Τι αποκαλύπτει πρώην εωσφοριστής: «Τα Θεοφάνεια λύνονται όλα τα μάγια και για 40 ημέρες όλοι οι μάγοι είχαμε…»

Πρώην μετανοημένος μάγος αποκαλύπτει: «Την ήμερα τής εορτής των Θεοφανίων και 40 ήμερες μετά, λόγω του μεγάλου γεγονότος της Βαπτίσεως του Ιησού Χριστού και του αγιασμού των υδάτων,
όλοι οι μάγοι είχαμε φοβερούς πονοκεφάλους και μία κατάσταση τρέλας! Αυτό κρατούσε για 40 ήμερες μετά τα Θεοφάνια!

Λύνονται δηλαδή όλα τα μάγια από την ημέρα των Θεοφανίων, σαν ένδειξη δώρου του Θεού για τον Υιό Του που Βαπτίζεται προς τους Ορθοδόξους.

Και τότε όλοι οι μάγοι ομολογούσαμε ότι πράγματι μόνο ο Χριστός και ἡ Εκκλησία έχουν τη δύναμη»!

loading...

2 thoughts on “Τι αποκαλύπτει πρώην εωσφοριστής: «Τα Θεοφάνεια λύνονται όλα τα μάγια και για 40 ημέρες όλοι οι μάγοι είχαμε…»

  1. ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΒΑΤΡΑΧΟΣ,ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ..!
    ΕΤΣΙ,ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΠΑ,ΚΑΘΕ 40ΗΜΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΪΜΟΥ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΒΑΤΡΑΧΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΙΝΕ..!
    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ FAKE ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΡΕ ΚΕΚΕ ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ..!
    ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙNTERAMERIKAN ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΚΑΠΟΥΛΑΡΩ.
    ΕΤΣΙ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΖΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..!

    ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ

  2. Δεν εκανες ομως ησουν και ασπρουτσικος ασπρουτσικος τρυφερουδι σε ρωτησε ο παπαρουπας. θελεις καραμελιτσες? οχι ειπες εσυ με ναζι θελιες να σου παρω τσικολατο? οχι ξαναειπες εσυ μαντολατο? οχι συνεχισες να λες παλι εσυ μηπως θελεις να σου νοικιασω ποδηλατο? Ναιι αναεκραξες εσυ ε και ετσι εγινε η δουλεια σου τον φερμαρησε ο παπυλης και σου πεταξε τα ματακια σου οξω και απο τοτε σου εμεινε η ταση να στραωβνεις ψωλες με τον κωλο σου ουτε σιδηρουργος να ησουνα.

    ΠΑΥΛΑΡΑΣ Ο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ

Comments are closed.