ΣΟΚ! Eίδε φορεμένο σε Ρομά το κλεμμένο μενταγιόν της μητέρας της-Δείτε πως αντέδρασε…

Μια 39χρονη Ρομά μπήκε στο σπίτι ηλικιωμένης, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι…
Έκανε το λάθος να φορέσει το μενταγιόν που έκλεψε την προηγούμενη ημέρα…την επομένη της κλοπής, η κόρη του θύματος αναγνώρισε στο λαιμό γυναίκας Ρομά το μενταγιόν που είχε κάνει παραγγελία η ίδια για την μητέρα της.
Η κλοπή

Το πρωί της Κυριακής μια 39χρονη ρομά μπήκε στο σπίτι ηλικιωμένης, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι, και πήρε από το συρτάρι της 70 ευρώ, κοσμήματα, αλλά και μια χρυσή αλυσίδα με ένα μενταγιόν που είχε χαραγμένη την Αγ. Παρασκευή. Η ηλικιωμένη κάλεσε σε βοήθεια και αμέσως έτρεξε κοντά της η κόρη της που μένει στο ισόγειο, αλλά δυστυχώς η 39χρονη ρομά είχε προλάβει να φύγει. Η αστυνομία που ενημερώθηκε άμεσα έκανε αναζητήσεις χωρίς ωστόσο να εντοπίσει την κλέφτρα.

Πρόσωπο με πρόσωπο

Την επόμενη ημέρα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμενα στην οδό Κολοκοτρώνη η κόρη της ηλικιωμένης έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την 39χρονη ρομά, η οποία έβγαινε από ένα κατάστημα. Η κόρη βλέπει το μενταγιόν στο λαιμό της κλέφτρας και το αναγνωρίζει, αφού ήταν αυτή που το είχε κάνει δώρο στη μητέρα της, έχοντας χαράξει επάνω του την Αγία Παρασκευή.

Η κόρη, παρά το σοκ, διατηρεί την ψυχραιμία της, δεν κάνει κάποια κίνηση προς την 39χρονη και καλεί αμέσως την αστυνομία. Η Ρομά καταλαβαίνει όμως ότι την ακολουθεί και προσπαθεί να ξεφύγει. Εκείνη την ακολουθεί χωρίς να την χάσει από τα μάτια της, μέχρι που η 39χρονη πέφτει στα χέρια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

«Η γυναίκα μου αναγνώρισε στο λαιμό της 39χρονης το μενταγιόν της μητέρας της. Η γυναίκα Ρομά κατάλαβε ότι το βλέμμα της έπεσε πάνω στο μενταγιόν με την Αγ. Παρασκευή και εκεί άρχισε να τρέχει μέσα στα στενά της πόλης. Η γυναίκα μου κάλεσε αμέσως το «100» και ταυτόχρονα μιλούσε με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και την ακολουθούσε. Η ρομά άρχισε να τρέχει και να αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση προκειμένου να χαθούν τα ίχνη της. Η γυναίκα μου όμως κατάφερε να την ακολουθήσει, δίνοντας συνεχώς το στίγμα της, ώσπου μέσα σε λίγα λεπτά, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. την περικύκλωσε και την συνέλαβε.

Συγχαρητήρια στην Ασφάλεια Λαμίας και τον Αξιωματικό Υπηρεσίας που συντόνισε με επιτυχία την όλη επιχείρηση και φυσικά συγχαρητήρια στους αφανείς ήρωες, τα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ. που για ακόμη μια φορά έδρασαν άμεσα και άκρως επιτυχημένα….», λέει στο LamiaReport ο γαμπρός της ηλικιωμένης γυναίκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα κλοπιμαία βρέθηκαν και επεστράφησαν στην παθούσα, ενώ η 39χρονη έχει απασχολήσει και στο παρελθόν πολλές φορές τις Αρχές για κλοπές και παρόμοια αδικήματα.

Πηγή: lamiareport

loading...