Κολοτούμπας Γεωργιάδης για φαρμακευτική κάνναβη: «Το 2018 κάναμε λάθος – Μεγάλη η συμβολή του Ν.Καρανίκα»

 Ευαρέσκεια ΣΥΡΙΖΑ για την μεταστροφή του υπουργού: «Τώρα περιμένουμε και τις συγγνώμες για τις Πρέσπες»

Σε μια απίστευτη δήλωση στο βωμό των χρημάτων προέβη ο Α.Γεωργιάδης που έφτασε η στιγμή να πει ότι σαν ΝΔ (όπως έχει γίνει) έπρεπε να στηρίξουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για απελευθέρωση της φαρμακευτικής κάνναβης και μάλιστα έδωσε και τα συγχαρητήρια του στον Ν.Καρανίκα.

Ίσως για πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα είδαμε τον Άδωνι Γεωργιάδη να προχωρά σε μία παραδοχή για ένα λάθος της Νέας Δημοκρατίας το 2018!

Δείτε μάλιστα τι έλεγε… προεκλογικά:

Έτσι η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη έρχεται να προσχωρήσει στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και πάλι μετά την αναγνώριση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
 
Σήμερα όμως έρχεται να τα αλλάξει και να δηλώσει: «Ναι, είναι η απάντηση! Λάθος κάναμε το 2018! Δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο με αυτό», είπε στην τοποθέτησή του κατά τη συζήτηση σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και πρόσθεσε: «Η δική μας ιδεολογία έχει πολύ μεγάλη δύναμη, δεν έχουμε πρόβλημα να παραδεχθούμε το λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε τη φαρμακευτική κάνναβη και στην πορεία του χρόνου καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να μετάσχει και δεν έχει κανένα μελανό σημείο, καμία ηθική μομφή».
Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Νίκου Καρανίκα. κατέληξε.
«Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη συμβολή στη συζήτηση του κ. Καρανίκα! Έχουμε διαφορές, έχουμε συγκρουστεί, ωστόσο στην περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης είμαι ειλικρινής: η παρουσία του ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό, τον τιμά».

Άμεση ήταν η απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ με την Κουμουνδούρου να σχολιάζει σχετικά:
«Χαιρετίζουμε την μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη και την – έστω και με μεγάλη καθυστέρηση – παραδοχή πως οι επενδύσεις στην φαρμακευτική κάνναβη είναι εξαιρετικά σημαντικές, τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά.
Μετά τη δικαίωση, θα περιμέναμε και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη. Αλλά έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία».
loading...