ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ – Τα ελλείμματα, οι αλγόριθμοι και η ζημιά 20 δις για τον ελληνικό λαό!

Με τίτλο «Ιδού η απάτη Σημίτη» και υπέρτιτλο ο Στουρνάρας ξεσκεπάζει την κομπίνα του μέντορά του
η εφημερίδα το «Παρόν» στο σημερινό της πρωτοσέλιδο αποκαλύπτει στοιχεία που πλαστογραφήθηκαν από τον τότε πρωθυπουργό για να μπούμε στην ΟΝΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αποκαλυπτική κατάσταση της πορείας του ελλείμματος που κατέθεσε ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας στην υποεπιτροπή της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της βουλής, δείχνει ότι το 1998 και το 1999 ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης όχι μόνο απέκρυψε το πραγματικό έλλειμμα αλλά και το αλλοίωσε. Το εμφάνισε μικρότερο κατά 2 μονάδες ανά έτος. Και αυτό είχε ως συνέπεια την αύξηση του χρέους κατά 20 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που προκύπτει από τον αποκαλυπτικό πίνακα που φέρνει στο φως το «ΠΑΡΟΝ», πέραν της πλαστογράφησης των στοιχείων από τον Σημίτη, είναι ότι από το 1995 και μετά είχε μονίμως ελλείμματα. Το 2004 ο Σημίτης παρέδωσε στον Καραμανλή με έλλειμμα 8,8%!

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, που έχουν τη σφραγίδα της Eurostat, το έλλειμμα το 1998 ήταν 6,3% (μείον 7,852 δις ευρώ) και το 1999 5,8% (μείον 7,751 δις ευρώ!). Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κ. Σημίτης το έλλειμμα 6,3% του 1998 το παρουσίασε στην ΟΝΕ ότι ήταν 4,3% και το 5,8% του 1999 στο 3,5%. Αυτή η πλαστογραφία Σημίτη, που εμφάνισε το έλλειμμα κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες μικρότερο (2 το 1998 και 2 το 1999), κόστισε στον ελληνικό λαό περί τα 20 δις ευρώ. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν παρέλαβε η κυβέρνηση Καραμανλή το έλλειμμα να είναι πολύ μεγαλύτερο από εκείνο που εμφάνιζαν τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης Σημίτη.


/thesecretrealtruth.blogspot.com/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καλά βρε κάφρε φωνάζεις και καλά κάνεις ότι ο ΣΗΜΙΤΗΣ μας φέσωσε με 20 δις , αυτός ο ψεύτης και πολιτικός απατεώνας ΤΣΙΠΡΑΣ μας φέσωσε 80 δις δεν σε πονάει και δεν λες τίποτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]