ΤΑ 4 ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε στα τέσσερα χρόνια της σημερινής κυβέρνησης και είπε πως κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση στην Ελλάδα.
«Η χώρα μας αν και εκπροσωπεί περίπου το 2% του ευρωπαϊκού ΑΕΠ, ξεκίνησε να οικοδομεί, παρά τις τεράστιες δυσκολίες και τις ασφυκτικές πιέσεις, ένα εναλλακτικό υπόδειγμα», είπε και πρόσθεσε: «Το τρίτο πρόγραμμα προσαρμογής ήταν σαφώς ηπιότερο δημοσιονομικά και εστίασε σε αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Ολοκληρώσαμε το τρίτο πρόγραμμα προσαρμογής, καταφέρνοντας να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια. Με ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής, που βασίστηκε στην προτεραιότητα υπεράσπισης της κοινωνικής πλειοψηφίας και του κόσμου της εργασίας. Και έτσι αποδείξαμε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος, εκτός αυτού της ρήξης ή αυτού της υποταγής».
Ο Αλέξης Τσίπρας 4 χρόνια προσπαθεί λυσσαλέα να διαλύσει την Ελλάδα χωρίς να το καταφέρει. Υποβίβασε τοβιοτικό επίπεδο των Ελλήνων κάτω από τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία συνειδητά. Εμπόδισε κάθε περίπτωση δημιουργίας πλούτου για την ελευθερία μας. Παρέδωσε κάθε εθνικό σε ξένους με αντάλλαγμα την παραμονή του στην εξουσία για την επιβολή της φτώχειας και του αυταρχικού του καθεστώτος.
Άνοιξε το λαθρεμπόριο διακίνησης δύσμοιρων ανθρώπων και άφησε ανενόχλητο κάθε είδος άλλου λαθρεμπορίου στην ενδοχώρα. Ανέδειξε το Ρουβίκωνα ως ανεξέλεγκτη ταραχοποιό οργάνωση. Στραγγάλισε τον οικονομικό δανεισμό του Κράτους. Αποπειράθηκε να διαλύσει ολόκληρη την Ευρώπη με το GREXIT και την κατάργηση των συνόρων από παράνομους μετανάστες.

Η ιστορία και όχι μόνο θα τον κρίνει μαζί με τους δύο ηθικούς αυτουργούς του που εργάστηκαν για το κακό της πατρίδας μας.


Ήταν το τελευταίο πιόνι της Μαντάμ “Ο”, πρώην κλειδοκράτορα της Ευρώπης, η οποία μάταια αρνείται να παραδώσει την Ελλάδα στην κάλπη της δημοκρατίας που την γέννησε.

Λ.ΚΑΛ.

loading...