«Ρήξη» Α.Γεωργιάδη με Μαξίμου & επιτροπή: «Δεν μπορεί να κλείσουν τα μαγαζιά» – Τάχθηκε κατά της απαγόρευσης από τις 6!

 Τα πρώτα ενδοκυβερνητικά «βέλη» προς Μαξίμου και επιτροπή εκτόξευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το lockdown που θα εφαρμοστεί από ώρα σε ώρα στην Αττική, καθώς όπως δήλωσε «η αγορά δεν μπορεί να κλείσει», ενώ εξέφρασε και την αντίθεσή του στην απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00. 

«Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει, αλλά θα λειτουργήσει με μέτρα», είπε χαρακτηριστικά λίγο πριν δώσει το παρόν στη συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, η οποία χθες εισηγήθηκε να βαφτεί “κόκκινη” η Αττική, πλην των νησιών του Αργοσαρωνικού.

«Έχω συνάντηση με την Επιτροπή, θα κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα και θα παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. «Αν αποφασίσουν ότι η Αττική πρέπει να είναι στο “κόκκινο”, σαφώς θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Υπάρχει ένα σχέδιο στο υπουργείο» πρόσθεσε.

Έστειλε μάλιστα και μήνυμα στους επιχειρηματίες της αγοράς λέγοντας: «Είμαστε όλοι στο πλευρό τους, καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν να κλείσουν πάλι και να χάσουν την εκπτωτική περίοδο».

Για την απαγόρευση κυκλοφορίας και το ενδεχόμενο να ισχύει από τις 18.00 το απόγευμα στην Αττική απάντησε: «Η γνώμη μου είναι ότι η Αττική έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι η μισή χώρα…», είπε εκφράζοντας την αντίθεσή του με τον εν λόγω μέτρο.

Είναι φανερό εδώ και καιρό πως ο υπουργός Ανάπτυξης εδώ και καιρό «ζορίζεται» με τα lockdown, καθώς στο πρόσωπό του συγκεντρώνεται όλη η «μήνη» των καταστηματαρχών και φοβάται ότι το πολιτικό του κεφάλαιο «εξανεμίζεται» τάχιστα.

loading...