ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ !Σύμβαση Cooper: Έτσι έδεσαν την Ελλάδα χειροπόδαρα οι ΗΠΑ.Με την σύμβαση αυτήν που υπεγράφη το 1940 και έληξε το 2010. Τυχαίο πού ξεκίνησαν τά Νέα Μνομόνια;

Το μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδας γίνεται υπό την εγκληματική σιωπή των κυβερνήσεων που αδύναμες να αντιδράσουν κρατούν στην αφάνεια την σύμβαση «cooper», μία σύμβαση που κρύβει το μυστικό της πτώχευσης και της ελληνικής κατάντιας
καθώς και την καθολική παράδοση του έθνους δημιουργώντας εδώ και χρόνια την εξάρτηση της χώρας μας από τις μεγάλες δυνάμεις και ιδιαίτερα από τις ΗΠΑ.

Η ξαφνική συμπάθεια και το ενδιαφέρον των Αμερικανών για το ζήτημα του ελληνικού χρέους δεν είναι κεραυνός εν αιθρία.
Όλα έχουν το τίμημά τους και το θέμα που καίει την υπερδύναμη δεν είναι άλλο από το ζήτημα της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων.
Τα σχέδια των πολυεθνικών, των ΗΠΑ και συγκεκριμένα της οικογένειας Κλίντον για τα πετρέλαια της Ελλάδας μπήκαν σε εφαρμογή ουσιαστικά το 2011.
Ήταν τότε που η Χίλαρι Κλίντον επισκέφθηκε την Ελλάδα επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου για να ασκήσει πιέσεις για την ενέργεια.
Αναπάντητα παραμένουν ακόμα και σήμερα τα ερωτήματα:
-Για ποιο λόγο άραγε οι κυβερνήσεις της Ελλάδας, επί σειρά ετών, δεν αποδέχονταν ότι υπάρχει υπόγειος και υποθαλάσσιος πλούτος στην ελληνική επικράτεια;
-Για ποιο λόγο πολιτικοί μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο αρνήθηκαν στο παρελθόν ότι η Ελλάδα έχει υποθαλάσσιο και υπεδάφιο θησαυρό;
Απολύτως κανείς πολιτικός από το 1974 και μετά δεν τόλμησε να αποκαλύψει τον πλούτο τον οποίο έκρυβε και κρύβει η Ελληνική επικράτεια παρά τις κατά καιρούς αμφισβητήσεις της κυριαρχίας της από γείτονες.
Για την εγκληματική τους σιωπή δεν φταίει ότι δεν ήξεραν, ούτε ότι δεν είχαν στοιχεία, αλλά η σύμβαση COOPER τους απαγόρευε να αναφερθούν στο θέμα του ορυκτού πλούτου και στους υδρογονάνθρακες.
Πώς είναι δυνατόν μια χώρα σαν την Ελλάδα με τέτοιο ορυκτό πλούτο στο υπέδαφός της, να μην έχει αναπτυχθεί βιομηχανικά, από την στιγμή που ο ορυκτός μας πλούτος είναι τέτοιος που θα μας βοηθούσε να είχαμε το μονοπώλιο στην Ευρώπη. Τα ορυκτά αυτά άλλωστε, χρησιμοποιούνται ως προαπαιτούμενα στην κατασκευή μηχανημάτων , πολεμικού υλικού, διαστημικών εξαρτημάτων κλπ.
Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας μπροστά στο μέγεθος του ποσού των εσόδων που θα προέκυπταν από αντίστοιχη ανάπτυξη βιομηχανικής δραστηριότητας στην Ελλάδα είναι μηδαμινό.
Όμως τα κυβερνητικά κλιμάκια των κυβερνήσεων από το 1940 και μετά σιωπούσαν αφού προέκυπταν ανάλογες συμβάσεις με αυτήν την λεγόμενης COOPER ή αλλιώς την σύμβαση εκπροσώπων του ελληνικού δημοσίου με τις ΗΠΑ και την Hugh Cooper & co.
