Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Εκνευρισμός στην ΑΕΚ με Βασσάρα για Μήτσιο και Λαμπρόπουλο

Την ενόχληση που προκάλεσαν στις τάξεις της ΑΕΚ οι ορισμοί των κ.κ. Μήτσιου και Λαμπρόπουλου μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν υπεύθυνο για τις συγκεκριμένες αποφάσεις τον Κύρο Βασσάρα. Ο τελευταίος επενέβη για να δώσει τη λύση ως επιδιαιτητής μετά την πρώτη φετινή διαφωνία που προέκυψε μεταξύ του εκπροσώπου της ΕΠΟ, Δημήτρη Γκρούτση, και του εκπροσώπου της Super League, Δημήτρης Σαραϊδάρη. Ο μεν πρώτος επέμενε στον ορισμό τους, ο δε διαφωνούσε καθώς πρόκειται για διαιτητής που έχουν προκαλέσει διαμαρτυρίες με τα σφυρίγματά τους κατά το παρελθόν.

Υπάρχει έκδηλη ανησυχία μήπως τις προσεχείς αγωνιστικές επιστρέψουν στους πίνακες οι... ανεπιθύμητοι Δημητρόπουλος, Σπάθας, Παππάς και Βοσκάκης.

Υπενθυμίζεται πως ο Μήτσιος από την Ήπειρο ορίστηκε τέταρτος διαιτητής στο Λεβαδειακός-Κέρκυρα και ο Λαμπρόπουλος από την Ηλεία θα είναι τέταρτος στο Πανιώνιος-Βέροια. Ο μεν πρώτος ήταν ο διαιτητής που σε αγώνα Βέροια-Ολυμπιακός (0-2), όπου δεν είχε γράψει στο φύλλο αγώνα για τη ρίψη φωτοβολίδων από οπαδούς των φιλοξενούμενων, ενώ ο δεύτερος ήταν στον προπέρσινο προημιτελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ (1-1) και η διαιτησία του προκάλεσε πολλά παράπονα στους φιλοξενούμενους.

Πηγη sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου