Οι «Άθλιοι» του Β.Ουγκό: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε άνεργο πατέρα που πούλαγε κουλούρια και 15 έτη φυλάκισης σε καθαρίστρια για πλαστό πτυχίο Δημοτικού!

Την μέγιστη σκληρότητά του δείχνει το ελληνικό κράτος σε αδύναμους να αντισταθούν ανθρώπους όπως σε έναν φτωχό με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργο, πατέρα τριών παιδιών
και χωρίς κανένα εισόδημα που πουλούσε στους δρόμους και στις παραλίες κουλούρια και ντόνατς προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του και του έβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ!

Προφανώς όταν ο Βίκτωρας Ουγκό έγραφε τους περιβόητους «Άθλιους» του ούτε αυτός δεν φαντάζονταν ότι στο μέλλον όπου ο δυτικός τουλάχιστον κόσμος θα τύγχανε μιας σχετικής ευημερίας θα συναίβεναν τέτοια πράγματα.
Πρόσφατα είχαμε και ένα άλλο περιστατικό που δείχνει ότι οι φτωχοί και οι αδύναμοι είναι πιο προσηνείς στόχοι προς παραδειγματισμό για την νέα Ελλάδα που «ουδείς θα φοροδιαφεύγει» καθώς μια γυναίκα στη Θεσσαλία η οποία «πλαστογράφησε» (κατά την δικαστική απόφαση) το πιστοποιητικό από το δημοτικό σχολείο στο οποίο φοιτούσε όταν ήταν παιδί προκειμένου να μπορέσει να εργαστεί ως καθαρίστρια σε δημόσιο παιδικό σταθμό καταδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες για αυτό το ...«κακούργημα» από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη Λάρισα σε 15 χρόνια φυλάκισης.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον Γιάννη Αγιάννη που είχε μπει φυλακή για 20 χρόνια επειδή είχε κλέψει ένα καρβέλι ψωμί στους «Άθλιους» του Βίκτορως Ουγκό είναι καθαρά συμπτωματική.

Προφανώς την Ελλάδα την «έριξαν» στα βράχια οι φτωχοί πατεράδες βιοπαλαιστές και γυναίκες που καθάριζαν κρατικούς παιδικούς σταθμούς χωρίς να έχουν το απαιτούμενο προσόν του πτυχίου Δημοτικού και όχι τα κόμματα που κυβέρνησαν τόσα χρόνια με τις οικονομικές πολιτικές της καταστροφής που ακολούθησαν και με τα θαλασσοδάνεια τα οποία χρέωσαν στον ελληνικό λαό.

Όλη τη σκληρότητα της νομοθεσίας εξάντλησε η ελληνική αστυνομία σύμφωνα με το κρητικό σάιτ candianews.gr σε έναν άνδρα με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργο, πατέρα τριών παιδιών και χωρίς κανένα εισόδημα. Ο άνεργος πατέρας πουλούσε στους δρόμους και στις παραλίες κουλούρια και ντόνατς προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του και τώρα θα πρέπει να πληρώσει... 5.000 ευρώ καθώς δεν είχε την άδεια!

Το "έγκλημα" σημειώθηκε στις 3 Αυγούστου στην Αγία Μαρίνα Χανίων, όταν αστυνομικός εντόπισε τον πωλητή ντόνατς στην παραλία να μην έχει άδεια. Το πρόστιμο έπεσε αμέσως.

Ο άνθρωπος κατέθεσε προσφυγή υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάζεται να πουλάει ντόνατς και κουλούρια επειδή:
-ο ίδιος είναι άνεργος από το 2011, μέχρι και σήμερα, χωρίς να διαθέτει κανένα άλλο εισόδημα.
-ο μοναδικός λόγος για τον οποίο βρέθηκε να πωλεί ντόνατς είναι η εξασφάλιση των στοιχειωδών μέσων για τη διαβίωση του ιδίου καθώς και της συζύγου του.
- η σύζυγός του δεν διαθέτει κανένα εισόδημα από καμία πηγή αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
- είναι τρίτεκνος.
Η αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στην οποία προσέφυγε απέρριψε την προσφυγή του, επιβάλλοντάς με σημερινή της απόφαση το βαρύ πρόστιμο που προφανώς για να πληρώσει θα πρέπει να πουλήσει 5.000 ντόνατς και κουλούρια!