Η "Σύμβαση Cooper" επικυρώθηκε με τον Α.Ν. 2220/1940 (ΦΕΚ 65/Α'/17.02.1940), περί κυρώσεως συμβάσεως για την παραχώρηση υδραυλικής δυνάμεως Αχελώου ποταμού.Με την σύμβαση αυτήν που υπεγράφη το 1940 και έληξε το 2010, όλος ο υδάτινος αλλά και ο υπόγειος και υποθαλάσσιος πλούτος της χώρας (όπως τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά», σίδηρος, χρώμιο, νικέλιο, αλουμίνιο, άλλα μεταλλεύματα, πετρέλαιο, αέριο κλπ), τέθηκαν υπό την αιγίδα ενός Αμερικάνικου consortium εταιρειών!
Ο Δημήτρης Μπάτσης νομικός οικονομολόγος, στο βιβλίο του , το 1947 με τίτλο: "Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα", αποκάλυψε την ύπαρξη της σύμβασης.
Θεωρείται μάλιστα ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο εκτελέστηκε ο Μπάτσης. Ως γνωστόν, οι Αμερικανοί επέβαλαν την εκτέλεση του Μπελογιάννη και τριών ακόμη αγωνιστών που προασπίζονταν την πατρίδα τους και βέβαια ανάμεσά τους ήταν ο Μπάτσης.
Είναι επίσης ευρέως γνωστό πως όλα αυτά τα χρόνια όποιος μιλούσε για την σύμβαση αυτή, αμέσως χαρακτηριζόταν ως «γραφικός» και «συνομωσιολόγος».
Το κόλπο με την επέκταση της σύμβασης
Επειδή όμως η σύμβαση αυτή έληξε , έπρεπε με κάποιον τρόπο ο έλεγχος που ασκούταν με την σύμβαση αυτή, να ανανεωθεί.
Ο τρόπος ήταν αυτός που ξεκίνησαν με τον ΓΑΠ όταν διακήρυττε ότι η χώρα χρειάζεται το μνημόνιο, οδηγώντας μας ,στην πτώχευση και βυθίζοντας τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.
Η σύμβαση "cooper" δεν «αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στην εκμετάλλευση της υδροηλεκτρικής ενέργειας που θα παραγόταν από τα νερά του Αχελώου.
Θα πρέπει ιδιαίτερα να αναγνωσθεί το Β΄ Μέρος του Α.Ν. 2220/1940 γιατί εκεί βρίσκεται όλο το ξεπούλημα.
Στην σύμβαση αυτή χρησιμοποίησαν την μέθοδο της αδόκητης ενσφήνωσης και παρείσφρησης διατάξεων. Διατάξεων μάλιστα που δεν έχουν σχέση με τον ίδιο τον νόμο. Το περιεχόμενο τους νομιμοποιείται από τον εν λόγω νόμο έτσι ώστε να διαλάθουν της προσοχής, αντί να κατατεθούν ως διατάξεις άλλου οικείου προς αυτές νόμου, ακριβώς επειδή η θέσπιση ενός τέτοιου νόμου αποτελεί πρόκληση. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται και από τους σύγχρονους νομοθετούντες.
Στη σύμβαση αυτή βλέπουμε ότι εκτός από την κατασκευή και εκμετάλλευση από τον Ανάδοχο, για 70 χρόνια (άρθρο 30) των τριών φραγμάτων (Κρεμαστών, Πρεβέντζας και Κριεκουκιού) στον ποταμό Αχελώο προβλεπόταν και κατασκευή, ιδιοκτησία και εκμετάλλευση ηλεκτρικού δικτύου για την πώληση ή για ιδία χρήση «της παραχθησομένης ηλεκτρικής ενεργείας» σε εργοστάσια του Αναδόχου (άρθρο 52) για την επεξεργασία πρώτων υλών που το consortium θα ίδρυε όπου και όποτε ήθελε έχοντας μάλιστα και το δικαίωμα αποκλεισμού τρίτων (exclusion’s right).
