ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά …
Μία δεκαετία πολιτικών εγκλημάτων, φτωχοποίησης των Ελλήνων, συγκάλυψης της Μεταπολιτευτικής Συμμορίας και απέλπιδων προσπαθειών διάλυσης της χώρας φθάνει στο τέλος της σήμερα 20 Αυγούστου 2018.Όσο ελεεινή και καταστροφική ήταν η μεταπολιτευτική διακυβέρνηση των Α.Παπανδρέου, Κ.Σημίτη και Κ.Καραμανλή άλλο τόσο ξεδιάντροπη και προδοτική ήταν η συγκάλυψη του εγκλήματος από τους Γ.Παπανδρέου, Α.Σαμαρά και Α.Τσίπρα. Κανείς δεν τιμωρήθηκε, τίποτα δεν άλλαξε, κανείς δεν κατάλαβε το λάθος του. Όλοι προστατεύτηκαν από τη διεθνή μαφία εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Κατέληξαν να είναι πλέον αηδιαστικοί, αποκρουστικοί, ακόμη και επικίνδυνοι για όλους μας, για ό,τι έχει απομείνει σε αυτό που ονομάζεται Ελλάδα. Δεν πρόσφεραν τίποτα το ουσιαστικό, πήραν τα πάντα, εκμαύλισαν έναν λαό επιρρεπή στην τρυφηλή ζωή της απόλαυσης χωρίς κόπο και αποκαρδίωσαν όλους όσοι πίστευαν στο όνειρο της ειλικρινούς προσπάθειας και δουλειάς, έκαψαν σώματα και ψυχές.


Όλοι οι Πρωθυπουργοί επέτρεψαν, αν δεν συμμετείχαν και οι ίδιοι προσωπικά, στη λεηλάτηση της Ελλάδας, στο ξεπούλημά της και την υποθήκευσή της μέχρι το 2060, με αντάλλαγμα τον προσωπικό πλουτισμό ή την κενοδοξία τους. Αποτέλεσμα, μία γηράσκουσα κοινωνία που χρωστάει 330 δισεκατομμύρια ευρώ, με τη νεολαία της μετανάστες και άνεργους, με εισερχόμενους μετανάστες τα ανθρώπινα περισσεύματα της Γερμανίας, σε συνεχή αναζήτηση της απάτης ως εθνική ιδεολογία.

Ρουμάνοι, Πολωνοί, Εσθονοί, Ιρλανδοί, Κύπριοι και πλήθος άλλων λαών ευημερούν και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία την ίδια ώρα που η Ελλάδα είναι πλέον μία πρώην παρακμιακή και διεφθαρμένη μέχρι το μεδούλι κομμουνιστική χώρα όπου ο λαός μαραζώνει και η νομενκλατούρα του διασκεδάζει πλουσιοπάροχα και άκοπα. Λαθρέμποροι πάσης φύσεως αποτελούν τους πετυχημένους της ελληνικής κοινωνίας και εθνικά σύμβολα και αξίες επί αιώνες ξεπουλιούνται με πανηγυρισμούς.


Η Ελλάδα πλέον είναι μόνη στην παγκόσμια αρένα πανηγυρίζει κολυμπώντας στη διαφθορά της ανάλογη με την Τουρκία, την Αλβανία και τους Μακεδόνες του κ.Τσίπρα και οδεύει στη διάλυσή της. Η άρνηση της διακυβέρνησης και της λειτουργίας του Κράτους από τους άριστους θα αποδεικνύει συνεχώς την αναποτελεσματικότητα του Κράτους, όπως αυτή αποτυπώθηκε τόσο τραγικά στις καμμένες ψυχές στο Μάτι. Ένα μεγάλο γιατί δεν ενημέρωσε κανείς από το Κράτος τον κόσμο να φύγει να σωθεί θα υπάρχει για πάντα. Το όνειρο της απάτης και της απομύζησης του Κράτους από πολίτες και επιχειρηματίες τελειώνει μαζί με τα δανεικά χρήματα. Οι αγορές είναι ερμητικά κλειστές στο παραμύθι των πολιτικών και της διεθνούς μαφίας και θα παραμένουν κλειστές όσο πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους κοροϊδεύουμε όλους και κυρίως τους εαυτούς μας, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της ψηφιακής γενιάς.

247 δισεκατομμύρια από τους δανειστές την τελευταία δεκαετία χαμένα, 330 δισεκατομμύρια χρωστούμενα ακόμη, 60 έως 200 δισεκατομμύρια χαμένα από τον κ.Τσίπρα το 2015 και μία κοινωνία που απαιτεί κάθε μήνα δισεκατομμύρια για μισθούς και συντάξεις, από εισφορές που λείπουν γιατί απλά δεν υπάρχουν δουλειές, δεν υπάρχουν νέοι, δεν υπάρχει θέληση για δουλειά.


Πολιτική ανακύκλωση δεξιών και αριστερών της αρπαχτής με πλουσιοπάροχες αμοιβές που παραμυθιάζουν ένα λαό που καθημερινά βομβαρδίζεται από αηδίες και life style ανοησίες και θέλει κάθε βράδυ να ακούσει και κάτι καινούργιο. Αλίμονο σ’αυτούς που έρχονται και θα μας δικάσουν σύντομα…


Καλή λευτεριά από τα Μνημόνια, καλή σκλαβιά στους δανειστές της ζωής μας, ξένους και ντόπιους αντιπροσώπους διαχειριστές μίας ψεύτικης ζωής, ενός “Θεάτρου της Δευτέρας”, με χιλιάδες κομπάρσους πατριώτες οπαδούς του παρακράτους. Τα χειρότερα έρχονται…

loading...