Τα 7 πιο ανατριχιαστικά τρόπαια που έπαιρναν κατά συρροήν δολοφόνοι

Πολλοί κατά συρροήν δολοφόνοι όλων των εποχών έχουν
κάτι κοινό: έπαιρναν κάποιου είδους τρόπαιο από τα θύματά τους. Όπως εξηγούν οι ψυχολόγοι της εγκληματολογίας, τα τρόπαια αυτά είναι κάτι σαν σουβενίρ που βοηθούν τους δολοφόνους να αναβιώνουν, ξανά και ξανά, την έξαψη που ένιωθαν την ώρα που αφαιρούσαν τη ζωή του θύματος τους.

Τα συχνότερα τέτοια τρόπαια είναι τα εσώρουχα του θύματος ή τρίχες από τα μαλλιά του.

Κάποιοι serial killers όμως πήγαν πολύ πέρα από αυτό και τα… σουβενίρ που πήραν φεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος είναι ανατριχιαστικά:

1. Ted Bundy – Κεφάλια

Τουλάχιστον 36 γυναίκες έπεσαν θύματα της -κυριολεκτικά- θανάσιμης γοητείας του. Ο Bundy  αποκεφάλισε 12 από τα θύματά του και πήρε τα κεφάλια τους ως τρόπαιο. Μάλιστα, τα έλουζε, τους έφτιαχνε τα μαλλιά, τους έβαζε μέικ απ και επιδιδόταν σε πράξεις νεκροφιλίας.

2. Ahmad Suradji – Σάλιο

Ο Ahman Suradji, από την Ινδονησία, σκότωσε 42 γυναίκες και κορίτσια σε μια περίοδο 10 ετών. Το πρώτο του θύμα το σκότωσε το 1986, συνελήφθη κι εκτελέστηκε το 2008. Ο Suradji πίστευε ότι το σάλιο των θυμάτων του, του έδινε υπερδυνάμεις. Αφότου λοιπόν στραγγάλιζε τα θύματά του, τους έπινε όλο το σάλιο από το στόμα. Συνένοχοι στα εγκλήματά του ήταν οι τρεις σύζυγοί του, αδελφές μεταξύ τους, που τον κάλυπταν για τους φόνους που διέπρατταν.

3. Alexander Pichushkin – Σκακιέρες

Όταν τον συνέλαβαν, ο Pichuskhin  ομολόγησε πως ήθελε να σκοτώσει 64 ανθρώπους, όσα τα πιόνια του σκακιού! “Κατάφερε” να σκοτώσει 60 ενώ 3 θύματά του επιβίωσαν. Τα περισσότερα θύματά του ήταν άστεγοι άνδρες. Αλλά στο στόχαστρό του έβαλε και γυναίκες και παιδιά.

Στο δικαστήριο είπε πως το να σκοτώνει τον έκανε να νιώθει θεός. “Για μένα μια ζωή χωρίς να σκοτώνω θα ήταν ότι είναι για σας μια ζωή χωρίς φαΐ” είπε στους ενόρκους.

4. Jerome Brudos – Πόδια

Γνωστός σαν “Ο Σφαγέας Που Είχε Φετίχ Με Τα Παπούτσια”, καταδικάστηκε για το φόνο τεσσάρων γυναικών στο Όρεγκον. Από κάθε θύμα του ακρωτηρίαζε και έπαιρνε το αριστερό του πόδι.

Συνελήφθη και κατέληξε στη φυλακή όπου έζησε 37 χρόνια. Πέθανε από καρκίνο το 2006.

5. Charles Albright – Μάτια

Ο Αντεροβγάλτης του Ντάλας ή ο Δολοφόνος των Ματιών. Ο Albright  καταδικάστηκε για έναν φόνο αλλά η αστυνομία πιστεύει ότι σκότωσε τουλάχιστον τρεις γυναίκες στο Ντάλας. Και τα τρία θύματά του βρέθηκαν με πυροβολισμούς στο πρόσωπο και το κεφάλι ενώ ο Albright τους είχε βγάλει τα μάτια.

6. Jeffrey Dahmer – Γεννητικά Όργανα

Το Σεπτέμβριο του 1988, η γιαγιά του Dahmer τον έδιωξε από το σπίτι της για δυο λόγους: γύρναγε πάντα μεσάνυχτα στο σπίτι παρέα με νεαρούς άνδρες και επειδή δεν ήξερε τι έκανε εκείνος στο υπόγειο και μύριζε τόσο άσχημα. Αυτό που δεν κατάλαβε ποτέ η γιαγιά ήταν ότι ο εγγονός της ερχόταν με νεαρούς στο σπίτι, οι νεαροί όμως ποτέ δεν έφευγαν από το σπίτι. Ο Dahmer σκότωσε 17 νεαρούς, κακοποιούσε τις σορούς τους και στη συνέχεια έκοβε τα γεννητικά τους όργανα και τα φύλαγε σε ασετόν. Από τα κρανία και τα κεφάλια τους μάλιστα έφτιαξε ένα “βωμό”, όπως τον έλεγε ο ίδιος, μέσα στο σπίτι της γιαγιάς του.

7. Anatoly Onoprienko – Εσώρουχα

Ο Ουκρανός Anatoly Onoprienko σκότωσε τον αριθμό ρεκόρ των 52 ανθρώπων μέσα σε μόλις 6 μήνες! Όταν τον συνέλαβαν, η αστυνομία βρήκε τη συλλογή του με τα αιματοβαμμένα τρόπαια: ένα σετ εσώρουχα από κάθε γυναίκα θύμα του. Μάλιστα είχε χαρίσει κάποια από τα σετ αυτά στην κοπέλα του, χωρίς βέβαια εκείνη να ξέρει περί τίνος επρόκειτο.

loading...