Στο άρθρο 56, παράγραφος 2 παρέχουν δικαίωμα στον Ανάδοχο να ιδρύσει παρόμοιες υδροηλεκτρικές εγκαταστάσεις και στους ποταμούς Αλιάκμονα, Μόρνο και Φείδαρι, παρά το ότι ο τίτλος της σύμβασης (και ο Α.Ν.) αναφέρεται μόνο στον Αχελώο.
Το consortium δηλαδή είχε το δικαίωμα να στήσει σε όποιο σημείο της Ελληνικής Επικράτειας επιθυμούσε δικά του εργοστάσια κάθε είδους και μάλιστα επεξεργασίας πρώτων υλών.
Άρα θα μπορούσε να εξορύξει από το υπέδαφος της χώρας, και να τα τροφοδοτεί με ηλεκτρικό ρεύμα περνώντας δίκτυο από όπου ήθελε.
Μάλιστα οι αρχές ήταν υποχρεωμένες να του παράσχουν κάθε νομική και πρακτική βοήθεια με αστυνόμευση, απαλλοτριώσεις, απαγορεύσεις χρήσης από πρώην ιδιοκτήτες. Είχε μάλιστα το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο ανταγωνιστή από το να κάνει το ίδιο.
Το σημαντικότερο και το πιο ύποπτο τώρα είναι ότι ενώ η σύμβαση αυτή αναφέρεται στην κατασκευή τριών υδροηλεκτρικών έργων στον ποταμό Αχελώο στην πραγματικότητα παρέχει το αποκλειστικό δικαίωμα στον ανάδοχο να κάνει όλα όσα προαναφέρθηκαν.
Οι Αμερικανοί όμως έχοντας από το 1940 μέχρι και πρόσφατα άλλες πλουτοπαραγωγικές προτεραιότητες από άλλες πιο φτηνές και πρόσφορες πηγές από μεγάλο μέρος του πλανήτη, απλώς πάγωσαν για το μέλλον κάθε εξόρυξη πλούτου από την Ελλάδα. Σταμάτησαν και κάθε σχετική αναπτυξιακή προσπάθεια και όλοι οι έλληνες υπουργοί βιομηχανίας συμπεριλαμβανομένου και του κ. Ι. Ζίγδη κρατούσαν ανήμποροι στα συρτάρια τους τον σχετικό νόμο 2220/40 μη επιτρέποντας στην Ελλάδα να προχωρήσει προς το αναπτυξιακό της μέλλον.
Όμως τώρα μετά την λήξη της Σύμβασης Cooper το 2010 παίζεται το καινούριο παιχνίδι, αφού η εξαθλίωση που φρόντισαν να απλωθεί με την βοήθεια Γ.Α. Παπανδρέου εξωθώντας τον Ελληνικό λαό και την χώρα στην ανέχεια, μας αναγκάζουν να υπογράψουμε νέες συμβάσεις και πάλι με επαχθείς όρους δημιουργώντας το καθεστώς της σύμβασης cooper από την αρχή. Η πτώχευση και τα μνημόνια είναι ο δούρειος ίππος για να καταφέρουν να κρατήσουν την Ελλάδα σε ομηρεία εφαρμόζοντας την τακτική COOPER ώστε να μην μπορεί η χώρα μας να διαπραγματευτεί καμία της κίνηση.
Στο ΦΕΚ που ακολουθεί μπορεί να δει κανείς , ειδικά στα άρθρα που σας αναφέρουμε παραπάνω πόσο καλά δεμένους μας είχαν, τι εύκολα υπογράφηκαν νόμοι από τις ελληνικές κυβερνήσεις για την παράδοση του πλούτου της χώρας μας δημιουργώντας ένα κακό προηγούμενο που τώρα δεν αντιμετωπίζεται. Το αποτέλεσμα είναι οι πολιτικοί να σιωπούν και να προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά κοιτώντας ο καθένας το συμφέρον του δημιουργώντας ψευδαισθήσεις στον Έλληνα πολίτη.


