ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ Η FRAPORT ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ !!!

 Και φυσικά τον λογαριασμό πληρώνουν τα κορόιδα Έλληνες φορολογούμενοι…

Τι γράφει το powergame.gr

Τι προκάλεσε έκπληξη στο Μαξίμου αλλά και στο υπουργείο Οικονομικών τα τελευταία εικοσιτετράωρα; Η στάση του Σύριζα στο θέμα του συμβιβασμού που επιτεύχθηκε με την γερμανική Fraport για την αποζημίωση που της καταβλήθηκε λόγω πανδημίας. Ειδικά στο υπουργείο περίμεναν κανονικό «πόλεμο» στη Βουλή, αλλά η αξιωματική αντιπολίτευση κινήθηκε λαμβάνοντας υπόψη το προφανές: Αν οι Γερμανοί μας πήγαιναν στα δικαστήρια, θα μας έπαιρναν και τις τρίχες της κεφαλής μας. Οπότε, καλύτερος ο συμβιβασμός. Εν προκειμένω, επικράτησε η άποψη των «προεδρικών» στην Κουμουνδούρου, που υποστήριζε: «Εμείς την ψηφίσαμε τη συμφωνία, εμείς πρέπει να την τηρήσουμε».

Η εσωκομματική αντιπολίτευση πάλεψε για να περάσει η καταγγελία της κυβέρνησης, αναφορικά με τον συμβιβασμό, αλλά έχασε…

 Και να σκεφτεί κανείς ότι όλη αυτή η υπόθεση θα μπορούσε να είχε κλείσει πολύ νωρίτερα, χωρίς να εξαντληθούν τα χρονικά περιθώρια. Όμως, στο ΥΠΟΙΚ ήθελαν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες νομικές γνωμοδοτήσεις, ως προς την ορθότητα του συμβιβασμού, με αποτέλεσμα η ιστορία να πάει από παράταση σε παράταση και κάποια στιγμή να φτάσει ως την …καγκελαρία.

Από το Βερολίνο, το τελευταίο διάστημα, είχαν ζητήσει να πληροφορηθούν πολλές φορές γιατί καθυστερεί το ζήτημα, από τη στιγμή, μάλιστα, που προβλέπεται ξεκάθαρα στη σύμβαση. Κι από κάποια στιγμή και μετά, άρχισαν να γίνονται ενοχλητικοί, με την ιστορία να κινδυνεύει να εξελιχθεί σε πληγή. Για την ακρίβεια, σε μια ακόμα, γιατί με τη Γερμανία υπάρχουν αρκετές τώρα τελευταία. Τελικώς, αυτή έκλεισε.

loading...