O Πύργος του Άιφελ σύντομα θα είναι…. Πύργος της Βαβέλ….ντύθηκε στα χρώματα της Ουκρανίας.

 Τις 2 τελευταίες μέρες υπάρχει μια παγκόσμια 24/24 και 7/7 μιντιακή πολιτική διπλωματική προπαγάνδα κι ένας ολοκληρωτικός πόλεμος επικοινωνιακός πληροφορικός κατά της Ρωσίας. Γιατί η τελευταία τόλμησε να σπάσει το δεσποτικό κύκλο της Νέας Τάξης αμφισβήτησε στην πράξη την Παγκοσμιοποίηση και τις μηδενιστικές αξίες της, εναντιώθηκε στην μονοκρατορία ηγεμονία των Δυτικών και συνεργατών τους.

Στο πλαίσιο αυτό ο Πύργος του Άιφελ ντύθηκε στα χρώματα Ουκρανίας ως συμβολική ”πράξη υποστήριξης στον ουκρανικό πληθυσμό”. Θα είναι έτσι φωτισμένος για 3 μέρες από τις 18h – 00.30h.

Mιλούν για επίθεση σε ανεξάρτητη χώρα ….

Ανεξάρτητες χώρες δεν ήταν η Κύπρος,η Γιουγκοσλαβία, η Σερβία, η Λιβύη, το Ιράκ, η Συρία, η Υεμένη, η Σομαλία, η Βενεζουέλα, η Βολιβία κλπ που δέχθηκαν και δέχονται ακόμη εισβολή ή και κατοχή ή και ενεργές επεμβάσεις στο εσωτερικό τους από ΗΠΑ, NATO ή συμμάχους τους;

Mιλούν για νεκρούς που είναι ελάχιστοι… για τους 10.000 νεκρούς Ρωσόφωνους που σκοτώθηκαν δεν αναφέρθηκαν ποτέ για τους νεκρούς της Συρίας ο ΟΗΕ σταμάτησε να τους μετρά.

Μιλούν για πρόσφυγες… για τους 1.000.000 Ρωσόφωνους που έφυγαν πρόσφυγες στη Ρωσία ούτε δάκρυ..

Λένε θέλει η Ρωσία να βάλει ανδρείκελο της στην εξουσία στο Κίεβο. Η Ρωσία δεν συνεργάζεται με ανδρείκελα υβριδικά άτομα αλλά με κανονικούς άντρες όπως ο Λουκασένκο ή ο Άσαντ. Ανδρείκελα είναι παντού στα δυτικά καθεστώτα…

Δεν υπάρχουν αντιπολιτεύσεις αυτή είναι η νέα τύπου δημοκρατία στη Δύση. Το είδαμε να συμβαίνει με την πανδημία συμβαίνει ξανά τώρα με τη Ρωσία.

Λένε ο Ζελένσκι είναι νόμιμα εκλεγμένος. Νόμιμα εκλεγμένος ήταν ο Γιαννούκοβιτς που ανατράπηκε από το πραξικόπημα των δυτικών.Ποροσένκο, Ζελένσκι που τον διαδέχθηκαν είναι στη γραμμή της εκτροπής και πολιτικής ανωμαλίας που ακολούθησε.

Επιστροφή στην κανονικότητα θα επιφέρει η αντιτρομοκρατική επιχείρηση Πούτιν.

 https://dimpenews.com/

loading...