Δείτε την απόφαση


Από μόνο του το περιστατικό μπορεί να φαντάζει μεονωμένο. Δεν είναι όμως έτσι.

Πριν από πολλά χρόνια μια γυναίκα στη Θεσσαλία «πλαστογράφησε» (όπως αναφέρει το cnn.gr) το πιστοποιητικό από το δημοτικό σχολείο στο οποίο φοιτούσε όταν ήταν παιδί προκειμένου να μπορέσει να εργαστεί ως καθαρίστρια σε δημόσιο παιδικό σταθμό.

Λίγες μέρες πριν καταδικάστηκε για αυτό το ...«κακούργημα» από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων στη Λάρισα σε 15 χρόνια φυλάκισης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία» η 51χρονη πήγε στο Δημοτικό Σχολείο (άλλης πόλης από την οποία διαμένει και εργάζεται τώρα) όπου φοιτούσε και πήρε ένα πιστοποιητικό. Αυτό έγραφε επάνω πως είχε φοιτήσει την Ε΄ Τάξη, όμως αυτή σύμφωνα με το δικαστήριο, το άλλαξε και το έκανε Στ’ Τάξη.

Με αυτήν την πράξη της απέκτησε τα τυπικά προσόντα που απαιτούνταν για να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό πρόσληψης τακτικού προσωπικού σε θέση καθαρίστριας ενός κρατικού παιδικού σταθμού που προκηρύχτηκε από το τότε υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η αρμόδια επιτροπή αλλά και το, τότε, ΔΣ του Σταθμού παραπλανήθηκαν και τη διόρισαν σε αυτή τη θέση. Όλα αυτάσ συνέβησαν το 1996. Από τότε μέχρι σήμερα της καταβλήθηκαν μικτές αποδοχές αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια της υπεράσπισης της γυναίκας, αναφέρθηκε αρχικά πως η ίδια μεγάλωσε μέσα σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Προβληματική ήταν και η κατάσταση και στην οικογένεια που απέκτησε στη συνέχεια (λόγω τοξικομανίας μέλους). Έκανε αυτήν την κίνηση, όπως αναφέρθηκε, για να μπορέσει να συντηρήσει την οικογένειά της που το είχε μεγάλη ανάγκη λόγω της ιδιομορφίας αυτής. Αναφέρθηκε, επίσης, πως η εργασία που παρείχε ήταν εντελώς άσχετη με το προσόν που απαιτούσε η προκήρυξη. Στους ισχυρισμούς της συμπεριλήφθηκε ακόμα και η φράση της ισάξιας αντιπαροχής λόγω εργασίας σε σχέση με τη ζημιά που επήλθε από την πράξη της.

Τέλος ειπώθηκε πως κατά τη διάρκεια της θητείας της στη συγκεκριμένη θέση όλα αυτά τα χρόνια, έδειξε ζήλο και αφοσίωση προσκομίζοντας μάλιστα και μια σχετική έκθεση.
Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση η 51χρονη καταδικάστηκε για τις πράξεις: της πλαστογραφίας με χρήση, με ιδιαίτερα μεγάλο όφελος και αντίστοιχη ζημιά άνω των 120 και άνω των 150 χιλιάδων ευρώ, σε βάρους του Ελληνικού Δημοσίου αλλά και απάτη κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια με ιδιαίτερα μεγάλο όφελος και αντίστοιχη ζημία άνω 30, 120 και 150 χιλιάδων ευρώ εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Η καταδικασμένη πλέον γυναίκα άσκησε έφεση πράγμα που σημαίνει πως για την ώρα γλιτώνει την φυλάκιση.

Σημειώνεται ότι αυτά δεν είναι τα μόνα περιστατικά επί ΣΥΡΙΖΑ που περιλαμβάνουν σκληρές τιμωρίες σε αναξιοπαθούντες.

Τον Ιούλιο είχε συλληφθεί ένας Έλληνας 34χρονου Τρικαλινός ο οποίος πούλαγε ποπ-κορν (τρομερό έγκλημα) και έναν χρόνο πριν είχε βουήξει το πανελλήνιο γιατί είχε κριθεί ένοχος ένας άνεργος από τη Θεσσαλονίκη για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή.

Είχε όμως και συνέχεια όταν τον Δεκέμβριο του 2015 κινητοποιήθηκε ολόκληρη αστυνομική δύναμη για να συλληφθεί ο ηλικιωμένος καστανάς της πλατείας Αριστοτέλους στην Θεσαλονίκη σαν να επρόκειτο για τον Τζον Ντίλινγκερ!


