ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ:«ΡΩΣΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ-ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ 40.000 ΡΩΣΟΙ»!

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΟΤΙ ΗΤΤΩΝΤΑΙ…

Ο Ουκρανός διοικητής του Λουγκάσνκ επιβεβαίωσε ότι μετέδωσε το WarNews247 σήμερα νωρίς το μεσημέρι: Ο ρωσικός στρατός

επελαύνει ταυτόχρονα απ’ όλες τις κατευθύνσεις.

Η κατάσταση είναι “Game Over” για την Ουκρανία στο Ντονμπάς.

Αν δεν δοθεί εντολή αποχώρησης των ουκρανικών δυνάμεων από σημαντικές πόλεις που έχουν αρχίσει να περικυκλώνονται, τότε το Κίεβο θα χάσει δυστυχώς πολλούς χιλιάδες στρατιώτες και θα ξαναδούμε σκηνικά Μαριούπολης.

Οι Ρώσοι απέχουν πλέον μόλις 15 χλμ από τον κόμβο του Bakhmut. Μόλις φτάσουν, οι ουκρανικές δυνάμεις θα έχουν χάσει κάθε ελπίδα ανεφοδιασμού σε πολλές επιμέρους περιοχές του Ντονμπάς.

Το ρωσικό πυροβολικό και απόψε κάνει την νύχτα μέρα στο Ντονμπάς.

Συγκλίνουν 40.000 ρωσικές και συμμαχικές δυνάμεις

Έχουν αρχίσει να συγκλίνουν τουλάχιστον 40.000 Ρώσοι στρατιώτες από διαφορετικές κατευθύνσεις. Η κατάσταση θα κλιμακωθεί περαιτέρω στο τέλος της εβδομάδας.

Από βόρεια και ανατολικά, δηλαδή Ίζιουμ και Liman, θα χτυπήσουν Σλαβιάνσκ-Κραματόρσκ ενώ θα συγκλίνουν δυνάμεις και από Γκορλόφκα-Avdiika προς Bakhumt.

Ταυτόχρονα, θα συγκλίνουν και οι υπόλοιπες ρωσικές δυνάμεις από Ποπάσναγια και Σβετλοντάρσκ προς Σλαβιάνσκ-Κραματόρσκ και Σεβεροντόνετσκ-Lysichansk. Οι Ουκρανοί ήδη δεν ελέγχουν τον αυτοκινητόδρομο Lysichansk-Bakhmut.

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν σήμερα και τον οικισμό Vidrozenja με συνέπεια να προωθηθούν περαιτέρω προς τα βόρεια. Οι ρωσικές και συμμαχικές δυνάμεις βρίσκονται τώρα περίπου 15 χιλιόμετρα από το Bakhmut.

Δείτε τους χάρτες

Ουκρανός Διοικητής: O ρωσικός στρατός προχωρά προς όλες τις κατευθύνσεις

Ο ρωσικός στρατός «προχωρά προς όλες τις κατευθύνσεις ταυτόχρονα», δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης του Λουχάνσκ Σεργκέι Γκαϊντάι.

Ο ρωσικός στρατός “προχωρά προς όλες τις κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Επιτίθεται προς την κατεύθυνση του Σεβεροντόνετσκ, τον αστικό οικισμό Gorskoye από την πλευρά του Zolotoye και του Yekaterinovka, κοντά στην Popasnaya από την πλευρά του Kamyshevakhi και τον Belogorovka”, είπε ο Gaidai.

Ο αυτοκινητόδρομος Lysichansk-Bakhmut είναι πλήρως υπό τον έλεγχο του ρωσικού πυροβολικού—οι ρωσικές ομάδες Spetsnaz «εργάζονται» ήδη εκεί, πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...