Αλλάζουν το πλαίσιο για την χορήγηση ιθαγένειας. Ετοιμάζουν έναν “στρατό” εντός της πατρίδας.

Με σκοπό την επίσπευση και διευκόλυνση της απόδοσης ιθαγένειας προκειμένου να προωθήσουν το αντεθνικό σχέδιο τους για
την ενσωμάτωση ξένων πληθυσμών, αλλάζουν διαδικασίες, όπως φαίνεται από διεργασίες για το νομοσχέδιο από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Θα μπορούν έτσι, να απαντούν σε είκοσι ερωτήσεις από τις τριάντα που αφορούν γεωγραφία , ιστορία, πολιτική πραγματικότητα, ενώ θα μειώσουν δραστικά το χρόνο αναμονής και δικαιώματος υποβολής αίτησης. Επίσης θα διευκολυνθούν στην γνώση και χρήση της γλώσσας. Η διευκόλυνση των ξένων προκειμένου να πολιτογραφηθούν ως πολίτες του Ελληνικού κράτους και να διασφαλίσουν έτσι και τα προνόμια που πoλλές φορές τους ενδιαφέρουν του Ευρωπαίου πολίτη, θα φέρει τεράστια αλλοίωση τόσο στην κοινωνία όσο και στο εκλογικό σώμα.
Σημειώνουμε για την ενημέρωση των φίλων του κινήματος ότι ήδη έχουν πολιτογραφηθεί δεκάδες χιλιάδες ξένοι και αποτελούν σε κάθε δήμο της χώρας έναν υπολογίσιμο αριθμό. Μέχρι σήμερα έχουμε Αλβανούς, Βουλγάρους, Αιγυπτίους, Πακιστανούς, Σύριους, αλλά και δεκάδες άλλες εθνικότητες.
Η νομοθεσία που σήμερα ισχύει, είναι ήδη ουσιαστικά τροποποιημένη στην κατεύθυνση διευκόλυνσης από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και η νέα επιχειρούμενη προσπάθεια θα φέρει καταστροφική εξέλιξη. Η αρχική νομοθετική ρύθμιση δεν προέβλεπε την χορήγηση παρά μόνον εάν υπήρχε γάμος με Έλληνα, ή εάν υπήρχε ειδική απόφαση εφόσον είχε γίνει μια σημαντική πράξη υπέρ της Ελλάδας. Η αντίληψη προώθησης της μετανάστευσης και της πολυπολιτισμικής κοινωνίας έρχεται με σαρωτικές διευθετήσεις και διοικητικές πράξεις.

Ανακοίνωση του Τομέα Εσωτερικών του Εθνικού Μετώπου

loading...