Οι 3 χειρότερες δηλώσεις για τα Ίμια που έμειναν στην ιστορία [ΒΙΝΤΕΟ]

Πόσες δικαιολογίες και ψεύδη θα ακούσουμε ακόμη , ενώ έπειτα απο τόσα χρόνια όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια και όλοι γνωρίζουμε οτι τα παιδιά μας πήγαν χαμένα για να υπερασπιστούν κάτι που οι πολιτικοί μας δεν έχουν την δύναμη αλλά και την στόφα να ανταπεξέλθουν . Κάπως έτσι γκρίζαρε το Αιγαίο

Κάπως έτσι οι ΗΠΑ και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε 4 όρους για να λήξει το περιστατικό των Ιμίων.

Φυσικά σε εμάς τους θνητούς απαγγέλθηκαν οι 3 μόνο .

“Η συμφωνία με τον Χόλμπρουκ ήταν προφορική («no armed elements, no military boats and guns, no flags»): «Οχι στρατιωτικές δυνάμεις, όχι στρατιωτικά πλοία και πυροβόλα όπλα, όχι σημαίες”.

Και όμως ακόμη και σήμερα οι μόνοι που πλησιάζουν τα Ίμια είναι οι Τουρκικές φρεγάτες που κάνουν την ζωή των ψαράδων μας δύσκολη με προκλητικές μανούβρες και παρενοχλήσεις που φωνάζουν “Ελάτε”.

Εμείς μόνο θέλουμε να θυμίσουμε τις εξηγήσεις που έδωσαν πολιτικοί ηγέτες για το περιστατικό στα Ίμια γιατί αν το ξέχασες , ξέχασες και εκείνους τους λεβέντες που θυσιάστηκαν όχι για την κυβέρνηση αλλά για την σημαία τους.

Πάγκαλος Υπουργός Εξωτερικών ” Tην σημαία μας την πήρε ο αέρας”

 

2. Υπουργός Εθνικής Αμύνης ο Γ. Αρσένης ” Oι πιλότοι έπαθαν Vertigo” .

Το βίντεο δεν περιλαμβάνει αυτοψία ή συμπεράσματα για την πτώση αφού είναι η ενημέρωση μερικές ώρες μετά το περιστατικό.
3. Κώστας Σημίτης : Eυχαριστεί την Κυβέρνηση των ΗΠΑ για την βοήθεια τους!   

loading...