ΑΛΗΤΕΣ!! Έκοψαν την αναπηρική σύνταξη της Ασπασίας που την πυροβόλησε ο πατέρας της..Αυτό είναι το "κράτος" που καταφέραμε να φτιάξουμε μετά από 40 χρονια αρπαχτής και 380 δις χαμένα στον αέρα!

Και ταυτόχρονα η άλλη η Πασοκα που είναι και πρόεδρος του κόμματος της (και μόνο που σκέφτομαι ότι για να γίνει πρόεδρος την έκριναν ως αρίστη όλων εκεί μέσα!!!), βγήκε μαιμου σύνταξη στα 45 της
λόγω καρκίνου (υποτίθεται) και ως .... πολύτεκνη, αλλα από τότε όχι μόνο δεν εχει κατακάτσει αλλα τρέχει δεξιά αριστερά, παλιότερα ως υπουργος της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ, σήμερα δε ως πρόεδρος αυτής της οργάνωσης, και δεν τρέχει καστανο! Δηλαδή την πληρώναμε και την πληρώνουμε από τα 45 της μέχρι και σήμερα επειδή λόγω ασθένειας κρίθηκε ανίκανη να εργαστεί αλλα ταυτόχρονα ήταν ικανότατη να τρέχει δεξιά και αριστερά στις διάφορες γιάφκες του ΠΑΣΟΚ (τις ονόμαζαν τοπικές οργανώσεις τότε), και φυσικά ικανότατη να γεννοβολά σαν κουνέλα παρ' όλο που ήταν αρρωστουλα, η καυμενη! Αρα να φανταστώ ότι ήταν τόσο καρκινοπαθής όσο και οι αρχικοί 2000 τυφλοί Πασοκοι της Χίου που τελικά έγιναν μετά από έλεγχο 120, κατέληξαν με ποινες χάδι μετά το πρόσφατο δικαστήριο. (Σεπτ 2016 - http://www.tastv.gr/article/sto-skamni-oi-120-maimoy-tyfloi-tis-hioy ) Μάλιστα όσοι κατηγορούμενοι παραβρέθηκαν στο δικαστήριο (μετά από 35 χρονια Πασοκοκρατιας αρκετοί ψόφησαν εν τω μεταξύ), ήλθαν οδηγώντας αυτοκίνητα η μηχανάκια (τόσο θεότυφλοι μιλάμε!). Η δε Πασοκα ιατρός που τους έδωσε τις δωρεάν συντάξεις από την τσέπης μας (λόγω εξαίρετης αφισοκόλλησης), δεν επέστρεψε ούτε ευρώ από τα κλεμμένα στο κράτος, ούτε και οι εν ζωή κοπριτες που τα έτρωγαν όλα αυτά τα χρονια! Αυτό είναι το "κράτος" που καταφέραμε να φτιάξουμε μετά από 40 χρονια αρπαχτής και 380 δις χαμένα στον αέρα!

αναγνωστης

.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Είσαι απόλυτα σωστός, όμως αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο καταστροφικό ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τα ίδια και χειρότερα είναι/.
    Ολοι τους \ειναι για τον καιάδα ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]