ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ! Η δήλωση του ΥΠΕΞ των Φιλιππίνων που προκάλεσε σάλο

Λάδι στη φωτιά της κόντρας με τις ΗΠΑ έριξαν οι Φιλιππίνες.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του υπουργού Εξωτερικών των Φιλιππίνων, Περφέκτο Γιασάι ο οποίος προειδοποίησε ότι η χώρα του δεν θα αντιμετωπίζεται ο «μικρός σοκολατί αδελφός»   από τις ΗΠΑ  και δεν δέχεται διαλέξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.  Οι δηλώσεις του έρχονται μετά από τις εμπρηστικές δηλώσεις του προέδρου της χώρας Ροντρίγκο Ντουτέρτε οι οποίες εξαγρίωσαν τόσο τον Ομπάμα που ακύρωσε συνάντηση μαζί του.

Σε ομιλία του στην Ουάσινγκτον δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να γίνονται οι σωστοί  χειρισμοί. Δεν πας στις Φιλιππίνες και λες θα σου δώσω κάτι αλλά πρέπει να κάνεις αυτά και αυτά και θα σου κάνουμε κήρυγμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Οι σχέσεις των δύο χωρών δεν είναι και οι καλύτερες μετά την απόφαση του Ντουτέρτε να αποκαλέσει τον Αμερικανό ομόλογό του «γιο π@ρν@ς» πριν από δύο εβδομάδες όταν πληροφορήθηκε ότι ο Μαπράκ Ομπάμα θα αναφερόταν στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών που έχει οδηγήσει στο θάνατο περισσοτέρων από 2.400 ανθρώπων.

Ο Ντουτέρτε που ανέβηκε στην εξουσία το Μάιο με την υπόσχεση να εξαφανίσει τα ναρκωτικά και τους βαρώνους έχει δεχθεί σκληρή κριτική καθώς από τον Ιούνιο η Αστυνομία είχε σκοτώσει 1.011 υπόπτους ενώ άλλοι 1391 θάνατοι είναι υπό διερεύνηση. Ο Ντουτέρτε δηλώνει αποφασισμένος νασυνεχίσει τον αγώνα του και αρνείται ότι έχει προβεί σε παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. Barry Soetore - Barak Obama - ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΗΤΗ ΓΗ! ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΗΚΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΙΣ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΝ κ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΗΝΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΟΝΗΖΟΝΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΕΣ ΝΑΡΚΟΤΙΚΟΝ κ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ ΝΑ ΠΑΡΗΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΚΕΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΙΡΙΑ!!!!! ΔΙΘΕΝ ΚΗΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΧΙΧΑΝΤ ΕΝΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΙΡΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΠΑΡΡΙ ΣΟΕΤΟΡΕ / ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ/ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΕΛ ΓΑΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ ΤΗΣ ΔΙΟ ΘΕΤΕΣ ΚΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ κ ΤΗΣ/ΤΟΥ! ΜΙΣΕΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑΝΑΤΟΝΕΤΕ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]