ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

1. Η ΕΙΔΗΣΑΡΑ είναι ότι έρχεται αποκάλυψη - τροφή - Νομική Υποστήριξη για Δικαστές αλλά και για Εισαγγελείς που θα ΤΡΑΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ...
ΚΑΛΩ, ΚΑΛΟΥΜΕ ως ΚΙ.Π.Α.ΠΟ.Δ. ,τους Έλληνες να τηλεφωνούν σε κάθε ΜΜΕ - Μέσο Ενημέρωσης και δημοσιογράφο για να μας παρουσιάσει να Ενημερώσουμε τους Έλληνες και τους Δικαστές ΔΗΜΟΣΙΑ , Για να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ αλλά και τους μη δυνάμενους πληρωμής ΦΟΡΟΥΣ , πλέον.
 2. ΕΠΕΙΔΗ είχαμε πρόσφατα κάποια περιστατικά ασθενών με ελλιπείς πραγματοποιηθείσες ήδη, οδοντιατρικές θεραπείες από συνεργαζόμενους συναδέλφους Ασφαλιστικών ή άλλων εταιρειών που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια , οι οποίοι δυνατόν καταπιεζόμενοι χρονικά και άλλως ή και ενεργόντας ανάλογα με τη μείωση της αμοιβής τους , ή πιθανόν για να εργαστούν έστω και με μειωμένα ποιοτικά αποτελέσματα , αλλά όμως εις βάρος της στοματικής αλλά Τονίζεται Έντονα και της Συνολικής Σωματικής και Καρδιακής τους Υγείας δυνατόν, αποφασίζουμε με αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ και δικαίου να Υποστηρίξουμε τους αδελφούς μας Έλληνες και από Δευτέρα 26 Σεπτ. 2016 και επ'αόριστο να παρέχουμε Οδοντιατρική Θεραπεία και Χειρουργική Σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες της Πτωχευτικής χρονικής περιόδου και ως επίσης και των Τιμών των Ασφαλιστικών αυτών εταιρειών και άσχετα όμως με την παρέχουσα Εγγυημένη και Εξελιγμένη Άριστη παροχή Οδοντιατρικών Υπηρεσιών.

 Παναγιώτης Μιλτιάδους
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μιλάμε για άπταιστα και απολύτως κατανοητά Ελληνικά!
    Αμφιβάλλω αν κατάλαβε πάνω από το 10% όσων διάβασαν το άρθρο, τι εννοεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]