Δεν θα μου ανατρέψεις εσύ χοντρούλη την Ελληνική επανάσταση του 21 και τους απελευθερωτικούς αγώνες των Βαλκανικών πολέμων και του 20-22 με δυο κόλλες χαρτί.

Η Ελλάδα προαλείφεται για χώρα ταμπόν μεταξύ Ανατολής και Δύσης χωρίς καμιά εθνική ανεξαρτησία,
συνεχώς συρρικνούμενη δημογραφικά, υπερχρεωμένη οικονομικά, και κάτι σαν παράρτημα της Τουρκίας... Ήδη το έδαφος έχει προετοιμαστεί: "Ανθρωπισμός", "Η θάλασσα δεν έχει σύνορα", όλοι καλοδεχούμενοι, τουρκικά σήριαλ, κατάργηση προσευχής, σημαίας κλπ, και όποιος τολμήσει να έχει αντίθετη άποψη χαρακτηρίζεται αυτομάτως φασίστας, ρατσιστής, εθνικιστής κλπ... Θα αφήσουμε τα πράγματα να συνεχιστούν έτσι;
Εγώ ρε Φίλη όμως δεν θέλω, ούτε οι παππούδες μου και οι προπάπποι μου που πολέμησαν για να διώξουμε το σιχαμερό ισλάμ απο αυτά τα χώματα. Δεν θα μου ανατρέψεις εσύ χοντρούλη την Ελληνική επανάσταση του 21 και τους απελευθερωτικούς αγώνες των Βαλκανικών πολέμων και του 20-22 με δυο κόλλες χαρτί. Και αν δεν σου αρέσει πήγαινε απέναντι στον χρηματοδότη σου τον Ταγίπ να σε κάνει εκεί υπουργό. Εγώ την Ελλάδα δεν την παραδίδω στο ισλάμ για κανένα λόγο!

αναγνωστης

.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]