Ξεφτιλίζουν το αφήγημα Τσίπρα οι Σκοπιανοί: Βγάζουν «ελληνικούς» χάρτες με τη «Μακεδονία» – Σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας

Σοβαρό μήνυμα στην Αθήνα στέλνει ο Σκοπιανός ειδικός Sasho Klekovski, μέλος του ιδρύματος Macedonian Center for International Cooperation (MCIC) που έχει σχέσεις με τον γνωστό μας Τ.Σόρος, με τον οποίο επισημαίνει στην ελληνική πλευρά, ότι «η συμφωνία των Πρεσπών θα «νομιμοποιηθεί» ουσιαστικά με τις επόμενες εκλογές προέδρου και κυβέρνησης στα Σκόπια».

«Τα πολιτικά κόμματα και οι βουλευτές που ψήφισαν για τη συμφωνία των Πρεσπών δεν είχαν τη νομιμότητα να το πράξουν, καθώς δεν προβλεπόταν στα προγράμματά τους, επομένως η απόφασή τους θα αμφισβητηθεί.

Για τα δύο αυτά ζητήματα θεωρείται ότι μπορεί να ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης από το εκλογικό σώμα, όποιος και αν κερδίσει στις επόμενες εκλογές και τότε όλα αυτά τα ζητήματα θα νομιμοποιηθούν»,δηλώνει ο Klekovski.

Δηλαδή αναμένεται στις επόμενες εκλογές την άνοιξη να έχουμε και άσχημες εξελίξεις, διότι ο Σκοπιανός ειδικός αφήνει υπόνοιες περί πιθανότατης «νομιμοποίησης» της συνθήκης των Πρεσπών μέσω των κοινοβουλευτικών και προεδρικών εκλογών αν ο νέος πρόεδρος και κυβέρνηση επικυρώσουν την συμφωνία που σήμερα, ψηφίζει το ελληνικό κοινοβούλιο.

Ουσιαστικά, η συμφωνία μετά την ψήφιση της από τα κοινοβούλια και στις χώρες θα πρέπει να «νομιμοποιηθεί» από όλες τις μελλοντικές κυβερνήσεις εκατέρωθεν, ενώ με την κατάλληλη προπαγάνδα θα πρέπει να πειστεί και ο «δύσκολος» ελληνικός λαός.

Η δράση του γνωστού μας Σόρος σε Ελλάδα και Σκόπια αφορά σχέδια που απεργάζονται ξεκάθαρα μεγάλες χώρες όπως Γερμανία, ΗΠΑ κά, οι οποίες θέλουν πιθανόν την σημερινή Ελλάδα ακόμα πιο μικρή και ανήμπορη.

Την ίδια στιγμή γνωστές εθνικιστικές ιστοσελίδες των Σκοπίων επικαλούνται δήθεν χάρτη του 1872, ο οποίος φέρεται να τυπώθηκε στην Αθήνα την ίδια χρονολογία και ο οποίος δείχνει την έκταση της ελληνικής βέβαια Μακεδονίας την οποία τότε κατείχαν οι Οθωμανοί.

Μόνοι που οι Σκοπιανοί βλέπουν ξεχωριστή περιοχή την οποία όπως έχουν δηλώσει πολλές φορές» κατέκτησε ο ελληνικός στρατός το 1912-13.

«Στην κάτω δεξιά γωνία είναι πολύ όμορφα γραμμένο. Απλά πρέπει να διαβάσετε παρακαλώ διαβάστε και βεβαιωθείτε.

Πρώτον, ο χάρτης εκτυπώθηκε στην Αθήνα το 1872. Πρακτικά, τότε ο ιδρυτής των Κομιτατζήδων Goce Delchev γεννήθηκε την ίδια χρονιά στο Kukush (Κιλκίς).

Επομένως, εδώ είναι ένα μεγάλο επιχείρημα ότι όλοι πρέπει να δουν την περιοχή που γεννήθηκε ο Goce Delchev στην περιοχή της Μακεδονίας και όχι σε καμία άλλη χώρα στα Βαλκάνια όπως ισχυρίζονται οι Έλληνες», αναφέρει το σκοπιανό άρθρο.

ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΝΤΕΛΣΕΦ

Ο Γκεόργκι Νικόλοφ Ντέλτσεφ (Κιλκίς, 4 Φεβρουαρίου 1872 – Μπάνιτσα, 4 Μαΐου 1903) γνωστός ως Γκότσε Ντέλτσεφ, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ανθέλληνες στο οποίο καταλογίζονται πολλές ωμότητες κατά ελληνικών πληθυσμών.

Ήταν Βούλγαρος που πολέμησε ναι μεν ενάντια στους Τούρκους στην Μακεδονία και την Θράκη, αλλά ήταν ταυτόχρονα ηγέτης της γνωστής σήμερα ως, «Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση» (ΕΜΕΟ), μιας παραστρατιωτικής οργάνωσης που δρούσε στην ελληνική και μία Μακεδονία στις αρχές του 20ου αιώνα.

Η οργάνωση στην οποία υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος, ονομάζονταν αρχικά Βουλγαρική Μακεδονο-Αδριανουπολίτικη Επαναστατική Επιτροπή (ΒΜΑΕΕ) και ευθύνεται για τον θάνατο πολλών Ελλήνων ιεραρχών, πολιτών και χωριών ολόκληρων που ήθελαν να υποκύψουν στην Βουλγαρική εξουσία.

Οι απόγονοι λοιπόν των Κομιτατζήδων που έκαψαν και ρήμαξαν την Μακεδονία μας σήμερα παίρνουν με τόση ευκολία αυτό για το οποίο ραδιουργούσαν και μας πολεμούσαν 100 και πλέον χρόνια. Το όνομα «Μακεδονία».

loading...