Η κυβέρνηση αφήνει τους Ολυμπιονίκες να πεινούν αλλά δίνει 6,5 εκατ. € για να γυριστεί ταινία για τον Γ.Αντετοκούνμπο!

 Η ελληνική κυβέρνηση την ώρα που αφήνει τον ολυμπιακό αθλητισμό να ρημάζει και τους αθλητές κυριολεκτικά «στην πείνα», επιχορήγησε με 6,5 εκατομμύρια ευρώ την ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Συγκεκριμένα το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), τον Απρίλιο,  γνωστοποίησε πως θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 6.4598.958 ευρώ την ταινία «Greek Freak» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην παραγωγή της οποίας θα συμμετέχει και η εταιρία-κολοσσός Disney. 

Την ίδια στιγμή που το ελληνικό κράτος δίνει 6,5 εκατομμύρια ευρώ για την ταινία του πολυεκατομμυριούχου σταρ, οι αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες κυριολεκτικά κλαίνε με λυγμούς μπροστά στην κάμερα γιατί δεν έχουν λεφτά ούτε να πληρώσουν τις φυσικοθεραπείες τους.

Ας μας απαντήσει κάποιος από την κυβέρνηση, χρειάζονταν η Disney τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού για να γυρίσει την ταινία του Αντετοκούνμπο; 

Με 6,5 εκατομμύρια ευρώ καλύπτονταν οι βασικές ανάγκες των αθλητών που κατεβαίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πολλά χρόνια! 

loading...