O "ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ, AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ, ΓΙΒΒΩΝ). ΜΕΡΟΣ B...

O "ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ, AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ, ΓΙΒΒΩΝ). ΜΕΡΟΣ B...
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

 Ο ΓΙΒΒΩΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ OΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΩΣ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, ΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ "ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ" ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΓΚΙΜΠΟΝ ,ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ , ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ Β,ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΣ, ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΡΓΙΑ,ΕΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΑΜΟΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΕ ΤΕΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΟΛΟ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ "ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΟΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΛΠ, ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΤΑ ΑΣΚΟΠΑ ΓΛΕΝΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ, ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΓΙΒΒΩΝ , ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΩΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΙΑ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ "ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ¨ (ΝΙΝΕΥΗ 12/12/626 Μ.Χ.), ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ. Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΦΟΡΑ,ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ". ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ "ΚΑΘΟΤΑΝ " Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ "ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ",ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΕΠΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ(ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ). ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΗΓΕΜΟΝΑΣ, ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ,ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΗ, ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ,ΟΚΝΗΡΙΑ ,ΚΛΠ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΙΚΟ ΘΡΟΝΟ ,ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΤΗΝ ΡΩΜΗ, Η ΤΗΝ ΝΕΑ ΡΩΜΗ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ) , ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Ο ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ Ο Α, Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ, Ο ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ Ο Β, Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ο Α, Ο ΑΡΚΑΔΙΟΣ, Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ο Β. ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΙΚΟ ΘΡΟΝΟ , ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ,ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΕΣΦΑΞΑΝ, ΕΚΛΕΨΑΝ, ΒΙΑΣΑΝ, ΠΗΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ,ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΖΑΧΑΡΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ , ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΡΩΜΑΙΚΟ ΘΡΟΝΟ.ΟΙ "ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ,ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο Γ, ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΟΝ Β ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ. ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟ ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΣΣΑΝΙΔΩΝ. ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΜΕΡΟΣ Γ.Ξυπνήστε ρε: OI AMAZONEΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ

Ξυπνήστε ρε: Η ΙΕΡΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ, (ΜΕΡΟΣ Α ).Παλαιότερη Ανάρτηση - Ξυπνήστε ρε

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ (ΜΕΡΟΣ β) .Παλαιότερη Ανάρτηση - Ξυπνήστε ρε

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ, (ΜΕΡΟΣ Γ ).Παλαιότερη Ανάρτηση - Ξυπνήστε ρεPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

 1. Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016
  Αυτός είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας (του Σώρρα) !!! (Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ;;;;;)


  Ρε τι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ;;;

  ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ.

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ... ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.


  Καλλιόπη Σουφλή

  Υ.Γ.1. Μα πόσο ΖΩΑ, είναι αυτοί οι οπαδοί του ΑΠΕΝΤΑΡΟΥ ΣΩΡΡΑ;;;

  Υ.Γ.2. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.

  Ποιός είναι ο ψευδο Αρχιεπίσκοπος;;

  Ονομάζεται Δημήτρης Λιαρόπουλος και δεν έχει καμία σχέση με ιερωσύνη!

  Στο προφίλ του στο facebook δηλώνει Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής από κάποιο πανεπιστήμιο της Ρουμανίας και ότι διαμένει εκεί!

  Στην Ελλάδα του σήμερα ότι δηλώσεις είσαι... Είναι γέννημα θρέμα Πειραιώτης.

  https://www.facebook.com/dimitrios.liaropoulos
  Αρχιεπίσκοπος "Ρωμανίας" με τον Σώρρα.
  Φοράει καθημερινά άμφια και το παίζει Αρχιεπίσκοπος "Ρωμανίας" με όνομα Μελχισεδέκ (!!!) και συνοδεύει τον Σώρρα στις δημόσιες συγκεντρώσεις τους !!! Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο κυρίως από βιντεάκια που τον δείχνουν να ορκίζεται στον Δία (!!!) σε δημόσιες συγκεντρώσεις με τον Σώρρα και τους συναρθροίζοντές τους. Και να παρακινεί μέσω μεγαφώνων, αυτός και ο Σώρρας, συμπολίτες μας αφελείς να υπογράφουν συμμετοχή σε πολιτικά γραφεία και συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, προάγωντας τον Σώρρα ως τον μέγα Σωτήρα με τα 600 δις που (όπως λέει) τα δωσαν οι Αμερικάνοι όταν τους πούλησε πανάρχαια τεχνολογία των Ολυμπίων ΕΛ !!! Ενώ πριν έλεγε (στην αρχή) ότι είχε μετοχές μιας τράπεζας της Ανατολής...Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας Μελχισεδέκ (Δημήτριος Λιαρόπουλος), αυτοτιλοφορείται επίσημα στο δικό του προφίλ στο facebook έτσι, χαιρετώντας τους πιστούς του Σώρρα (που τρώνε κουτόχορτο) ανά την υφήλιο πριν από κάθε μεγάλη συγκέντρωση. Είδατε τι λέει στις εικόνες screenshot;
  Τι φώτο είναι αυτές;
  Έχει βγει φωτογραφία με τον Κάρολο Παπούλια, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον νεώτερο και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου σε κάποια δεξίωση που είχε γίνει επί πρωθυπουργίας του Καραμανλή το 2009.

