ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ … GAY ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ –ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΚΙΒΩΤΟΥ ,Μαρτίνου κ Σια ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ γιατί φοβούνται είπαν τις μηνύσεις
Άντε ξεκοκαλίστε το μεγάλο ταμείο και πουλήστε τα σπίτια δωρεές κοψοχρονιά στους κολλητούς σας , ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ δικηγόρο του ξεπουλήματος για να γίνει κομψά

Υπάρχουν πολλά ζητήματα και για τις σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από την «μεταβίβαση», ουσιαστικά, της χρυσοφόρας δομής στον έλεγχο της εφοπλιστικής οικογένειας Μαρτίνου που αποτελεί και έναν από τους υποστηρικτές της ηγεσίας της ΝΔ, του Σαμαρά και του Κούλη Μητσοτάκη

Βασικό στοιχείο είναι οι υιοθεσίες και αναδοχές των παιδιών που βρίσκονται ή περνάνε από τις δομές αυτές. Υπάρχει, σχέδιο πολύ σύντομα να ψηφιστεί από τη ΝΔ στο πλαίσιο αυτό και ο ανατριχιαστικός νόμος με τον οποίο θα επιτρέπεται και στην Ελλάδα η τεκνοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων.

Η πρώτη βάφτιση παιδιού σε ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην χώρα μας έγινε πριν από λίγο μόλις καιρό και μάλιστα στην Εκκλησία της οικογένειας των Μαρτίνων στην Βουλιαγμένη. Η Δομνα –η οποία υποστηρίζει αναικτά τον γάμο και την τεκνοθεσία από τις «αδελφές»- μπήκε κι αυτή ως …τοποτηρητής του Μαξίμου στο ΔΣ της Κιβωτού. Μάλιστα σε αυτή τη …gay βάφτιση, που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και εντός της Εκκλησίας, ήταν παρούσα η Αλεξάνδρα Μαρτίνου μαζί με τον σύζυγό της Τώρα ως νέα πρόεδρος της Κιβωτού αναλαμβάνει να «προωθήσει» και θεσμικά όλα αυτά τα ωραία που γουστάρει η οικογένεια και οι φίλοι της!

ο μυστήριο της βάφτισης των δύο νεοφώτιστων μωρών που έχει αποκτήσει (μέσω παρένθετης μητέρας) gay ζευγάρι τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ο οποίος μάλιστα αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ότι δεν είχε πάρει την σχετική άδεια του οικείου μητροπολίτη ο οποίος και τον κατήγγειλε!

Ολα αυτά και άλλα πολλά είχαν συμβεί το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου, στον Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη. Αυτός είναι ο ναός που ανήκε στην οικογένεια Μαρτίνου και τον δώρησαν στη μνήμη της μιας τους κόρης όταν αυτοκτόνησε. Εκεί λοιπόν βαφτίστηκαν τα δυο παιδιά του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Ευάγγελου Μπούση και του Σκανδιναβού συντρόφου του, διάσημου δημιουργού μόδας Peter Dundas!

Τα γεννητούρια μέσω παρένθετης μητέρας στην ….open mind Καλιφόρνια. Ηταν 14 Ιουνίου 2021, όταν, εν μέσω πανδημίας, ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Peter Dundas και ο σύντροφος και συνεργάτης του Ευάγγελος Μπούσης (γόνος της ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας του Δημήτρη Μπούση, με αλυσίδα σούπερ μάρκετ σε όλο τον κόσμο και έδρα το Σικάγο των ΗΠΑ) έγιναν γονείς….

Μάλιστα, για τα βαφτίσια ο Αρχιεπίσκοπος ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα, ο οποίος ήθελε να περάσει διάφορα μηνύματα και προς τις ΛΟΑΤΚΙ κοινότητες ενώ και η η φιλία του με τη γιαγιά των δύο νεοφώτιστων ήταν το κίνητρο για να τελέσει το μυστήριο…

Το μυστήριο, λοιπόν, της βάπτισης των νεοφώτιστων Αλεξίου και Ελένης τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, παρουσία σύσσωμης της οικογένειας Μπούση, με νονές την jet-setter σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου και την ιέρεια του στιλ Bianca Bartolini, απόγονο της Μαρίας Θηρεσίας.

Μετά τη βάπτιση, και αφού ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ευλόγησε τα δυο παιδάκια, τη σκυτάλη πήραν το κέφι και ο χορός, μια και στο ξενοδοχείο «Four Seasons» του πρώην «Αστέρα» της Βουλιαγμένης δόθηκε πάρτι «υπερπαραραγωγή» προς τιμήν των δύο νεοφώτιστων για τους 150 καλεσμένους των οικογενειών από όλο τον κόσμο…

Ελάχιστοι μάλιστα ήταν οι Ελληνες, όπως η Βίκυ Καγιά (που ανέβασε και όλο το πάρτι στα social media), ο Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Μαρτίνου -που τώρα έγινε και πρόεδρος στο ΔΣ τηςε Κιβωτού- , η Λένα Economides-Lamotte, ο Ηλίας Τσουρεκάς, ο Χρύσανθος Πανάς, o Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, ενώ από τη Νέα Υόρκη ταξίδεψε ειδικά για τη βάπτιση η κόρη της Αννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, με τον Θανάση Πανουργιά.

Το συγκρότημα «Ναυσικά» του πρώην «Αστέρα» μεταμορφώθηκε σε ένα απίστευτο σκηνικό ζωολογικού κήπου με λουλούδια, κεριά, φωτορυθμικά, ελέφαντες, αλόγα και σκυλάκια. Η βραδιά ξεκίνησε με καθιστό δείπνο, ενώ η μπομπονιέρα με τα αρχικά των νεοφώτιστων φιγουράριζε στα πιάτα των καλεσμένων. Στη σκηνή που είχε στηθεί τραγούδησε η Αννα Βίσση, ενώ στο φινάλε του πάρτι την παράσταση έκλεψε ο γαμπρός της Βίσση, Θανάσης Πανουργιάς, ο οποίος στο τσακίρ κέφι έβγαλε την μπλούζα του και την έδεσε «τσεμπέρι» στο κεφάλι, παρασύροντας στον τρελό χορό την Ευγενία Νιάρχου και τη Βίκυ Καγιά, κάνοντας τη Βίσση να του φωνάζει διά μικροφώνου «σήμερα σε παντρεύω πάλι».

Αυτοί αγωνίζονται να διατηρήσουν το σύστημα…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…..

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;;

https://ellas21.com/

loading...