Η παρανομία στα γυρίσματα του «Τατουάζ» που έκανε την ΕΛΑΣ να διακόψει τα γυρίσματα

Ένα φαινομενικά ασήμαντο λάθος μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα, όπως έμαθαν οι συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς «Τατουάζ».

Δεν τα υπολόγισαν σωστά φαίνεται στην παραγωγή και «πιάστηκαν σαν ποντίκια» στην φάκα όταν τηλεοπτικό συνεργείο της σειράς «Τατουάζ» κατά την διάρκεια γυρισμάτων, παρανόμησαν, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7:45 μ.μ χθες το βράδυ αστυνομικό όχημα που περιπολούσε στην οδό Προδρόμου έξω από στρατόπεδο στην Λευκωσία, αντιλήφθηκε όχημα με μπλε φάρους. Το όχημα ανακόπηκε για έλεγχο και οι επιβαίνοντες (ηθοποιοί) οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Στροβόλου.

Το όχημα κατασχέθηκε και η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο προκύπτουν τροχαία αδικήματα, αφού η παραγωγή της σειράς δεν εξασφάλισε σχετική γραπτή άδεια για χρήση φάρου σε πολιτικό όχημα και σε περίπτωση που προκύπτουν αδικήματα, η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το magazinocy.

Να σημειωθεί ότι για γυρίσματα στις Κεντρικές φυλακές, δημόσια κτήρια ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους αυτών απαιτείται σχετική άδεια η οποία μελετάτε ακόμα και από τα αρμόδια υπουργεία.

loading...