  Ο νυν ψευδο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας Λιαρόπουλος επισκεπτόταν το Mέγαρο Μαξίμου.

  Τι περίεργες φώτο είναι αυτές; Δεν νομίζετε;

  http://attikanea.blogspot.gr/2016/09/blog-post_263.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

   ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΟΛΟΙ,ΕΠΕΣΕ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ,ΕΝΩΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ??

   ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΡΠΕΤΑ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ...

   ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΜΠΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΧΛΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΑΝΟΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

   ΜΑΚΡΥΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ..!!!

   Διαγραφή
  2. ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΠΕΣ? ?? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΕ ΟΥΣΤ ΑΓΓΛΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
   ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΟΥΣΤ

   Διαγραφή
  3. ΄΄ΜΑΝΕΣΗ ''ΟΤΑΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ

   Διαγραφή
  4. ΑΗΡ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   ΑΗΡ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   ΑΗΡ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   Διαγραφή
  5. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΑΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ,ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ,ΑΡΚΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ...

   Πάνος Σώζος.
   9 ώρες ·

   ΦΤΙΑΞΤΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΟΤΣΑΡΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΑΒΟΥΝ????

   ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ.....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ Ή ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΎΨΟΥΝ????

   ΑΑΑΑ ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΈΓΚΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ......

   ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΎΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΈΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ???

   ΞΥΠΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΕΝΩΣΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΣ???
   ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

   Διαγραφή
 2. Η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλειο!

  Απο την μια μερια αυτος ο 'κλοουν' με την περικεφαλαια που νομισε οτι, φορωντας την και βαζοντας δυο κουμπουρια στην ζωνη του υποκαθιστα τον Γερο του Μωρια, κι απο την αλλη ο περιφερομενος 'νανος' ξαπλωμενος με ραχατι στις πλαστικες καρεκλες, συμπληρωνουν την αποκρηατικη ατμοσφαιρα με την εμφανιση τους.

  Κολοκοτρωνηδες, Σωρρες, Μελχισεδεκ (αληθεια, ποιος το διαλεξε αυτο το εβραικο ονομα?), Μητσοτακηδες, Αφρικανικες τουαλετες και καπελα, ενας ΑΧΤΑΡΜΑΣ ολα μαζι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μας γαμησες τα ματια αυριο παω οφθαλμιατρο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Giannis Paterakis26 Σεπτεμβρίου 2016 - 11:56 μ.μ.

  ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

  ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΟΛΟΙ,ΕΠΕΣΕ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ,ΕΝΩΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ??

  ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΡΠΕΤΑ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ...

  ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΜΠΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΧΛΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΑΝΟΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

  ΜΑΚΡΥΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ..!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εκτακτη ειδηση διαβαστε....

   http://attikanea.blogspot.gr/2016/09/blog-post_263.html
   -------------------------------------------------------------------

   Αυτός είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας (του Σώρρα) !!! (Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ;;;;;)


   Ρε τι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ;;;

   ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ.

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ... ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.


   Καλλιόπη Σουφλή

   Υ.Γ.1. Μα πόσο ΖΩΑ, είναι αυτοί οι οπαδοί του ΑΠΕΝΤΑΡΟΥ ΣΩΡΡΑ;;;

   Υ.Γ.2. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.

   Ποιός είναι ο ψευδο Αρχιεπίσκοπος;;

   Ονομάζεται Δημήτρης Λιαρόπουλος και δεν έχει καμία σχέση με ιερωσύνη!

   Στο προφίλ του στο facebook δηλώνει Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής από κάποιο πανεπιστήμιο της Ρουμανίας και ότι διαμένει εκεί!

