Πιάστε τα και βάλτε τα μέσα τα κολόπαιδα..Πολύ ξύλο στον Πειραιά στην ομιλία Τσακαλώτου (pics)

…συγκρούσεις μεταξύ δυνάμεων της Αστυνομίας και οπαδών του Ολυμπιακού κοντά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης στο οποίο τελικά είχε μεταφερθεί η ομιλία του υπουργού οικονομικών, από τον πολυχώρο «Kremlino» που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί των ερυθρολεύκων πλησίασαν στο κτίριο του ξενοδοχείου με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία του υπουργού και γενικότερα της Κυβέρνησης.

Όπως καταγγέλλουν οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά και αυτόπτες μάρτυρες οι αστυνομικοί άρχισαν αναίτια τη ρίψη χημικών και στη συνέχεια δακρυγόνων με αποτέλεσμα να ξεφύγει η κατάσταση και κάποιους οπαδούς των ερυθρολεύκων να απαντούν με πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Από την πλευρά των διοργανωτών και της Αστυνομίας υποστηρίζεται ότι υπήρχαν άτομα με κράνη και κουκούλες που προσπάθησαν να πλησιάσουν τον χώρο της ομιλίας του υπουργού.

Η ένταση που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο κέντρο του Πειραιά, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να έχουν στήσει οδοφράγματα.






loading...

6 thoughts on “Πιάστε τα και βάλτε τα μέσα τα κολόπαιδα..Πολύ ξύλο στον Πειραιά στην ομιλία Τσακαλώτου (pics)

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΤΕ

  2. RE KOLOPEDA RE ALITES RE GOUROYNIA POY I ANASASAS VROMA VOTRILA RE YPANTHROPI SIRIZEI POU LEEI KAI OTRANGAS PIOS SAS EDOSE TO DIKEOMA NA XTIPATE TON KOSMO FASISTES ETSI!!!!PIOS RE XEFTILISMENA YPOKIMENA PIOS;;;

  3. Αλλαγή «έδρας» για την ομιλία Τσακαλώτου στον Πειραιά

    Άλλαξε ο χώρος της σημερινής εκδήλωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, μετά την απόφαση των υπεύθυνων του πολυχώρου «Κremlino», λόγω της ανησυχίας για συγκέντρωση φίλων του Ολυμπιακού.

    Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την αλλαγή του χώρου εκδήλωσης – συζήτησης με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και θέμα «Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια».

  4. reeeeeeeeeeee ALMBANO
    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤ

  5. Η αλλαγή της έδρας για την ομιλία του Τσακαλώτου ήταν μέρος του σχεδίου της Αριστεράς μετά τα μνημόνια

  6. xaxaxaxaxaxaxaxaxa poli plaka edo sto elada xaxaxaxaxaxaaxa

Comments are closed.