newsbomb.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

17 σχόλια :

 1. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ..!!!

  ΘΥΜΑΣΤΕ Η ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ,ΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ..

  ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΗ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..
  ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??

  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ 600 ΔΙΣ$ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟ 42 ΔΙΣ ΜΕ ΛΗΞΗ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΟΥΣ..

  Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΡΜΑΙΟΙ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 4-5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΟ ΦΑΙΔΩΡΑ ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ..

  ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΕΡΠΕΤΑ..
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ..

  ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ,ΘΑ ΤΙΣ ΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..

  ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ,ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΡΕ 45 ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΜΕ ΕΝΟΣ ΚΟΚΟΡΟΥ ΓΝΩΣΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΑΣ;
   ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ;
   ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΕΛΗΜΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ.
   ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕ. ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ.

   Διαγραφή
  2. ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ 30 ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ 50 ΨΕΜΑΤΑ,ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ,ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ...ΟΜΩΣ....!!!!

   Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ,ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΟΠΛΑ...

   ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...!!!

   ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ,ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟΟ,ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ...

   ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΙ'ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΑΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ..!!!!

   ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ??
   ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ???

   ΠΕΡΙΜΕΝΩ....!!!!!


   Διαγραφή
  3. ΤΟ ΑΥΓΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΥΕΙΣ ΜΑΛΛΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ
   ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΙΣ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ

   ΠΟΥ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ 600 ΔΙΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ;

   Διαγραφή
  4. ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
   ΠΟΥ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ 600 ΔΙΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ;
   ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
   ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ.
   ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗ.
   ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.
   ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ.

   Διαγραφή
  5. ΤΡΕΞΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΥΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΧΗ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ??

   ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ,ΟΜΩΣ...!!!!

   ΕΔΩ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΚΥΡΙΟ" ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ..!!!

   ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ??
   ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ...

   Διαγραφή
  6. ΟΛΗ

   Η ΠΑΤΡΑ

   ΞΕΡΕΙ

   ΠΟΣΟ

   ΜΕΓΑΛΗ

   ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΣ

   ΕΙΣΑΙ

   ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

   ΚΑΨΟΥΡΑ

   ΑΟΡΑΤΟ

   ΜΠΕΣΑΛΗΣ

   ΜΠΙΙΙΙ

   ΜΠΙΙΙΙ

   ΕτΚ

   Διαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕΙ.
   ΠΟΥ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ- ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100.000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ - ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
   ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

   Διαγραφή
  8. Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ,ΟΣΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

   Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΣΟΥ ΥΒΡΙΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ...
   =======================
   ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΤΑΜΕΙΑ-Δ.Ο.Υ. ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ…

   Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΤΑΜΕΙΑ-Δ.Ο.Υ.
   ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ YELLOWRADIO 14/9/2016

   https://www.youtube.com/watch?v=PP8xWPWImOQ

   ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…


   Διαγραφή
  9. ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ;
   ΠΟΙΑ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΕΣΥ;
   ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ
   ΚΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΤΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΩ

   Διαγραφή
  10. ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΥΒΡΙΔΙΟ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΣΕΙ....

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΕΡΠΕΤΟ...

   Διαγραφή
  11. ΟΥΣΤ !!!
   ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΧΕΣΜΕΝΟ

   Διαγραφή
  12. ANTE ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΨΩΡΡΟΧΙΜΠΑΤΖΗ ...........

   Διαγραφή
 2. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. https://www.youtube.com/watch?v=cDlU9JsrbOE

  Αρτέμης Σώρρας στο RizopoulosPost: Ολόκληρη η συνέντευξη που προκάλεσε σάλ

  ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡ ΑΡΤΕΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η μία ρόδα τού ποδηλάτου βρίσκεται στη Βουλγαρία κι η άλλη στην Πάτρα...

   Διαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΡΘΕΣ ΕΣΥ ΒΛΕΠΩ ΕΝΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ..

   ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΡΑ",ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΠΑΡΑ-ΝΟΜΙΑ,ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΠ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ...!!!!
   ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ...!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=cDlU9JsrbOE

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]