   Στην Ελλάδα του σήμερα ότι δηλώσεις είσαι... Είναι γέννημα θρέμα Πειραιώτης.

   https://www.facebook.com/dimitrios.liaropoulos
   Αρχιεπίσκοπος "Ρωμανίας" με τον Σώρρα.
   Φοράει καθημερινά άμφια και το παίζει Αρχιεπίσκοπος "Ρωμανίας" με όνομα Μελχισεδέκ (!!!) και συνοδεύει τον Σώρρα στις δημόσιες συγκεντρώσεις τους !!! Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο κυρίως από βιντεάκια που τον δείχνουν να ορκίζεται στον Δία (!!!) σε δημόσιες συγκεντρώσεις με τον Σώρρα και τους συναρθροίζοντές τους. Και να παρακινεί μέσω μεγαφώνων, αυτός και ο Σώρρας, συμπολίτες μας αφελείς να υπογράφουν συμμετοχή σε πολιτικά γραφεία και συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, προάγωντας τον Σώρρα ως τον μέγα Σωτήρα με τα 600 δις που (όπως λέει) τα δωσαν οι Αμερικάνοι όταν τους πούλησε πανάρχαια τεχνολογία των Ολυμπίων ΕΛ !!! Ενώ πριν έλεγε (στην αρχή) ότι είχε μετοχές μιας τράπεζας της Ανατολής...Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας Μελχισεδέκ (Δημήτριος Λιαρόπουλος), αυτοτιλοφορείται επίσημα στο δικό του προφίλ στο facebook έτσι, χαιρετώντας τους πιστούς του Σώρρα (που τρώνε κουτόχορτο) ανά την υφήλιο πριν από κάθε μεγάλη συγκέντρωση. Είδατε τι λέει στις εικόνες screenshot;
   Τι φώτο είναι αυτές;
   Έχει βγει φωτογραφία με τον Κάρολο Παπούλια, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον νεώτερο και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου σε κάποια δεξίωση που είχε γίνει επί πρωθυπουργίας του Καραμανλή το 2009.

   Ο νυν ψευδο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας Λιαρόπουλος επισκεπτόταν το Mέγαρο Μαξίμου.

   Τι περίεργες φώτο είναι αυτές; Δεν νομίζετε;

   http://attikanea.blogspot.gr/2016/09/blog-post_263.html

   Διαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΛΑΣΠΗ ΠΟΝΤΙΚΟΙ??

   ΜΑ ΕΚΑΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ,ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙ..

   ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ,ΚΑΛΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ???

   ΑΝΤΕ ΚΥΝΗΓΑ ΤΗΝ...!!!!

   Διαγραφή
  3. εκτακτη ειδηση διαβαστε....

   http://attikanea.blogspot.gr/2016/09/blog-post_263.html
   -------------------------------------------------------------------

   Αυτός είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας (του Σώρρα) !!! (Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ;;;;;)


   Ρε τι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ;;;

   ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ.

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ... ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.


   Καλλιόπη Σουφλή

   Υ.Γ.1. Μα πόσο ΖΩΑ, είναι αυτοί οι οπαδοί του ΑΠΕΝΤΑΡΟΥ ΣΩΡΡΑ;;;

   Υ.Γ.2. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.

   Ποιός είναι ο ψευδο Αρχιεπίσκοπος;;

   Ονομάζεται Δημήτρης Λιαρόπουλος και δεν έχει καμία σχέση με ιερωσύνη!

   Στο προφίλ του στο facebook δηλώνει Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής από κάποιο πανεπιστήμιο της Ρουμανίας και ότι διαμένει εκεί!

   Στην Ελλάδα του σήμερα ότι δηλώσεις είσαι... Είναι γέννημα θρέμα Πειραιώτης.

   https://www.facebook.com/dimitrios.liaropoulos
   Αρχιεπίσκοπος "Ρωμανίας" με τον Σώρρα.
   Φοράει καθημερινά άμφια και το παίζει Αρχιεπίσκοπος "Ρωμανίας" με όνομα Μελχισεδέκ (!!!) και συνοδεύει τον Σώρρα στις δημόσιες συγκεντρώσεις τους !!! Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο κυρίως από βιντεάκια που τον δείχνουν να ορκίζεται στον Δία (!!!) σε δημόσιες συγκεντρώσεις με τον Σώρρα και τους συναρθροίζοντές τους. Και να παρακινεί μέσω μεγαφώνων, αυτός και ο Σώρρας, συμπολίτες μας αφελείς να υπογράφουν συμμετοχή σε πολιτικά γραφεία και συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, προάγωντας τον Σώρρα ως τον μέγα Σωτήρα με τα 600 δις που (όπως λέει) τα δωσαν οι Αμερικάνοι όταν τους πούλησε πανάρχαια τεχνολογία των Ολυμπίων ΕΛ !!! Ενώ πριν έλεγε (στην αρχή) ότι είχε μετοχές μιας τράπεζας της Ανατολής...Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας Μελχισεδέκ (Δημήτριος Λιαρόπουλος), αυτοτιλοφορείται επίσημα στο δικό του προφίλ στο facebook έτσι, χαιρετώντας τους πιστούς του Σώρρα (που τρώνε κουτόχορτο) ανά την υφήλιο πριν από κάθε μεγάλη συγκέντρωση. Είδατε τι λέει στις εικόνες screenshot;
   Τι φώτο είναι αυτές;
   Έχει βγει φωτογραφία με τον Κάρολο Παπούλια, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον νεώτερο και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου σε κάποια δεξίωση που είχε γίνει επί πρωθυπουργίας του Καραμανλή το 2009.

