Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ…

ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ (;) ΟΔΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΟΥ…



 
Γράφει ο Γεωκών
Αυτή είναι η ατζέντα των  πολιτικών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για το 2021… ο στόχος είναι να αλλάξουν ριζικά τα πάντα.
1. Υπό αυστηρό έλεγχο ολόκληρος ο πληθυσμός, (αν χρειαστεί, με την επέμβαση του στρατού ) αν υπακούσουμε και δεν επαναστατήσουμε, θα συνεχίσουν γρήγορα με τα πιο ακραία μέτρα τους.
A. Όλοι οι πόροι θα κατασχεθούν ή / και θα ελέγχονται, θα επιβάλουν έλεγχο στη διανομή της τροφοδοσίας τροφίμων, νερού, βενζίνης και ηλεκτρικής ενέργειας θα αναγκάσουν τους περισσότερους ανθρώπους να συμμορφωθούν…και να έχουν εξάρτηση από την κυβέρνηση.]
 Η καλλιέργεια τροφίμων θα είναι παράνομη, θα υπόκειται σε δήμευση.
Β. Θα επιβάλουν χειρουργικά εμφυτευμένο βιομετρικό τσιπ ταυτότητας, παρακολουθώντας τον πληθυσμό, με αυτόν τον τρόπο θα γίνει πιο δύσκολο να εξεγερθούν ή να ξεφύγουν.
Γ. Όλες οι μορφές χρημάτων θα ρυθμίζονται αυστηρά και θα ελέγχονται. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα συνταξιοδοτικά ταμεία θα χαθούν, θα κλαπούν
 Ο χρυσός θα κατασχεθεί, θα επιτρέπονται μόνο εγκεκριμένες από το κράτος χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Οτιδήποτε γίνει κάτω από το τραπέζι θα τιμωρείται σκληρά με αυστηρές κυρώσεις.
Δ. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ως σωτήρας της χώρας από οποιαδήποτε κατασκευασμένη κρίση που έχουν δημιουργήσει. 
Σχεδόν όλα όσα λένε θα είναι ένα υπολογιζόμενο ψέμα που έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει ελπίδα και υποταγή, έως ότου η αντίσταση σας δεν θα είναι πλέον δυνατή. 
Θα αναγκάσουν τους ανθρώπους να κλείσουν το στόμα τους με την εσφαλμένη πεποίθηση ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. ΔΕΝ θα γίνουν όμως καλύτερα.
– Ριζικός έλεγχος όλων των επικοινωνιών. Το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, το Διαδίκτυο και ο Τύπος θα υπόκεινται σε έντονη λογοκρισία ή θα κλείσουν εντελώς. Θα επιτρέπονται μόνο φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα προπαγάνδας. 
Τα κινητά τηλέφωνα θα ρυθμιστούν να σταματούν εάν χρησιμοποιούνται κατά της πολιτείας. Ένα μη ενημερωμένο κοινό που δεν μπορεί να επικοινωνήσει αποτελεσματικά θα έχει μεγάλη δυσκολία να προκαλέσει εξέγερση.

loading...