Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΝΦΙΑ ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τα έχουμε με τον υπουργό….
Σε λίγο καιρό αυτός δεν θα υπάρχει στον πολιτικό χάρτη της χώρας
Τα έχουμε με αυτούς που τον πίστεψαν….


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΝΟΜΙΖΕ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΤΑΚΑΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.
  ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΛΕΒΕΝΤΗ.. ΗΛΙΘΙΕ ΑΚΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΑΝΕΧΩ=ΕΝΕΧΩ. ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΣ ΤΙΣ Ε.Δ ΑΠΟ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΗΚΕΣ..ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΣ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΗ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΝΟΥ ...
  ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΦΤΥΣΙΜΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ.!!!!!!
  ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ...

  Πως μπορεί νομικά να διαγραφεί το χρέος, ΑΠΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.!!!!

  Η διαγραφή του χρέους είναι, προφανώς, θέμα πολιτικής απόφασης. Όσα ακολουθούν αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις νομικές πλευρές του ζητήματος. Κατ’ αρχάς πρέπει να διευκρινισθούν τα εξής βασικά: Τα μνημόνια καθ’ εαυτά δεν αποτελούν διεθνείς συμβάσεις. Συνεπώς δεν θεμελιώνουν, από μόνα τους, διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας, ούτε η εφαρμοστική τους νομοθεσία έχει τυπική ισχύ ανώτερη από τον κοινό νόμο. Τα μνημόνια δεν αποτελούν κανόνες του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού δικαίου. Ούτε από τις δανειακές συμβάσεις απορρέουν δεσμεύσεις με υπερνομοθετική ισχύ, εφόσον αυτές δεν έχουν κυρωθεί σύμφωνα με το Σύνταγμα. Συνεπώς, όλοι οι μνημονιακοί νόμοι μπορεί να καταργηθούν με νέο νόμο, με απλή πλειοψηφία, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη καταγγελία καμιάς σύμβασης.

  Για το λόγο αυτό, αν οι δανειστές δεν επιλέξουν τη φωνή της λογικής και της συναινετικής λύσης, η χώρα μπορεί να επικαλεστεί κατάσταση ανάγκης. Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι η Ελλάδα των χιλιάδων αυτοκτονιών, των δεκάδων χιλιάδων πεινασμένων μαθητών, των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων και των εκατομμυρίων νεοπτώχων αντιμετωπίζει πράγματι παρόμοια κατάσταση; Συνεπώς, δεν υπάρχουν ανυπέρβλητα νομικά προβλήματα ώστε η νέα δημοκρατική κοινοβουλευτική πλειοψηφία να τερματίσει την ομηρεία της χώρας. Πολιτική βούληση και ισχυρό λαϊκό κίνημα που θα τη στηρίξει είναι αυτά που χρειάζονται.

  http://katrougalos.gr/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ.ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]