ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΑΛΑ ΚΑΡΤ

Απορώ με κάποιους, που σκίζουν τα ιμάτιά τους ενάντια στους παιδεραστές του θεάτρου, που ακούγονται καθημερινά (και φυσικά συμφωνώ μαζί τους σε αυτό), αλλά όταν ακούνε για συνήθη “έθιμα” του ισλαμικού “πολιτισμού” περί γάμων ενηλίκων αντρών με παιδάκια  6 και 9 χρονών εκεί κάνουν το θέμα ΓΑΡΓΑΡΕΣ…. διότι δεν συμφέρει στην κομματική τους προπαγάνδα.

Ο ηθικός άνθρωπος, ο πραγματικά έντιμος, αυτός που έχει αρχές, οφείλει να είναι ενάντια ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΑ κατά ανηλίκου, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ παιδιού, ανεξάρτητα ποιος είναι ο εγκληματίας που το διαπράττει, και ποιο είναι το παιδί – θύμα.

Και όταν αυτές οι ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ είναι “πολιτιστικά” δηλαδή “συλλογικά” χαρακτηριστικά κάποιου λαού ή θρησκείας, ο έντιμος άνθρωπος οφείλει να βγαίνει με γενναιότητα και να καταγγέλλει αυτόν τον “πολιτισμό” ως ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, και να κάνει το παν να μην αποτελέσει μέρος της δικής μας ζωής και Πατρίδας.

Και όχι 

– για τον Λιγνάδη επειδή τον διόρισε ο Κούλης στο Εθνικό Θέατρο να τσιρίζουν από “ευαισθησία για τα ανήλικα”,

– αλλά για τον “σύντροφο” Κιμούλη κάνουνε την πάπια,

– μετά για τον Χαικάλη που ήταν …”ακροδεξιός” ξανα-τσιρίζουν,

– αλλά για τους ισλάμηδες που το έχουν ως καμάρι να βιάζουν 6χρονα ως …”συζύγους” όχι απλά ξανακάνουν τις πάπιες αλλά σκοτώνονται να φέρουν όσο πιο πολλούς μπορούν!!

Διαβάζω ότι ο Λοβέρδος, ο βουλευτής της Φωφώς καταγγέλλει στην Βουλή ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ακύρωσε παλιότερο νόμο που ο ίδιος ως υπουργός είχε θεσπίσει με βάση τον οποίο εκπαιδευτικός για τον οποίο θα υπήρχαν καταγγελίες για βιασμό ή αποπλάνηση ανηλίκου θα έπρεπε να απομακρύνεται ΑΜΕΣΩΣ από τα παιδιά και τις σχολικές αίθουσες, μέχρι να κριθεί το θέμα από την δικαιοσύνη.

Ο Συριζαίος υπουργός Κατρούγκαλος ακύρωσε τον νόμο αυτό, και επέτρεψε να παραμένει ο καταγγελλόμενος παιδεραστής στις σχολικές αίθουσες!!! μέχρι, και αν, κινήσει δίωξη εναντίον του ο εισαγγελέας!!! 

Σαφής προσπάθεια ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ, να κερδίζει χρόνο κινούμενος ανάμεσα στα παιδιά σαν να μην συμβαίνει τίποτε, να έχει την ευκαιρία να κλείσει στόματα, όλα αυτά που μόνο υπέρ του θα ήταν στο δικαστήριο, αν ποτέ γίνονταν κάτι τέτοιο, αφού αυτό απαιτεί παιδιά να καταθέσουν…. δημοσίως αυτά που υπέστησαν… κάτι που ελάχιστοι γονείς θα το επέτρεπαν, ιδίως στην επαρχία.

Οι αρχές και η εντιμότητα δεν μπορεί να είναι αλά καρτ. Όταν έτσι κάνει κάποιος δεν διαφέρει και πολύ από όλον αυτόν τον ΟΧΕΤΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΩΝ, που έχουν κατακλύσει αυτές τις μέρες τις ζωές μας με το “καλλιτεχνικό” τους έργο…

ΟδΕλ

loading...