   Ο νυν ψευδο Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας Λιαρόπουλος επισκεπτόταν το Mέγαρο Μαξίμου.

   Τι περίεργες φώτο είναι αυτές; Δεν νομίζετε;

   http://attikanea.blogspot.gr/2016/09/blog-post_263.html

   Διαγραφή
  4. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ – ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

   Καλησπέρα σας αδερφοί μου, Έλληνες και Ελληνίδες, αδερφοί Βυζάντιοι, είναι ηθική υποχρέωση όλων των Ελλήνων γιατί αυτός ο όρκος είναι πέραν του θρησκευτικού, πέραν του πολιτειακού. Είναι ένας όρκος αλήθειας, ζωής, συνέχειας και Ελληνισμού.

   Ζητώ συγνώμη εγώ από εσάς, η ταπεινότητά μου, γιατί μαζί μου εδώ απόψε μαζί με μας θα έπρεπε να είναι και άλλοι αρχιερείς και άλλοι ιερείς. Κάνω έκκληση προς αυτούς όλοι να έρθουνε να υπογράψουνε εδώ μαζί μας για να μπορούμε και εμείς να δώσουμε στην Ελλάδα μας μία νέα πνοή, ένα νέο μέλλον.

   Πολλοί θα αναρωτηθείτε από εσάς εάν με αυτό τον τίτλο τον οποίο φέρω, της Αυτοκρατορίας της Ρωμανίας, η Ρωμανία δεν πέθανε ποτέ, κατελήφθη βιαίως, δεν καταργήθηκε, μεταφέρθηκε πήγε στην Κριμαία. Από εκεί κάναμε αναβίωση τα τελευταία χρόνια και με την δύναμη του Θεού βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας σαν ένας απλός πολίτης, σαν ένας απλός Έλλην, μαζί με σας να δώσουμε τον αγώνα τον οποίο όλοι οι πρόγονοί μας τον είχαν δώσει εις το έπακρον και δεν προδώσαν ποτέ την Ελλάδα.

   Άρα ο σημερινός μας όρκος όπως προανέφερα από πολιτικός και θρησκευτικός, είναι πάνω από όλα καθαρά Ελληνικός, εάν έχουμε μέσα μας το Ελληνικό DNA και κυλάει στις φλέβες μας το ιχώρ. Εμείς δεν προδώσαμε ποτέ ως Έλληνες κανέναν, τα βάζω με τους εβραιομασόνους, δεν μισούμε τους Εβραίους, τους σεβόμαστε, σεβόμαστε και αυτό τον λαό, αλλά είναι υποχρεωμένοι και αυτοί να σεβαστούν εμάς. Σεβόμαστε τα θύματά τους. Για τον ποντιακό Ελληνισμό, για την Μικρασία, για την Άλωση, για τα θύματα της κατοχής, για όλους αυτούς ποιος μας σέβεται; Κανείς τους. Όσο μας σέβονται θα τους σεβόμαστε.

   Ζητώ ταπεινά από όλους σας να ακολουθήσετε τον Αρτέμη Σώρρα γιατί είναι ο μοναδικός Έλλην ο οποίος αυτή τη στιγμή δίνει μεγάλους αγώνες και μεγάλες μάχες. Εμείς απλώς κάναμε το καθήκον μας σαν αρχιεπισκοπή και υπογράψαμε και μην τολμήσει κανένα περίεργο κανάλι να βγει και να μας πει «εθνικιστές». Είμαστε ναι, γιατί αγαπάμε την Ελλάδα, δεν κάνουμε διαχωρισμό φυλών γιατί αγαπάμε την Ελλάδα μας, είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην Ελλάδα μας. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στο αίμα που έχει χυθεί για να ελευθερωθεί αυτή η χώρα, είμαστε υποχρεωμένοι στους προγόνους μας.

