Απλή επίδειξη 20 δευτερολέπτων γκρεμίζει το «τρανς» κίνημα

Samantha Chang

Μετάφραση Κ. Ν. —  

Ένα βίντεο κλιπ διάρκειας 20 δευτερολέπτων γκρεμίζει την αφήγηση της αριστερής παράταξης των ΗΠΑ η οποία πιέζεται μετά μανίας από τρανς ακτιβιστές πως το φύλο είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα και όχι μια βιολογική πραγματικότητα.

Χρήστης του Twitter ανάρτησε το ειδικό βίντεο με μοντέλο της γυναικείας λεκάνης και μια μεταλλική σφαίρα που συμβολίζει κεφάλι μωρού, με την ειρωνική λεζάντα, «Η φύση όντας τρανσφοβική»:

Στην προκειμένη περίπτωση, το βίντεο αποδεικνύει πως οι γυναικείες λεκάνες είναι γενικά πλατύτερες και μεγαλύτερες από τις λεκάνες των ανδρών, επειδή η φύση σχεδίασε τα γυναικεία σώματα να μπορούν να κυοφορούν παιδιά.

Το βίντεο κλιπ απεικονίζει συνοπτικά μία από τις πολλές, αδιαμφισβήτητες βιολογικές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Οι βιολογικοί άνδρες δεν μπορούν να «μείνουν έγκυος» ούτε να «τεκνοποιήσουν» – και δεν μπορεί καμία ποσότητα ορμονικών θεραπειών, μακιγιάζ ή χειρουργικής επέμβασης και ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων να αλλάξει αυτά τα δεδομένα.

Το εν λόγω βίντεο, το οποίο έγινε retweet χιλιάδες φορές, συγκέντρωσε περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 3 ημέρες από την πρώτη ανάρτησή του την Τρίτη. Πολλοί χρήστες του Twitter αντέδρασαν, με πολλούς να λένε ότι το κλιπ δείχνει εύγλωττα και αβίαστα πώς τα αρσενικά διαφέρουν γενετικά από τα θηλυκά.

«Η βιολογία δεν ψεύδεται», είπε ένα άτομο.

Ένας άλλος ρώτησε αστειευόμενος, «Πού είναι η λεκάνη για τους ‘μη δυαδικούς’;»

Ένας άλλος σχολιαστής παρατήρησε, «Η φύση δεν νοιάζεται για τις αυταπάτες των ανθρώπων».

Το βίντεο είναι ένα χαστούκι στους αριστερούς που αρνούνται την επιστήμη και επιμένουν πως ένας άνδρας μπορεί ως δια μαγείας να γίνει γυναίκα, απλώς παίρνοντας ορμόνες, βάζοντας εμφυτεύματα στήθους ή φορώντας μακιγιάζ και ψηλοτάκουνα υποδήματα.

Ως παράδειγμα αυτής της «κωμωδίας της φρίκης» που είναι το σημερινό κίνημα των διαφυλετικών (τρανσέξουαλ), μια ανακοίνωση του Εθνικού Ραδιοφωνικού Σταθμού NPR του Ιουνίου 2022 σχετικά με μια ευρύτερη έλλειψη προμήθειας ταμπόν, αναφέρθηκε στους καταναλωτές ταμπόν ως «άτομα που έχουν έμμηνο ρύση» αντί απλώς ως «γυναίκες».

Μια βουλευτής από την Πολιτεία της Τζόρτζια χλεύασε την διεστραμμένη πολιτική ορθότητα του NPR, δημοσιεύοντας ένα βίντεο που έδειχνε μια στοίβα ταμπόν να μένει αζήτητη μέσα σε μια δημόσια ανδρική τουαλέτα.

«Οι γυναίκες δεν βρίσκουν να αγοράσουν ταμπόν στα ράφια των καταστημάτων, αλλά οι άνδρες βρίσκουν δωρεάν ταμπόν στα δημόσια ουρητήριά τους», έγραψε στο Twitter στις 15 Ιουνίου. «Η σημερινή αριστερή εκδοχή της Αμερικής είναι μια αηδιαστική καταστροφή».

Οι σημερινοί αριστεροί κραυγάζουν πως οι συντηρητικοί είναι κατά των γυναικών επειδή αντιτίθενται στην μαζική δολοφονία αγέννητων μωρών με τις εκτρώσεις, και ταυτόχρονα διαδίδουν μισογυνιστική προπαγάνδα που ευτελίζει και αναιρεί την γυναικεία υπόσταση.

Εκτός από την βράβευση ως πρωταθλητών τους άνδρες που κυριαρχούν σε γυναικεία αθλήματα, στέφουν και άνδρα νικητή σε ένα τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς μαθητριών:

και ονομάζουν ένα διορισμένο άνδρα αξιωματικό “Γυναίκα της Χρονιάς” :

Οι ακτιβιστές υπέρ των τρανς έχουν φτάσει στα άκρα προκειμένου να περιθωριοποιήσουν και να διαγράψουν τις γυναίκες.

Αυτή η παραφροσύνη πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι μόνο κατά της επιστήμης και της κοινής λογικής, είναι επιβλαβής για τα παιδιά, και τοξική για την κοινωνία γενικότερα.

Πηγή: https://www.westernjournal.com

oode.gr

loading...