Δεν ξέρει αυτος. Είναι ψεκας… Αν δεν το πει ο γίγαντας Βασιβλακοπουλος, δεν πιστεύω λέξη …

Σάλος στο Ισραήλ από τις δηλώσεις κορυφαίου βιολόγου για Pfizer: «Έκανα τρία λάθη – Το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο εμβόλιο»

«H Pfizer επιχειρεί να συγκαλύψει τους θανάτους από το εμβόλιο»

Σε ένα tweet-βόμβα που δημοσίευσε ένας από τους πιο εξέχοντες βιολόγους του Ισραήλ και ο πρώην επικεφαλής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας, καθηγητής Shmuel Shapira, ο Ισραηλινός επιστήμονας αναφέρει:

«έκανα τρία λάθη: Αυτά ήταν το πρώτο εμβόλιο, το δεύτερο εμβόλιο και το τρίτο εμβόλιο», σε σχέση με τα εμβόλια COVID-19 της Pfizer.

Ο καθηγητής πρόσθεσε: «Ποιος λέει ότι όσοι εμβολιάστηκαν δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος;»

Ο καθηγητής Shapira, ο οποίος ήταν ένας από τους δημιουργούς ενός ισραηλινού εμβολίου για τον COVID-19 το οποίο όμως δεν διατέθηκε στο κοινό , έδωσε συνέντευξη στην ισραηλινή τηλεόραση και του ζητήθηκε να εξηγήσει τη θέση του.

Ο καθηγητής σημείωσε ότι παρόλο που τα εμβόλια της Pfizer δεν ήταν «ψεύτικα» και είχαν σώσει ζωές, «έχουν επίσης πολύ περιορισμένη αποτελεσματικότητα, ίσως για τρεις μήνες και έχουν πολυάριθμες παρενέργειες, πολλές από τις οποίες είναι σοβαρές και έχουν προκαλέσει απώλεια ζωών, και το τελευταίο είναι κάτι που προσπαθούν να το συγκαλύψουν», είπε ο Shapira, για να συμπληρώσει:

«Υπάρχουν δημοσιεύσεις από διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο σχετικά με τις καρδιακές λοιμώξεις που σχετίζονται με αυτό το εμβόλιο, οι καρδιακές λοιμώξεις μερικές φορές είναι θανατηφόρες, επηρεάζουν νέους ανθρώπους, υπάρχουν σημαντικές νευρολογικές ασθένειες που σχετίζονται και ακόμη και αύξηση της ευαισθησίας στον καρκίνο».

https://www.pronews.gr/

………………………………………………………………………..

Σχολιο:

Δεν αντιδράσαμε στα μνημόνια.

Δεν αντιδράσαμε στα εμβόλια.

Δεν αντιδρούμε στα «πάσα» φτώχειας, στα συνεχή rapid και στο ενεργειακό χαράτσι.

Συνεχίζοντας να μην αντιδρούμε ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΙΣΧΡΟ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, σ εμάς θα εφαρμόζονται ασταμάτητα τα σκληρότερα μέτρα, ανεξαρτήτως των παρενεργειών τους.

Πολιτικοί, επιστήμονες, δικαστικοί και Εκκλησία, στο ίδιο έργο θα παραμένουν ενωμένοι συνεργοί εναντίον μας.

Δυστυχώς μόνο για τους ανθρώπους , που φάγανε τον παπά των θαυματουργών εμβολίων και τώρα μετράνε παρενέργειες, μυοκαρδίτιδες, νευροπάθειες, καρκίνους , θρομβώσεις και ξαφνικίτιδες!

Το 1918-19, στη διάρκεια της ισπανικής γρίπης των πτηνών, μόνο οι στρατιώτες και άλλα άτομα που είχαν εμβολιαστεί κατά της γρίπης αρρώστησαν και πέθαναν.

Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από το θανατηφόρο εμβόλιο, για το οποίο ο οργανισμός δεν είχε φυσική άμυνα. Αυτοί που αρνήθηκαν το εμβόλιο παρέμειναν υγιείς, μολονότι βοηθούσαν τους αρρώστους και μετέφεραν τους νεκρούς. Ομοίως και από τον εμβολιασμό το 1976, για την τότε πανδημία των χοίρων, οι άνθρωποι πέθαναν και πολλοί παρέλυσαν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό των χοίρων (Officials Are Urged to Heed Lessons of 1976 Flu Outbreak).

loading...