ΚΚΕ: Επαίσχυντες οι συμφωνίες που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας στις ΗΠΑ

Για «απροκάλυπτη στήριξη στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό» κατηγορεί τον Πρωθυπουργό το ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντας «επαίσχυντες και επικίνδυνες»
τις συμφωνίες «που υπέγραψε στις ΗΠΑ με την κυβερνηση Τραμπ».
«Όσο κι αν προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα δεν μπορεί να κρύψει ούτε τις επαίσχυντες και επικίνδυνες συμφωνίες, που υπέγραψε στις ΗΠΑ με την κυβερνηση Τραμπ, ούτε πολύ περισσότερο την απροκάλυπτη στήριξή του στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό» σχολιάζει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του.
Σημειώνει ακόμη πως ο κ. Τσίπρας «δεν πρωτοτυπεί καθόλου, επίσης, όταν χρησιμοποιεί τα – σοσιαλδημοκρατικής κοπής – χρεοκοπημένα επιχειρήματα “άλλο το κόμμα, άλλο η κυβέρνηση”, τα οποία έλεγε παλιότερα το ΠΑΣΟΚ, όταν απ’ τη μια έδινε “γη και ύδωρ” για τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ σε Γιουγκοσλαβία, Ιρακ, Αφγανιστάν, ενώ από την άλλη στελέχη του έπαιζαν θέατρο δήθεν ενάντιά τους».
«Δυστυχώς γι’ αυτόν όλο και περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται, όχι απλά τη διγλωσσία, αλλά το βρώμικο ρόλο που παίζει στην προώθηση αντιλαϊκών σχεδιασμών, για τον οποίο άλλωστε και επιλέχθηκε» καταλήγει το ΚΚΕ.

loading...

3 thoughts on “ΚΚΕ: Επαίσχυντες οι συμφωνίες που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας στις ΗΠΑ

  1. Θα εξαφανιστούν…

    Toυ Θωμά Ακρωτηριανάκη
    Σύμφωνα με τον επιστημονικό σοσιαλισμό,μετά απ' τον παγκόσμιο σοσιαλισμό,
    στον παγκόσμιο κομμουνισμό,εξαφανίζονται τ' ακόλουθα :
    Εκμετάλλευση,καταπίεση,αυταρχισμός,ιδεαλιστικές και μεταφυσικές δοξασίες,
    ιδεολογίες και χαρακτηροδομές που ήταν προϊόντα και μέσα διαιώνισης ταξικών
    κοινωνιών του παρελθόντος,κράτος,πόλεμος,πορνισμός,ψυχαναγκασμός και
    ζηλοτυπισμός στις διαπροσωπικές σχέσεις,μονογαμισμός (τα στρατηγικά όπλα,
    πυρηνικά,λέιζερ κ.ά. διατηρούνται μόνο για την άμυνα της Γης έναντι των
    αστεροειδών,μετεωριτών,κομητών κ.α.)

  2. ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  3. Δεν άρεσε

    Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
    Παραθέτω ένα κλασικό αθάνατο απόσπασμα του Φρ.Ένγκελς (στο «Η Καταγωγή της Οικογένειας,της Ατομικής Ιδιοκτησίας και του Κράτους»,κεφάλαιο Β' «Η Οικογένενεια»,υποκεφάλαιο 4.«Η μονογαμική οικογένεια»),που δεν άρεσε,ιδίως η τελευταία πρόταση,στην αναθεωρητική ηγεσία της εκφυλισμένης ΕΣΣΔ :
    «Με το πέρασμα των μέσων παραγωγής σε κοινή ιδιοκτησία,παύει η ατομική οικογένεια να είναι η οικονομική μονάδα της κοινωνίας. Το ατομικό νοικοκυριό μετατρέπεται σε κοινωνικό λειτούργημα.Η περιποίηση και ανατροφή των παιδιών γίνεται δημόσια υπόθεση. Η κοινωνία φροντίζει ισότιμα για όλα τα παιδιά, είτε είναι παιδιά νόμιμου γάμου είτε νόθα. Έτσι παύει η έγνοια για τις «συνέπειες», που σήμερα αποτελεί το κυριότερο κοινωνικό ηθικό και οικονομικό στοιχείο, που εμποδίζει ένα κορίτσι να δοθεί ανεπιφύλακτα στον αγαπημένο της άντρα. Μήπως αυτό δεν θα αποτελεί αρκετή αιτία για να αναπτυχθούν σιγά-σιγά πιο ανυπόκριτες σεξουαλικές σχέσεις και μαζί μια πιο χαλαρή κοινή γνώμη για την παρθενική τιμή και τη γυναικεία ντροπή ; Και τέλος, μήπως δεν είδαμε ότι στο σύγχρονο κόσμο η μονογαμία και η πορνεία είναι βέβαια αντιθέσεις,αλλά αχώριστες αντιθέσεις,πόλοι της ίδιας κονωνικής κατάστασης ; Μπορεί η πορνεία να εξαφανιστεί χωρίς να παρασύρει μαζί της στην άβυσσο και τη μονογαμία ;».

Comments are closed.