Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗΝ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ

ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ!


Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας
Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!
Ενώ ο αποχριστιανισμός και ο αφελληνισμός της Ελληνικής Νεολαίας καλά κρατεί, εδώ και… αρκετά χρόνια, είναι ελάχιστες οι φωνές από την πλευρά των Αγίων Ιεραρχών μας, που εναντιώνονται σθεναρά, σε αυτόν το μεθοδευμένο και καλά σχεδιασμένο αποχριστιανισμό και αφελληνισμό των Νέων μας!!!
Μάλιστα σε ορισμένες Ιερές Μητροπόλεις, από τους οικείους Μητροπολίτες, σε απλούς Ιερείς, που είχαν την τόλμη και το θάρρος να υψώσουν τη φωνή τους, σε όλα αυτά που γίνονται σε βάρος της Πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας μας,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ να κηρύττουν το Θείο Λόγο, για να μη θιγούν οι Υψηλά ιστάμενοι,της Θρησκευτικής και Πολιτικής Ηγεσίας!!!
Το “ποτήρι της σιωπής”,των περισσοτέρων εκ των Αγίων Ιεραρχών μας, ξεχείλισε το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο συνέβησαν δύο συγκλονιστικά γεγονότα :
1) Ενώ το Συμβούλιο Επικρατείας,πριν από μερικούς μήνες, έκρινε αντισυνταγματικά τα προγράμματα σπουδών που αναφέρονται στο μάθημα των Θρησκευτικών (τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Γυμνάσιο), τα επαίσχυντα βιβλία των Θρησκευτικών (που είναι η εφαρμογή των προγραμμάτων σπουδών,τα οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικά), συνεχίζουν να υπάρχουν στα Σχολεία!!!
Η αντίδραση, εκ μέρους του επικεφαλής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος κ.κ Ιερωνύμου και εκ μέρους των περισσοτέρων Ιεραρχών μας, σε μια τέτοια ανυπακοή της Άθεης Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, προς τη γενναία απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, υπήρξε ΧΛΙΑΡΗ έως και ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...

2 thoughts on “Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗΝ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ

  1. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ?ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΩΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΒΛΑΚΩΝ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΛΑΣΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΩΦΕΛΟΣ Ή ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΔΕΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΥΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ

  2. Το αρνί που πρέπει να θυσιαστεί για να δει άσπρη μέρα η ιεραρχία της εκλησσίας της Ελλάδος είναι ο Ιερώνυμος. Πήγαινε στην ιερά σύνοδο ΙΕΡΩΝΥΜΕ και πες τους να ξεκινήσουν τις διαδικασίες διαδοχής. Μην τους πεις την αλήθεια ότι είσαι τραγικά ανίκανος, πες τους απλά ότι λόγω γηρατειών δεν μπορείς να ανταποκριθείς επαρκώς στα καθήκοντά σου.

Comments are closed.