Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Τρομοκρατική επίθεση προκάλεσε τη συντριβή της πτήσης της EgyptAir – βρέθηκε εκρηκτική ύλη στα συντρίμμια!

Ίχνη εκρηκτικής ύλης ανακάλυψαν την περασμένη βδομάδα Γάλλοι ερευνητές στα συντρίμμια του Airbus A320 της EgyptAir που κατέπεσε τον Μάιο στη Μεσόγειο.
Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, οι αιγυπτιακές αρχές δεν τους άφησαν να συνεχίσουν τις έρευνες οι οποίες φέρουν στην επιφάνεια και πάλι την θεωρία τος δολιοφθοράς.


Η πτήση MS804, της EgyptAir αναχώρησε από το αεροδρόμιο “Charles de Gaulle” του Παρισιού στις 19 Μαΐου με προορισμό το Κάιρο όταν συνετρίβη στην Μεσόγειο παρασύροντας στο θάνατο 66 επιβάτες. Τα αίτια της συντριβής παραμένουν άγνωστα.

Για να επιβεβαιωθεί το εύρημα, οι Αιγύπτιοι θέλουν να μοιραστούν το πόρισμα των Γάλλων, όμως η πλευρά των Γάλλων ερευνητών αρνείται οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο αν πρώτα δεν τους επιτραπεί απεριόριστη πρόσβαση στα συντρίμμια του αεροσκάφους.

«Κανένας από τους ερευνητές δεν εμποδίστηκε στο αν συμμετάσχει στις έρευνες, αλλά το έργο γίνεται από κοινού, όπως ορίζει η διαδικασίας διερεύνησης» ανέφερε πηγή της επιτροπής.

Οι ελεγκτές δεν έλαβαν κανένα σήμα κινδύνου από την πτήση, παρά το γεγονός πως τα συστήματα του αεροπλάνου ανίχνευσαν καπνό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου