Η ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΑΥΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ…





ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ, συγγραφέας *

…Και μεταξύ της αναζήτησης τέρψης, ζητούμενων της ζωής, δελτίων ειδήσεων, τηλεπαιχνιδιών, γηπέδων, σήριαλς και μαγείρων, φορτώνεται τόσο το όλο μας πεδίον, ώστε να μην βλέπουμε τίποτα άλλο… Δεν βλέπουμε ότι τα ιδανικά μας δεν είναι πια ιδανικά, οι πραγματικοί ήρωες της ζωής και του πνευματος δεν αναγνωρίζοται πια. Ότι οι κρατούντες έχουν επιβάλλει άλλη τάξη πραγμάτων και αξιών. Ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σε μια φρενίτηδα επιδιώξεων, πείστηκαν ότι πρέπει να αναζητούν, να πρεσβεύουν αλλά και παθητικά να δέχονται τα πάντα… Το άνοιγμα στην διαφθορά, στην αναξιοκρατία, στην αδικία και από την άλλη στην αποβλάκωση, την οπαδοποίηση και την αποδοχή όλων αυτών και πολλών άλλων, που είναι πια ένα αδιαμφισβήτητο τελικό αποτέλεσμα. Αυτοί με τις καλαθιές και τις ρακέτες είναι οι εκατομμυριούχες, οι προσκηνούμενες μορφές όπως και οι φανφαρόνοι της κάθε οθόνης. Έχουμε λοιπόν πλέον μιά υποταγή σε μια εύσχημη δικτατορία, ένα παράλογο και παράνομο κράτος που έχει επικρατήσει μεθοδικά και υποχθόνια. Μια γλυκανάλατη φτιασιδωμένη δικτατορία, χωρίς… τανκς!

Φτιασιδωμένη αφού στην ΕΡΤ π.χ. δεν προσλαμβάνονται οι διάφοροι με σεβασμό στην αξιοκρατία και στις ίσες ευκαιρίες αλλά με τον υμετερισμό των ισχυρών. Ο ομοφυλόφιλος προτιμάται ως κορυφαίος πια του ανθρώπινου είδους σε καλές θέσεις (προς άγραν νέων παιδιών) και ονομάζεται πλέον, απλά… διαφορετικός! Όπως θα ονομαζόταν π.χ. ένας κοντός προς έναν ψηλό! Κατά έναν Πρωθυπουργό δε, και Υπερήφανος! Το “νέο Σύνταγμα” ελευθεριών και δικαιωμάτων μας, επιτρέπει μεν να πείτε ¨μού αρέσουν αυτοί, αλλά δεν επιτρέπει να πείτε ¨δεν μού αρέσουν αυτοί” διότι τότε είστε ένας αμαρτωλός και παρωχημένος ρατσιστής!

Και έτσι φτάσαμε στην εγκληματικότητα Λιγνάδη, στον νόμο υιοθεσιών των ομόφυλων, στην μείωση του πληθυσμού μας εν τέλει, στην χαλασμένη, κατάπτυστη και παραπαίουσα κοινωνία μας.

Οπότε, ετούτη δεν παλεύεται! Μήπως ίσως είναι προτιμητέα λοιπόν μια καθαρή και βάναυση δικτατορία με τα τανκς της, η οποία είναι φανερή, ορατή και ντόμπρα και που αντίθετα από ετούτη τής πολιτικής χαύνωσής μας, παλεύεται αντρίκια, όπως τότε;

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ, συγγραφέας (στην φώτο με τον γνωστό αντιστασιακό Παναγούλη σε τηλεοπτική εκπομπή)

loading...