισης αυτών των αμείλικτων συνθηκών, συγκεκριμένα με την επισώρευση συνεχώς νέων χρεών για να «λύσουν» το πρόβλημα της υπερχρέωσης.
Η απαρχή της διεξόδου από αυτόν τον λαβύρινθο θα είναι η αναγνώριση ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για να κάνει η Αμερική τις απαραίτητες προσαρμογές σ’ ένα κόσμο που έχει αλλάξει. Εάν εκλεγεί ο Τραμπ, είμαι βέβαιος ότι θα απομακρυνθεί από την εξουσία μέσα σε ένα χρόνο, με ένα στρατιωτικό πραξικόπημα που θα αποτελέσει μιαν επική συντριβή του πολιτικού μας μηχανισμού, ανάλογη της περιόδου 44 π.Χ. στη Ρώμη, όταν κατάρρευσε η Δημοκρατία.                     Η Χίλλαρυ θα μπορούσε να καταφέρει ένα πιο ήπιο πλήγμα στο σύστημα, αν είναι τυχεροί οι θεσμοί μας να αποκατασταθούν με μια δίωξη της Χίλλαρυ για ψευδορκία –μια κατάληξη από την οποία ο σύζυγός της και ο Ρίτσαρντ Νίξον ξεγλίστρησαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.


*James Howard Kunstler αρθρογραφεί μεταξύ άλλων στο κυριακάτικο περιοδικό των Τάϊμς της Ν.Υόρκης και στο Atlantic Monthly, προσκαλείται για διαλέξεις στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και σε επιστημονικά ιδρύματα,, είναι γνωστός από τα βιβλία του Η Γεωγραφία του Πουθενά και Η Μακρά κατάσταση Ανάγκης. Στο τελευταίο αναπτύσσει την διάγνωσή του ότι  η εξάντληση των πηγών πετρελαίου είναι πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της βιομηχανικής κοινωνίας και να αναγκάσει τους Αμερικανούς να ζουν σε μικρότερες ημι-αγροτικές κοινότητες.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

 1. ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΩΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ-ΜΗ-ΠΑΙΔΕΙΕΣ- ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ -ΚΡΑΤΟΣ-ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Π-Ρ-Ο-Σ-Ε-Χ-Τ-Ι-Κ-Ο-Τ-Α.ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗ "ΖΩΗ" ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΤΟΥΣ:{{ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ}}-ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥΣ+ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Η' ΑΛΛΩΣ TOP SECRET ) ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ {{Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ}} https://docs.google.com/file/d/0B-6_L8q1CAqiVFFtU096LUlTblU/edit
  .ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΜΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,ΔΗΛ. ΕΜΕΝΑ ,ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΟΓΩ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΩΛΟΧΑΝΙΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΔΗΛ. ΤΟΥ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ-Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ-,ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ->http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html + https://docs.google.com/file/d/0B-6_L8q1CAqiVFFtU096LUlTblU/edit +
  http://www.zachariasandfriends.com/με-λενε-jacob-rothchild-και-ειμαι/
  ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΞΕΡΕΤΕ!
  ΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΥΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΙΡΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο [ΘΕΣΜΟΣ] ΤΟΥ [ΒΑΣΙΛΕΑ] ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ "ΕΛΛΑΔΑ" ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΔΙΩΓΜΟ" ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΔΗΛΑΔΗ Ο [ΘΕΣΜΟΣ] ΤΟΥ [ΒΑΣΙΛΕΑ] ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΕΤΕ! ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ :{{ΕΓΩ ΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ}} ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ,ΣΤΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΗ Η' ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚ-Π-Ε-Ν-Ι-Α-Σ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ.
  ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΥΠΝΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΤΟΦΙΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ) ΟΤΙ Ο ΤΑΧΑ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΑΠΟ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΦΙΑΣΚΟ-ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ {ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΒΑΝ" ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ-ΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ-ΕΣ ΔΟΓΗΔΩΝ,ΔΟΥΚΩΝ,ΚΟΜΗΔΩΝ,Κ.Τ.Λ.)} ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑ'Ι'ΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ [ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΑΣ"].ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΜΠΡΟΣΤΑ). ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ-ΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Π-Ε-Ν-Η-Τ-Ε-Σ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΠΑΝΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΑΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ N.W.O.ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩΝ:{{ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ "ΨΑΧΝΟΥΝ"}}.
   ΑΚΟΜΑ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Π-Ε-Ν-Η-Τ-Α-Σ [ΒΑΣΙΛΕΥΣ] (ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΩΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΤΑΝ {TOP SECRET} ΞΕΡΕΤΕ, ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΗΚΡΙΒΩΜΕΝΟΣ ,ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ [ΚΡΥΒΩ-ΚΡΥΒΟΜΑΙ]->
   “Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.

   Διαγραφή
 2. ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
  ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ...
   Εις τον Ευαγγελιστήν Ιωάννην κεφ. 12 § 20-23 διαβάζουμε:
   Ήσαν δε τινες Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή. Ούτοι ούν προσήλθον Φιλίππω τω από Βηθσαϊδά της Γαλιλλαίας και ηρώτων αυτόν λέγοντες: κύριε θέλομεν τον Ιησούν ιδείν.

   Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος λέγουσι τω Ιησού, ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: “ Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του Ανθρώπου”.

   Η φράση αυτή του Ιησού είναι ημιτελής, διότι
   δεν δίδεται εξήγηση πώς θα δοξασθή ο “Υιός του Ανθρώπου”.
   Όπως αναφέρει ο Μενέλαος Παγουλάτος εις το βιβλίον του “Ανθολόγιον Πατριδογνωσίας”, το έτος 1974 ο καθηγητής Ελευθ. Πρόκος –επίτιμος καθηγητής ξένων πανεπιστημίων- συμμετέχων σε επιστημονική επιτροπή της UNESCO, ανεκάλυψε σε μία βιβλιοθήκη του Βατικανού, χειρόγραφο του ΕΥΣΕΒΙΟΥ του ΠΑΜΦΙΛΟΥ, επισκόπου Καισαρείας, 265 μ.Χ., το οποίον περιέχει την συνέχεια της ως άνω φράσεως ως εξής:

   “Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

   Διότι μόνη η Ελλάς γεννά ανθρώπους φυτόν εκ του ουρανού και του Θεού Βλάστημα εξακριβωμένον απογεννώσα λογικήν σκέψιν, ιδιοποιουμένη την επιστήμην.

   ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ…
   ΑΦΟΥ Η ΔΟΛΙΑ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ??

   Διαγραφή
 3. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ-ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ Η' ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ) ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΙΛΑΕΙ) .Η ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ («Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς» .
  (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30)

  «Είναι φυτά τ’ ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά«.
  (Πλάτωνας Τίμαιος 23 d – e). ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΛΑΣΤΗΣΕΙ-ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος26 Οκτωβρίου 2016 - 11:02 μ.μ.
   Ο ΙΔΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ-Η
   Ανώνυμος26 Οκτωβρίου 2016 - 11:16 μ.μ.
   Ανώνυμος26 Οκτωβρίου 2016 - 10:54 μ.μ.

   Ανώνυμος26 Οκτωβρίου 2016 - 10:55 μ.μ.

   Διαγραφή
  2. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

   Διαγραφή
 4. χαxαχαχα!!!ο πατερακης ο ανφιχδιστος και 12θεος μεχρι και τον χριατκ μνημονευει για να τσιμπησει πελατεια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]