Μετά τη σύλληψη λοιπόν του 92χρονου που πωλούσε κάστανα και δεν είχε ταμειακή μηχανή ο φοροελεγκτικός μηχανισμός του κράτους εκείνες τις ημέρες έβγαλε άλλο ένα μεγάλο... λαβράκι πάλι στην πόλη των Τρικάλων

Ήταν μία γιαγιά αυτή τη φορά, 79 χρονών, στα Τρίκαλα που τόλμησε να πάει να πουλήσει λίγα μάτσα μαϊντανό στη λαϊκή αγορά της πόλης για να μπορέσει στη συνέχεια να αγοράσει το ψωμί και τα φάρμακα της.

Σημειώνεται ότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γ.Παπακωνσταντίνου που κρίθηκε ένοχος σε βαθμό πλημμελλήματος για νόθευση εγγράφων-της λίστας Λαγκάρντ-από το Ειδικό Δικαστήριο πήρε μια σαφώς ελαφρότερη ποινή αφού καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή!

Απλά για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης.

Όλα αυτά συμβαίνουν επί αριστερής διακυβέρνησης. Καθ'ολου καλό για κάποιους που θεωρούν τον εαυτό τους τιμητές της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Φυσικά τα δικαστήρια κρίνουν και έτσι πρέπει με βάση τους νόμους. Αυτό σημαίνει όμως ότι αυτοί που τους φτιάχνουν τους νόμους θα πρέπει να τους αλλάξουν ώστε να μην την πληρώνουν οι τελευταίοι «τροχοί της αμάξης». Άλλωστε αυτοί που τους φτιάχνουν παίρνουν 10.000 ευρώ το μήνα (οι βουλευτές δηλαδή) τα οποία πληρώνονται από τους φόρους στα πενιχρά εισοδήματα όλων αυτών που είναι εν δυνάμει «φοροφυγάδες» βάση της κείμενης δρακόντειας νομοθεσία. Δεν είναι οξύμωρο; Ακόμα και σε ότι αγοράζει κάποιος με «μαύρο» ας πούμε χρήμα και πάλι το 1/4 καταλήγει στο κράτος μέσω των έμμεσων φόρων του ΦΠΑ.

Δηλαδή όλοι (είτε «λευκοί» είτε «μαύροι») πληρώνουν τις παχυλές βουλευτικές και κυβερνητικές αποδοχές.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. Οι δικαστικοί όμως ζήτησαν και πήραν οικονομικά ανταλλάγματα για τους μισθούς και τις συντάξεις τους , για να εκδόσουν ευνοική απόφαση για την κυβέρνηση στο θέμα των καναλιών. Εκβιαστές του κερατά . Η τέταρτη εξουσία το έθαψε το θέμα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αφου τα συμφωνησαν οι δικαστες με τον Τσιπρα και πηραν αυξηση για να ξεκανουν τους Ελληνες.
  μετα βγαινει ο Εισαγγελεας και λεει οτι δεν χειραγωγουνται οι δικαστες του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χτυπάει την ... πλουτοκρατία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΕΜΕΝΟ ΘΥΣΑΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ,ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝ ΣΚΑΨΕΙΣ,ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..

  ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΑ??..Π Ω Σ…..!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΠΑΤΖΗ
  ΕΔΩ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
  ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΙ'ΑΛΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Νο2 ΚΑΖΑΚΗ,ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ.
   ========================
   ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ Η ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΣΜΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ,ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΡΩΝ....

   ΜΑ ΛΥΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ??..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ…
   ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΧΕ ΜΗΝΥΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ...

   ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΜΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑ,ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ....

   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 300 ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ,ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ??

   ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ,ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ,ΒΟΥΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΙ ΛΥΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΔΕΙΤΕ...!!
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

   ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΔΟΛΟ Η ΨΕΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ,ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ,ΔΕΙΤΕ..!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ,ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ..
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα,λόγω αρμοδιότητας»
   (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

   ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΘΡΟΓΑΦΟΙ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ,ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ???

   Διαγραφή
  2. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Εδω και 2 εβδομαδες ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΟΡΑΣ διεγνωσθει με συνδρομο PROLAPSE ,,οι γιατροι του δινουν 3 μηνες ζωης εκτος και αν παψει να λεει μαλακιες!!!!

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]