   Αδερφοί μου Βυζάντιοι, αδερφοί μου Έλληνες είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε όλοι εδώ και να υπογράφουμε και να ορκιζόμαστε. Δεν πρόκειται να μας βοηθήσει κανένας απ΄έξω, είμαστε μόνοι μας και ο αγώνας είναι δυστυχώς μονόπλευρος. Αλλά εμείς θα νικήσουμε, εμείς θα νικήσουμε, εμείς θα τους κάνουμε να γονατίσουνε, ο Ελληνικός λαός δεν είναι ζητιάνος, ο Ελληνικός λαός δεν σκύβει το κεφάλι, κανένας Έλληνας δεν σκύβει το κεφάλι σε κανέναν, κανέναν κατακτητή. Και η εκκλησία μπροστά. Πρώτα εμείς και μετά όλοι οι υπόλοιποι!

   Σας ευχαριστώ ολόψυχα και κλείνοντας θέλω για τον Ανδρέα τον Βυζαντίου, τον Ανδρέα της Ρωμανίας, δεν θα το περάσουνε «πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα΄ναι»… Ήταν, είναι και θα είναι αυτή την στιγμή δικιά μας! Είναι Ελληνική! Εμείς θα πολεμήσουμε, εμείς θα τους πατάξουμε, εμείς θα κερδίσουμε! Ευχαριστώ !

   Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Ρωμανία, Ζήτω το Έθνος μας, Ζήτω οι Έλληνες, Ζήτω μαζί όλοι !

   Διαγραφή
 5. Χλιουτς εκανε με ναζι η εκ βαφης ξανθια ντιζεζ Ε' κατηγοριας απο τον μαυρο γατο της τρουμπας και πεταξε εξω μισο βυζακι για να δελεασει τον μπαρμπα μουχλα που μολις ηλθε για να καταθεσει τα ''χαρτια'' στην αρμοδια χαρτοφτιαχτρα καθαριστρια - δικηγορο ετσι ωστε να ριξει το ΔΕΚΑΡΙΚΟ στο χαρτοκουτι μπαινοντας και κατοπιν το 150ρικο για τα 20.000 ευρω που θα λαβει απο το ''καταπλασμα που διαθετει σε τραπεζες της Αμερικης ο τσαπελοφγος....στο βαθος ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα παρακολουθουσε με γερακισιο ματι μια την ντιζεζ μην τυχον και τσιμπησει κανενα δεκαρικο και το χωσει στο σουτιεν της οσο και την καθαριστρια μην κρυψει κανενα 150ρι στην κυλωτα της....παρτε μια τσαπελιτσα παρτε ελεγε περιφεροντας εναν δισκο γεματο τσαπελες και τσαπελοπιταριδια ο πατερ ω μουν ακης με την φαλακρα του να γυαλιζει σκορπωντας και αυτος χαμογελα...στο βαθος καθοταν ο 72χρονος μπαρμπα χλεμπουρας απο τα τσουκαλεικα πανω σε ενα πλαστικο καφασι και αναλογιζοταν προσπαθντας να μασησει την συκομαιδα που του προσφεραν ρεε? λες να ειναι ολα αυτα μαλακιες και να την πατησα?...ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ στην αλλη ακρη ελαμβανε μερος μια ακομα τελετη ορκομοσιας νεων μελλων
  της ελληνων συνευρεσης απο τον τσαπελοφαγο μαυριδερο ρομα..με γοργα βηματα αρχισαν ηδη οι πρωτοι
  νεο-ορκισθεντεσ να κατευθυνονται προς τις τουαλλετες μετα την ποσιν του θαλασσιου υδατος και ηρχισαν να ακουγονται τα πρωτα πορδοκλανιδια.....ο αντιλλαλοσ ηταν αχος βαθυς απο τις χεστρες ενω συριγμοι ηγουοντο απο τα ηδη εκπεταχθεμτα περικλανιδια των ορκισθενων με παραλληλη εκτοξευση των σωθικων τους μεχρι γεμιστα κολοκυθακια που ειχαν φαει πριν 4 ημερες εξηρχοντο το δε αχχχ ητο κοινο απο ολα τα στοματα...αλλη μια πετυχημενη συγκεντρωση ο βραχυσωμος μαυριδερος ρομα ελαμπε απο ικανοποιηση περι τα 76 150ρικα μετρησε και καμια 120-130 Δεκαρικα...καλα πηγαμε και σημερα μονολογουσε ...καλα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]